ACDSee Photo Editor

  ACD Systems ACDSee Photo Editor 10

  A kreatív alkotói környezet…
  ACDSee Photo Editor

  Ezzel a utófeldolgozó és rétegelt szerkesztő szoftverrel rögtön a munka kreatív részéhez ugorhatunk. Az ACDSee Photo Editor 10 64 bites erejével könnyedén aktualizálhatjuk az eredeti grafikákat, rendbe tehetjük a fotóinkat, és megvalósíthatjuk a művészi elképzeléseinket.

  Áttekintés

  A képek feljavítása pixel alapú szerkesztő eszközökkel, precíz kijelölésekkel, több száz szűrővel és rajzeszközökkel történik.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 és Windows® 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 (2 GHz vagy gyorsabb)
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • 512 MB VRAM
  • DirectX 10 kompatibilis VGA
  • DirectX 10 vagy újabb
  • Windows Media Player 9
  • Böngésző
  Funkciók

  Beépített RAW támogatás Teljes kontrollt gyakorolhatunk a RAW képeken a zaj eltávolításával, élesítéssel, az árnyékok kiegyensúlyozásával, a csúcsfényekkel. Kijavíthatjuk a hibákat, módosíthatunk a geometrián, az expozíción és a színeken. A munkánkat elmenthetjük ACDC formátumban, mely megőrzi az eredeti rétegeket, és lehetővé teszi a további roncsolás mentes műveleteket. Az ACDSee Photo Editor 10 több, mint 500 különböző fényképezőgép RAW formátumát támogatja.

  Világos és áttekinthető irányítás A Dehaze korrekciós réteggel eltávolíthatjuk a port, a füstöt, a párát és az egyéb zavaró szemcsésedést a képekről, és helyreállíthatjuk a részleteket, a kontrasztot és az elveszett színeket. A réteg maszkok segítségével kontrollálhatjuk a rétegek áttetszőségét, eltüntethetjük vagy megtarthatjuk a ködöt a kijelölt helyeken, és fókuszba helyezhetjük a kép tárgyát.

  Rétegelt retusálás és javítás Nem kell új felvételeket készíteni. Roncsolás mentesen távolíthatjuk el a képekről a foltokat és a szennyeződéseket anélkül, hogy fárasztó célirányzott színkorrekciókat és keveréseket kellene végeznünk. A természetes összhatás kedvéért a Repair eszközzel a hibátlan pixelek alapján korrigálhatjuk a hibásakat. A Repair eszköz és a Skin Tune korrekciós réteg kombinált használatával helyreállíthatjuk még a képek tónusát és ragyogását is.

  Megjelenés Az ACDSee Photo Editor teljesen személyre szabható, beleértve a billentyűparancsokat is. A jobb munkafolyamatok kialakítása érdekében tetszés szerint pozícionálhatjuk a paneleket és az eszközsávokat.

  Teljesítmény A GPU alapú engine-nek, a korrekciós rétegeknek és optimalizált szűröknek hála az ACDSee Photo Editor 10-zel gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk.

  Kompatibilitás Az összes népszerű képformátum támogatott, így szinte biztos, hogy nem lesz szükségünk külső alkalmazások használatára a képek konvertálásához. Ezen felül még széleskörű színmenedzselési lehetőségekkel is rendelkezik az ACDSee Photo Editor 10.

  Photoshop plug-inek A Photoshop plug-inek importálhatók és használhatók az ACDSee Photo Editor 10-ben is a nagyobb kreatív szabadságért.

  Leegyszerűsített kijelölések A Selection Brush eszközzel nagy pontossággal jelölhetjük ki a kép megfelelő részeit további műveletekre. Az élek érzékelése történhet szín, fényesség vagy ezek kombinációja alapján. A kiválasztott részből maszkot is készíthetünk. A kijelölésekhez fényelést, színeket vagy további rétegeket adhatunk.