SIGNL4

ÁTTEKINTÉS

A SIGNL4 egy azonnal használható felhőmegoldás, amely lehetővé teszi az üzemeltetési és üzleti csapatok számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban reagáljanak a kritikus riasztásokra, nagyobb incidensekre és sürgős szolgáltatási kérésekre.

Amikor kritikus rendszerek meghibásodnak, incidensek történnek, vagy sürgős szolgáltatásokat kell nyújtani, a SIGNL4 áthidalja az "utolsó mérföldet" a személyzet, a mérnökök, az IT-adminisztrátorok és a "terepen" dolgozók számára. Pillanatok alatt valós idejű mobil riasztást ad szolgáltatásaihoz, rendszereihez és folyamataihoz.

A SIGNL4 tartós mobil push, szöveges és hanghívások útján értesít, nyugtázással, nyomon követéssel és eszkalációval. Az integrált ügyeleti és műszakbeosztás biztosítja, hogy a megfelelő emberek a megfelelő időben kapják meg a riasztást. A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhol reagálhasson az eseményekre, a riasztások kezelésétől a szakértőkkel való kommunikációig és az intézkedések meghozataláig egyetlen érintéssel a telefonján.

A SIGNL4 kényelmes interfészeken, például e-mailen és webhookokon keresztül a mobil riasztási és incidensreagálási képességekkel egészíti ki az IT, IoT, SCADA és egyéb műszaki rendszereket.

A SIGNL4 így akár 10x gyorsabb és hatékonyabb választ ad a kritikus riasztásokra, a súlyos incidensekre és a sürgős szolgáltatási kérésekre.

FUNKCIÓK

light_hand_dashboardElérés másodperceken belül

A SIGNL4 segítségével másodperceken belül elérheti a megfelelő embereket a megfelelő időben a megfelelő információkkal. A SIGNL4 képes teljesen automatizálni a kritikus értesítési folyamatokat, közvetlenül az informatikából és az infrastruktúrából, valamint egy gombnyomással figyelmeztetni a csapatot.
Mobile Alert ManagementEgyedi mobilalkalmazás

A SIGNL4 mobilalkalmazása a kritikus riasztás és a szerviz szolgáltatás lényegére összpontosít. Kifejezetten a kritikus műveletekhez lett tervezve, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a natív "darkmode". Kicsi, de rendkívül hatékony. A SIGNL4 egy modern B2B alkalmazás - vizuális és könnyen használható.
Persistent NotificationsÉrtesítések és eszkalációk

A SIGNL4 folyamatosan értesíti az ügyeletes csapattagokat push, szöveges és hanghívás útján, amíg a riasztást egy vagy több személy nem nyugtázza és nem erősíti meg. Ha egy bizonyos időn belül ("célválaszidő") nem érkezik válasz, automatikus többszintű eszkaláció indítható.
Notification PatternPush, szöveges és hanghívások - ahogyan Ön szeretné

A SIGNL4 páratlan élményt nyújt a riasztási értesítések terén. Határozza meg a push, szöveges és hanghívások sorrendjét. Válassza ki a leghatékonyabb csengőhangot, és írja felül a "néma üzemmódot" iPhone-on és Androidon egyaránt ("mute overwrite"). Engedélyezze a tartós, ismétlődő értesítéseket a csapata számára, és válassza ki a kívánt kommunikációs csatornát. Használja a szöveges és hanghívásokat tartalék és ébresztési csatornaként. Riasztás az Ön feltételei szerint!
keyword-whitelist_newÁthatolni a zajon

A kulcsszó-alapú szűrő algoritmus és a riasztási kategóriák segítségével a SIGNL4 képes áthatolni a zajon, elnyomni a téves riasztásokat, és csak a számukra releváns információkat juttatja el munkatársainak. A kulcsszó-alapú szűrőalgoritmus a bejövő események teljes hasznos terhét átvizsgálja, támogatja a logikai operátorokat, és lehetővé teszi a kulcsszavas fehér- és feketelistázást is.
Automated Alert RoutingÜgyeletek kezelése egyetlen érintéssel

A csapattagok egyetlen érintéssel léphetnek be és ki a szolgálatból. A SIGNL4 ügyeleti asszisztens emlékeztet az ügyeleti átadás-átvételre. Az ügyeletben töltött órák automatikusan naplózásra és jelentésre kerülnek. Miután a felhasználók bejelentkeztek a szolgálatra, a riasztások automatikusan továbbításra kerülnek számukra. Ha nincsenek szolgálatban, nem kapnak riasztást.
On-Call Scheduling in SIGNL4Szolgálat és műszakbeosztás a böngészőben

Kényelmesen ütemezheti csapata műszakjait és ügyeleti feladatait bármelyik webböngészőből, néhány egérkattintással és drag&drop segítségével. A SIGNL4 ütemezés bármilyen forgatókönyvet lefed. Minimális létszámfigyelést és műszak utáni jelentéseket tartalmaz a digitális átadás-átvételhez.
Digitális "Ki van szolgálatban" tábla

A digitális táblán keresztül a SIGNL4 valós idejű tájékoztatást nyújt arról, hogy ki van szolgálatban vagy ügyeletben. A csapat hívószámai vagy személyes elérhetőségei is megjeleníthetők. A beosztás változásai vagy a kézi be- és kijelentkezések azonnal láthatóvá válnak. A "Maximize" terv része a tábla megosztásának lehetősége anélkül, hogy SIGNL4 bejelentkezésre lenne szükség, azaz a tábla integrálható más áttekintésekbe és műszerfalakba, pl. egy SOC vagy NOC rendszerben.
PhoneNumber_02-AppÉlő hívásirányítás és hangposta

A SIGNL4 segítségével hangos forródrótot kínálhat ügyfeleinek, partnereinek és saját munkatársainak, hogy másodpercek alatt elérhessék ügyeletes munkatársait. A SIGNL4 dedikált telefonszámokat kínál, és minden hívót közvetlenül továbbít és összekapcsol egy ügyeletes személlyel. Alternatívaként használhatja a beépített hangpostafiókot, és mobiltelefonjára riasztást kaphat a hívó üzenetével.
04_Signls_UStory_NEWA riasztások kézbesítésének és életciklusának teljes nyomon követése

A SIGNL4 riasztási szoftver hatékony riasztáskezelést biztosít, beleértve a teljes tulajdonosi átláthatóságot. A riasztási válaszok, megerősítések és megjegyzések valós időben láthatóak az egész csapat számára, így elkerülhetők a felesleges műveletek és nyomon követhető, hogy ki miről gondoskodik. Mind a mobilalkalmazásban, mind a webes portálon.
rich_alertGazdag és kibővített figyelmeztetések

Gazdagítsa figyelmeztetéseit nagyszerű tartalmakkal, beleértve a szöveges paramétereket, képeket, hangfájlokat, weblinkeket és térképeket. Vagy használja a nyílt API-kat a tartalom szolgáltatásához, vagy használja a beépített képességeket a figyelmeztetések szöveggel, színekkel, ikonokkal, térképekkel és push-hanggal való kiegészítéséhez.
Shared mobile AnnotationsMegjegyzések, beépített chat, Teams és Slack integráció

A SIGNL4 egyedülálló eseményhez kapcsolódó mobil chatops funkciót biztosít az együttműködéshez helytől függetlenül. Minden riasztás létrehoz egy állandó csevegőszobát, a csapattagok pedig valós időben csevegnek és megosztják a megjegyzéseket, így mindenki bárhonnan hozzájárulhat egy kritikus probléma vagy incidens megoldásához. Ráadásul megoldott az integráció a Microsoft Teams és a Slack rendszerrel.
signl4phone_api150+ ellenőrzött integráció

Zökkenőmentesen integrálható több száz alkalmazással (lásd a bővülő listát itt). Ráadásul minden csapat rendelkezik egy csak hozzátartozó, dedikált e-mail címmel, amelyet riasztások leadására használhat. Vagy használja a webhookot vagy a REST API-t bármely rendszer csatlakoztatásához. És mivel a SIGNL4 egy felhőmegoldás, egyszerűen letöltheti az alkalmazást, és máris készen áll.
IMG_5324Személyre szabhatóság

A SIGNL4-et megjelenése úgy konfigurálható, hogy megfeleljen egyéni riasztási igényeinek, és akcióképes riasztásokat hozhasson létre. A személyre szabási lehetőségek pedig még hatékonyabbá teszik a SIGNL4-et. Válasszon egyéni értesítési hangokat, töltsön fel egy személyes képet és egy csoportképet, hogy "az Ön" SIGNL4-je legyen.
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram