ACDSee Photo Studio Professional

  ACD Systems ACDSee Photo Studio Professional 2020

  Profiknak készült
  ACDSee Photo Studio Professional

  Pehelysúlyú. Gyors. Erőteljes. Csak néhány az ACDSee Photo Studio Professional számtalan jó tulajdonsága közül, amelyek kiemelik őt a képszerkesztő alkalmazások mezőnyéből. Profi teljesítmény és versenyképesség.

  Áttekintés

  Hozzuk ki a legtöbbet a képeinkből a szoftver RAW szerkesztési és képmenedzselési funkcióinak a segítségével egy letisztult munkafolyamatban. Arcfelismerési funkciók, beállítások és parancsok importálása, exportálása, képkezelési opciók, képek teljes körű menedzselése és sok más eszköz a fotós munkák könnyebbé tételéért.

   

   

  Arcfelismerés

  A képek rendszerezése még sose volt ilyen személyes. Az ACDSee Photo Studio Professional Face Detection & Facial Recognition eszközével névvel láthatjuk el a fotókon szereplő személyeket, így könnyebbé válhat a keresés és a képek csoportosítás. Az ACDSee azonnal megtanulja, hogy melyik archoz milyen név tartozik, így több órát is megspórolhatunk azzal, hogy nem kell egyenként végig néznünk a összes képet.

  Átfogó RAW szerkesztő

  Az ACDSee Photo Studio Professional több mint 500 különböző fényképezőgép típust támogat, így a legtöbbet hozhatjuk ki a RAW képekből. A végtelen kreatív szabadság kedvéért használjuk a fényképező által rögzített nyers képeket, amelyek tulajdonságait (kontraszt, szín, élesség, stb.) szabadon alakíthatunk a kívánt cél érdekében.

  Képmenedzselés

  Keresés, sorrendezés, mozgatás, rendszerezés és megosztás. Minden, ami a fotós munkafolyamatok optimalizálásához kell csupán néhány kattintásra van tőlünk. Kategóriákat hozhatunk létre, értékelhetjük a képeket és kulcsszavakkal, lokalizációval láthatjuk el őket. A képeket vizuális jelölőkkel és szabadon választott színekkel is azonosíthatjuk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel vagy AMD processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  512 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • DirectX 10 kompatibilis videokártya
  Funkciók

  Ecsetelés Az ecsetet arra is használhatjuk, hogy az általunk preferált területeken megváltoztassuk a szaturációt, a fényességet, a kontrasztot, az árnyalatot és más egyéb tulajdonságait a képen szereplő elemeknek, anélkül hogy a kép többi részét megváltoztatnánk.

  Izgalmasabb fekete-fehér képek Black & White módban csökkenthetjük vagy növelhetjük az egyes színek kontrasztját és kijelölhetjük azt a fényesség tartományt, amit a kontraszt változtatása érinteni fog.

  Szín LUT-ok A LUT-okat szűrőként importálhatjuk a képek színárnyalatainak a beállításához.

  Alkalmazhatóság és biztonság A munkatársak közvetlen elérést kapnak a Dropboxhoz és a OneDrive-hoz Manage módban, így nem kell külső alkalmazásokat használniuk a felhőben tárolt anyagok szinkronizálásához.

  Fájlok hatékonyabb rendszerezése Létrehozhatunk akár öt kosarat is a háttértáron található képek és a média fájlok összegyűjtéséhez és tárolásához. Az egyes kosaraknak saját és jól megkülönböztethető nevet adhatunk, és könnyedén használhatjuk őket a fájlok megtekintéséhez, szerkesztéséhez és megosztásához.

  Duplikált fájlok keresése Rákereshetünk a duplikált fájlokra legyenek azok bárhol is elrejtve. A felkutatott duplikált fájlokat átnevezhetjük vagy törölhetjük, így nagyobb rendben tarthatjuk a gyűjteményünket.

  RAW támogatás A legújabb kamerák támogatásának köszönhetően könnyedén boldogulhatunk a RAW képekkel is.

  Kötegelt feldolgozás Egyszerre akár több száz képet is átkonvertálhatunk egy másik formátumba, mely feladathoz egy kényelmesen kezelhető felhasználói felület áll a rendelkezésünkre.

  Kulcsszavak menedzselése Az ACDSee számos előre beállított gyors kulcsszóval segíti a munkánkat. A kulcsszavakat exportálhatjuk és megoszthatjuk a többi felhasználóval, amivel akár több órányi munkát is megspórolhatunk.

  Kontrasztos színek Beállíthatjuk egy általunk választott színárnyalat kontrasztját, és pontos fényességtartományokat állíthatunk be az árnyékok és a megvilágítások pontos szabályozása érdekében.

  HEIF támogatás Támogatott a rendkívül hatékony és korszerű HEIF formátumban tárolt képek és képsorozatok dekódolása is.

  Automatikus adatkitöltés Meta adat parancsjelek használatával egyszerre akár egy teljes mappányi képgyűjteményt is elláthatunk meta adatokkal, nem kell egyenként kitöltenünk a használt mezőket.

  Fejlesztői beállítások panel A képeken alkalmazott módosítások megtekinthetők a fejlesztői módban, ahonnan átvihetjük őket más képekre is.

  Beállítások importálása Az általunk létrehozott beállításokat felhasználhatják mások is az exportálás után, vagy mi kaphatunk mások által készített preseteket.

  Kijelölés fényesség alapján A kijelöléseket elvégezhetjük a kép fényessége alapján. Minél világosabb egy adott pixel, annál erősebb lesz rajta a kijelölés.

  PDF támogatás Megoldott a PDF fájlok megtekintése és nyomtatása. A PDF-eket fontosságuk szerint rangsorolhatjuk, kiszórhatjuk a feleslegessé vált anyagokat vagy archiválhatunk a felhőbe.

  Személyre szabható gyorsbillentyűk A személyre szabható gyorsbillentyű parancsokkal könnyedén kialakíthatunk az igényeinknek megfelelő munkafolyamatokat.

  Jobb nyomtatás A nyomtatás előtt beállíthatjuk a nyomat expozícióját, kontrasztját és élességét, így küszöbölve ki a készülék sajátosságait.

  Okos törlés A Smart Erase funkció segítségével eltávolíthatjuk a képekről a nem kívánatos részüket, a helyüket pedig odaillő háttérrel tölthetjük ki.

  Mobil szinkronizálás Az ACDSee Mobile Sync app használatával vezeték nélkül és azonnal küldhetünk képeket az ACDSee Photo Studio-ból a mobil eszközökre. Az Android és iOS kompatibilis alkalmazás nyomon követi az elküldött képeket, így könnyedén megtalálhatjuk őket, legyenek bárhol is.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!