Shadow Filter

  Andromeda Shadow Filter 1.2

  Belépés az Árnyékok Birodalmába
  Shadow Filter

  Az Andromeda Shadow Filter napjaink legfejlettebb árnyékgeneráló szoftvere. Különlegessége abban áll, hogy 3D-s geometriát használ az árnyékok leképzésekor, így azok tökéletesen élethűek lesznek. Az Adobe Photoshop bővítmény segítségével lehetőségünk nyílik különböző kameraállások és fényforrások meghatározására - a program ily módon biztosítja, hogy tökéletes minőségű anyag kerüljön ki a kezünk alól.

  Áttekintés

  Az Andromeda Shadow Filter napjaink legfejlettebb árnyékgeneráló szoftvere. Különlegessége abban áll, hogy 3D-s geometriát használ az árnyékok leképzésekor, így azok tökéletesen élethűek lesznek. Az Adobe Photoshop bővítmény segítségével lehetőségünk nyílik különböző kameraállások és fényforrások meghatározására - a program ily módon biztosítja, hogy tökéletes minőségű anyag kerüljön ki a kezünk alól. A modult kezdők és profik egyaránt használhatják: Novice (kezdő) módban egyszerűbb, Expert (profi) módban pedig akár egészen komplex árnyékokat is készíthetünk. A programhoz kapcsolódó bemutatófájlok jól demonstrálják a szoftverben rejlő lehetőségeket. A modullal már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a MacAddict Freakin' Awesome díj is.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy gyorsabb
  Memória
  64
  Képernyő
  800x600, 16 bit
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy gyorsabb
  Memória
  64
  Képernyő
  800x600, 16 bit
  Egyéb
  Funkciók
  • perspektivikus árnyékok
  • négyfajta mozgatható fényforrás
  • 3D-s nézet és leképzés
  • természetes élsimítás (soft edges) és homályosítás (blurring)
  • Novice (kezdő) és Expert (profi) mód

  Továbbá itt van néhány kép, amelyek azt demonstrálják, hogy a program milyen árnyékokat képes generálni.


  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Shadow Filter bővítményt azon Adobe Photoshop felhasználóknak ajánljuk, akik tökéletes árnyékokat szeretnének generálni képeikhez, grafikáikhoz. Azok is nagy hasznát vehetik a programnak, akik az Adobe Premiere szoftverrel dolgoznak mozgóképeik szerkesztésekor.