FineReader

  ABBYY FineReader 12 Professional

  Felismerés első látásra
  FineReader

  Az ABBY FineReader 12 Professional egy olyan OCR alkalmazás, mellyel nagy pontossággal állíthatunk elő szerkeszthető PDF-eket vagy Office fájlokat papír alapú dokumentumokból és képekből. Így egyszerűvé válik a tartalmak újbóli felhasználása, és az archíválás. A FineReader szükségtelenné teszi a dokumentációk újbóli begépelését, és lehetővé teszi a fontos információk gyors elérését. Bármilyen dokumentumot képes feldolgozni, és 190 különböző nyelvet ismer.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.1/8/7/Vista/XP, Windows Server 2012/2012 R2/2008/2008 R2/2003
  Processzor
  1 GHz vagy jobb
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  850 MB
  Képernyő
  1280x1024
  Funkciók

  A beszkennelt dokumentumok és kép PDF-ek szerkesztése Hozzunk létre szerkeszthető dokumentumokat papír alapú anyagokból és a csupán képként elérhető verziókból. A FinReader képes megőrizni akár az eredeti dokumentumok tördelését is, amivel jelentős időt és fáradtságot spórol meg nekünk.

  Keresés és archiválás A papírmentes irodák egyik legfontosabb jellemzője a papíron tárolt információk átalakítása hozzáférhető és kereshető digitális tartalommá.

  Információk kinyerése A beszkennelt anyagok és a csupán képeket tartalmazó PDF-ek csapdájába esett tartalmakhoz is gyorsan hozzáférhetünk. A dokumentumok feldolgozása során kiemelhetjük a táblázatokat, szövegeket és képeket.

  Windows 8 támogatás A FineReader rendelkezik egy továbbfejlesztett Quick Tasks menüvel, melyet kitűzhetünk a Windows 8 Start képernyőjére. Ezzel a menüvel egy gombnyomással alakíthatunk át dokumentumokat Office dokumentummá vagy PDF fájllá.

  E-book készítés A FineReaderrel a dokumentumokat akár e-bookként is elmenthetjük, így megnyithatjuk őket tableten, mobiltelefonon és természetesen e-book olvasón is.