ACDSee Photo Studio Standard

  ACD Systems ACDSee Photo Studio Standard 2019

  Az egyik legjobb digitális tartalomkezelő a piacon
  ACDSee Photo Studio Standard

  A kreatív fényképészet, a digitális tartalomkezelés és a fotók digitális terjesztésére kínál megoldást az amatőr fotósok részére az ACDSee Photo Studio Standard.

  Áttekintés

  Az ACDSee Phot Studio Standard-et arra tervezték, hogy minél gördülékenyebbek legyenek a munkafolyamatok, és hogy minél egyszerűbb legyen a képek rendszerezése, kezelése. Az ACDSee egy szolid, megbízható megoldás az egyre nagyobbá váló fotógyűjtemények kezelésére.

  Minden eddiginél több eszköz áll a rendelkezésünkre a színek kezelésére, a nyomtatások menedzselésére, a szerzői jogok megvédésére és a képek megfelelő rendszerezésére.

  Sokszínű matematika

  A színkeverési táblák importálásának a lehetővé tételével a kreatív megoldások egy teljesen új tárháza nyílik meg a felhasználók előtt. A táblákat színeit használhatjuk ecsetként is vagy hagyományosan.

  Képszerkesztés

  A rendelkezésre álló precíziós szűrőkkel gondoskodhatunk azokról a finom módosításokról, amelyek ahhoz kellenek, hogy tökéletes minőségben jelenhessenek meg a képeink a nagyközönség előtt. Egy fotózás során nem mindig adottak a tökéletes feltételek, az ACDSee Photo Studio viszont segít a megfelelő korrekciók elvégzésében. Geometrikus tökéletlenségek eltüntetése, levágás, tükrözés, átméretezés és forgatás, csak néhány a rendelkezésre álló eszközök közül.

  Intelligens és korszerű módosítások

  Matematikai pontossággal szabályozhatjuk a szín- és a fehéregyensúlyt, a szaturációt, a fényességet és a kép egyéb paramétereit. A szabadalmazott Light EQ technológiával pedig intuitívan állíthatjuk be a fényeket és a kontrasztot.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, Windows 10
  Processzor
  Intel vagy AMD processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  512 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Izgalmasabb fekete-fehér képek Black & White módban csökkenthetjük vagy növelhetjük az egyes színek kontrasztját és kijelölhetjük azt a fényesség tartományt, amit a kontraszt változtatása érinteni fog.

  Személyre szabható gyorsbillentyűk A személyre szabható gyorsbillentyű parancsokkal könnyedén kialakíthatunk az igényeinknek megfelelő munkafolyamatokat.

  Jobb nyomtatás A nyomtatás előtt beállíthatjuk a nyomat expozícióját, kontrasztját és élességét, így küszöbölve ki a készülék sajátosságait.

  Vízjelezés Vízjelek alkalmazásával gondoskodhatunk arról, hogy megfelelő védelmet kapjanak a képeink.

  AutoSave Időt spórolhatunk meg a változtatások automatikus alkalmazásával az egyes képeken.

  HEIF támogatás Támogatott a rendkívül hatékony és korszerű HEIF formátumban tárolt képek és képsorozatok dekódolása is.

  Automatikus adatkitöltés Meta adat parancsjelek használatával egyszerre akár egy teljes mappányi képgyűjteményt is elláthatunk meta adatokkal, nem kell egyenként kitöltenünk a használt mezőket.

  Személyre szabható kategóriák és billentyűparancsok Az igényeinknek megfelelő kategóriákba rendezhetjük a képeket, a saját billentyűparancsok pedig a gördülékenyebb munkafolyamatok kialakítását segítik.