ACDSee Video Studio

  ACDSee Video Studio 2

  Képernyőkép rögzítés és videó szerkesztés könnyedén
  ACDSee Video Studio

  Egyszerűen kezelhető, mégis nagy teljesítményű szoftver az ACDSee Video Studio 2, melyhez nem kellenek elmélyült szakmai ismeretek. Importáljuk saját felvételeinket, dolgozzunk már meglévő anyagokkal, vagy készítsünk teljesen újakat.

  Áttekintés

  Lehetőségünk van a hang- és filmfelvételek elkészítésére, szerkesztésére, vágására és egyesítésére. Feliratokat és átmeneteket készíthetünk, személyre szabott kijelölésekkel pedig páratlan élményt hozhatunk létre a nézők részére. Rögzíthetjük a képernyő bármelyik részét, renderelhetünk HD-ben, a kész mesterműveket pedig közvetlenül a szoftverből is megoszthatjuk a népszerű közösségi oldalakon.

  video_editor_2_ui.jpg

  Miért pont a Video Studio?

  A diákok, a kollégák és az alkalmazottak bevonása még sose volt ilyen egyszerű. Az ACDSee Video Studio lehetővé  teszi a hozzáférhető médiatartalmak gyors előállítását és megosztását.

  Oktatás

  Az ötletek átadása és a diákok motiválása talán videókon keresztül a legegyszerűbb, hisz leegyszerűsítik a koncepciókat és fejlesztik a tanulást. A feliratokkal és kiemelésekkel felhívhatjuk a figyelmet a kulcs fontosságú információkra. Az oktatók rögzíthetik a leckéket, a prezentációkat és a tananyagot, így átléphetik a hagyományos tantermek kereteit, és távoktatás keretein belül is átadhatják ismereteiket.

  Marketing

  Csatlakozzunk a célcsoportunkhoz videókon, ízelítőkön, kisfilmeken és B2B prezentációkon keresztül. Termékeinket és ötleteinket jobban kommunikálhatjuk hatásos, de nem tolakodó videókkal, amikkel középpontba helyezhetjük a legfontosabb részleteket. Vízjelezéssel is védhetjük a márkánkat a másolóktól, feliratokkal pedig elérhetjük a hallássérülteket.

  Webes oktató anyagok

  Webes hallgatóságunkat tájékoztathatjuk és inspirálhatjuk azzal, ha arcot rendelünk a név, a márka vagy a szervezett mellé, kombinálva a képernyő rögzítéseket a webkamerás felvételekkel. Egy oktatóanyagban az arckifejezések és a testbeszéd több órányi szöveges magyarázattal érhet fel. A feliratokkal további csemegékkel kényeztethetjük a nézőinket, és még személyesebb kapcsolatokat alakíthatunk ki velük.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8, Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Pentium 4 - 1GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Szerkesztési szabadság Gyűjtsük össze egyetlen könyvtárba a felhasználni szánt tartalmakat, amiket kedvünk szerint rendezhetünk el az idővonalon. Az idővonalon szabadon mozgathatjuk, rendezhetjük, vághatjuk és másolhatjuk a hanganyagokat, a videókat és a feliratokat. A precízebb szerkesztés érdekében belenagyíthatunk az idővonalba, zárolhatunk sávokat, és kijelölhetünk részeket további produkciós munkákra.

  Elbűvölő feliratok Alakítsunk ki közelebbi kapcsolatot a nézőkkel feliratok használatával. Említsünk meg ötleteket, emeljünk ki részleteket a videóból, vagy csak feliratozzunk a hallássérült nézők kedvéért. Meghatározhatjuk a feliratok helyét, betűtípusát, színét, méretét és stílusát, így mindegyik egyedig megjelenést és jelentést kaphat.

  Engedelmes átmenetek Az egyes jelenetek és témakörök között finom átmeneteket hozhatunk létre az idővonalon. Egyszerűen csak dobjuk be az átmeneteket az idővonalra, az Opciók panelen pedig állítsuk be az időtartamukat.

  video_editor_2_trans.jpg

  Rögzítés és alkotás Rögzítsük a képernyőn látott dolgokat rendszerhangokkal vagy azok nélkül sztenderd, széles vásznú vagy meghatározott képarányban. A felvételeket időbélyeggel, vízjellel és feliratokkal láthatjuk el, melyeknek meghatározhatjuk a helyét, a betűtípusát, a háttérszínét és egyéb jellemzőiket. Egyszerre akár két monitor képét is rögzíthetjük, és a felvétel során változtathatunk a kijelölt régión. Kedvünk szerint szüneteltethetjük és folytathatjuk a felvételt, a kényelmesebb kezelést pedig gyorsbillentyűk segítik.

  Előnézet A szerkesztés során bármikor megnézhetjük, hogy hogyan fog festeni a kész film a renderelés után.

  Tulajdonjog Biztosítsuk videóink tulajdonjogát személyre szabott vízjelek elhelyezésével. A céges logó pozícióját ugyanúgy meghatározhatjuk, mint az áttetszőségét.

  Hangfelvételek készítése Nem csupán kész zenéket és hangokat helyezhetünk el az idővonalon, de arra is van mód, hogy felvegyük a saját hangunkat, valamint a gépét. Eredményesen és hatékonyan kommunikálhatunk a nézőinkkel a Hang panel használatával, mellyel instrukciókat és kommentárokat készíthetünk.

  video_editor_2_audio.jpg

  Változatos kimenetei lehetőségek Részletesen beállíthatjuk a kész filmek hang és videó paramétereit, mint például a méret, bitsűrűség vagy a codec.

  Terjesztés A kész filmeket közvetlenül az ACDSee Video Studio 2-ből is megoszthatjuk családunkkal, a barátainkkal és a világgal. Feltölthetjük őket a YouTube-ra, a Facebookra és a Twitterre egyaránt.