Splat!

  Alien Skin Splat!

  Egy ötletgazdag gyűjtemény
  Splat!

  A Splat! egy eredeti és rendkívül ötletgazdag keretkészítő gyűjtemény az Adobe Photoshop alkalmazáshoz és egyéb grafikai programokhoz.

  Áttekintés

  A Splat! egy eredeti és rendkívül ötletgazdag keretkészítő gyűjtemény az Adobe Photoshop alkalmazáshoz és egyéb grafikai programokhoz.A Splat! segítségével kereteket, textúrákat, széleket, mozaikokat kombinálhatunk könnyen, egy átlátható kezelőfelületen. A digitális fotótechnika, grafikai tervező munka, web design kiváló kiegészítője.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, vagy újabb
  Processzor
  300 MHz processzor (nagyobb teljesítményû ajánlott)
  Memória
  32 MB
  Tárhely
  300 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 8.6, Mac OS X 10.2.4, vagy újabb
  Processzor
  PowerPC G3, G4, G5 vagy újabb
  Memória
  32 MB
  Tárhely
  300 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Funkciók

  Frame Élethű keretekbe foglalhatjuk képeinket: ehhez 100 kész sablonból válogathatunk. Választható tradicionális anyagminta (fa, fém), vagy geometrikus alakzat, de akár ragasztócsíkkal is keretezhetjük képeinket.

  Resurface 100 kész felületi textúrát alkalmazhatunk a kijelölt területre. Igényesen kidolgozott papír, tégla, bőr, fa, fém és járólap mintázatokat és számtalan merész lehetőséget kínál ez a filter.

  Edges Segítségével a kijelölés peremére varázsolhatunk raszterrácsot, tépett papírszélt, vagy pixelezett képet - akár ovális alakban is (szövegre is alkalmazható)!

  Fill Stamp Igazán eredeti ötlet. A kijelölt területnek ad mozaikszerű, vagy akár levegősen elhelyezett kitöltést a 100 kiválasztható pecsétnyomó bármelyikével. A pecsétnyomót méretezhetjük és színezhetjük (szövegre is alkalmazhatjuk)! Border Stamp Hasonlóan működik a kitöltés pecsétnyomóhoz, de ezt az eszközt a kiválasztás(ok) perifériájára alkalmazhatjuk szegélyként.

  Patchwork Sűrűn ismétlődő, fonatszerű mintákat hozhatunk létre vele. Ennél az eszköznél is választhatunk kész elemek közül. Kiválóan alkalmazható hímzésminták készítéséhez!