ACDSee Video Converter Pro

  ACD Systems ACDSee Video Converter Pro 5

  HD videók konvertálása gyorsan és hatékonyan
  ACDSee Video Converter Pro

  Videók konvertálása népszerű formátumok között nagy sebességgel és kiváló minőségű végeredménnyel. A videók megoszthatók a YouTube-on és a Facebookon, vagy akár DVD-re is ki lehet őket írni.

  Áttekintés

  Az ACDSee Video Converter-rel minden olyan rutinfeladat elvégezhető, ami ahhoz kell, hogy a videóink olyan formátumokban legyenek, amiket felismernek az általunk használt mobil- és médiaeszközök.

   

  video_converter_pro_screenshot_01.jpg

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  Intel Pentium 4 - 1GHz vagy gyorsabb
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  DVD-írás Írjunk ki bármilyen videót vagy ISO image fájlt DVD-re. A videóinkat bármilyen DVD lejátszó segítségével megnézhetjük, vagy elküldhetjük a családtagjainknak vagy az ismerőseinknek.

  DVD rippelés A DRM mentes DVD-k tartalmát számos népszerű video és audio formátumban menthetjük le a számítógépünkre. Több más mellett támogatottak az MP4, az AVI, a MOV és a WMV formátumok is. A videókat archiválhatjuk, de arra is van mód, hogy konvertáljuk és feltöltsük őket különböző mobileszközökre vagy más média lejátszókra.

  Konvertálás három egyszerű lépésben

  1. Kattintsunk az Add gombra, és válasszuk ki a konvertálásra szánt videót
  2. Válasszuk ki a célformátumot
  3. Kattintsunk a Start gombra a konvertálás megkezdéséhez

  Több videó, több formátum Egyszerre több videót is konvertálhatunk, és mindegyikhez külön célformátumot is beállíthatunk. Csak nyomjuk meg a Start gombot, és nyugodtan magára hagyhatjuk a gépet. Beállíthatjuk, hogy a konvertálás végén kilépjen a program vagy újrainduljon.

   

  video_converter_pro_screenshot_02.jpg

   

  Népszerű formátumok Szinte bármilyen audio vagy video formátumú fájlból készíthetünk másikat. Többek közt az alábbi formátumok támogatottak a szoftver által: AVI, MP4, MKV, FLV, 3GP, 3G2, WMV, MOV, VOB, MPG, PSP, M4V, VCD, DVD, ARM, ASF, AVS, SWF, MPEG, MTV, OGG, H261, H263, H264, MP3, M2TS.

  acdsee_converter_4_formats.png

  Megosztás Osszuk meg a videóinkat a családunkkal, a barátainkkal vagy akár az egész világgal. A YouTube-ra optimalizált videókat közvetlenül az ACDSee Video Converter-ből is feltölthetjük a népszerű videó megosztó oldalra, és ugyanazzal a lendülettel felkerülhetnek a Facebookra és a Twitterre is.

  Hordozhatóság  Az optimalizált beállításoknak köszönhetően könnyedén konvertálhatunk olyan népszerű  hordozható eszközökre is, mint az Apple iPhone, a Samsung Galaxy, az Apple TV. De nem csak telefonokra optimalizált formátumok közül választhatunk, de arra is van mód, hogy Xboxra vagy PlayStationre töltsünk fel anyagokat.

  Személyre szabhatóság A kimeneti beállításokat saját igényeinkre szabhatjuk, és ezeket a beállításokat elmenthetjük későbbi felhasználásra is. A formátum mellett beállíthatjuk a méretet,  a video és az audio bitrátát, és sok minden mást, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig ugyanazt a megbízható minőséget kapjuk az egyes eszközöknél.

  Kitöltés Az ACDSee Video Converter Pro képes automatikusan levágni a videó széleit, hogy a kész fájl már teljesen kitöltse a célformátum kereteit. Például egy 4:3-as képformátumú iPaden elkerülhető, hogy a képernyő szélein fekete csíkok legyenek.

  acdsee_converter_4_ftrim.png

  Hangoskodás Annak sincs akadálya, hogy egy videónak csak a hangsávjait használjuk fel. Az internetről letöltött videók háttérzenéjét gond nélkül feltölthetjük a telefonunkra, ha útközben is szeretnénk azt hallgatni.

  Stílusos Összesen hat különböző skin közül választhatunk az ACDSee felhasználói felületéhez, melyek közül biztos sikerül megtalálnunk azt, amelyik tökéletesen illeszkedik a munkastílusunkhoz.

  Támogatott bemeneti formátumok:

  3G2, 3GP, 4XM, ASF, AVI, AVS, CPK, DIF, DV, DXA, F4V, FLIC, FLV, H261, H263, H264, M1V, M2TS, M2V, M4V, MJPG, MJPEG, MKV, MOV, MP4, MPG, MPEG, MTS, MTV, MVE, MXF, NSV, NUT, OGG, PVA, R3D, RM, RMVB, ROQ, RPL, SEQ, SMK, STR, SWF, THP, TS, VQA, VID, VOB, VRO, WC3, WEBM, WMV, Y4M, YUV

  Támogatott célformátumok:

  3GP, ASF, AVI, DV, FLV, M4V, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG1, OGG, TS, WMA, WMV

  Támogatott mobileszközök:

  Apple iPhone 3G/4/4S/5C/5S/6/6 Plus/7/7 Plus, iPod Touch/Touch 5/Classic/Nano, iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air 2, iPad Pro, Apple TV 2/3; Samsung Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10, Galaxy Tab A, Galaxy Tab S2, SamSung Nexus 10, Wave723; Google Pixel, Pixel XL; Nokia N86, 7230, 5233, N76, N82, 6; Blackberry 8520, Curve 8300, Bold 9000, Bold Series, DTEK 60, DTEK 50, PRIV; LG Optimus 2x, G5, V20, X Power; HTC Flyer, Nexus 9, Sensation, Vivid; Motorola RAZR; Sony Ericsson W700I, X Performance, Xperia XA Ultra, Xperia Z5 Premium; Huawei Nexus 6p, Ascend G7, Nova Plus, P8 Lite; Microsoft Zune, és sok más

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!