Screens Filter

  Andromeda Screens Filter 1.6.2

  Amikor a lényeg már körvonalazódik...
  Screens Filter

  Az Andromeda Screens Filter segítségével színes képeinkből többféle minta alapján fekete-fehér, "kézzel rajzolt" képeket generálhatunk 15-400 LPI minőségben. Az átalakítást egy egész sor minta alapján elvégezhetjük. A bővítmény - több más program mellett - az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Elements szoftverekkel képes együttműködni.

  Áttekintés

  Az Andromeda Screens Filter segítségével színes képeinkből többféle minta alapján fekete-fehér, "kézzel rajzolt" képeket generálhatunk 15-400 LPI minőségben. Az átalakítást egy egész sor minta alapján elvégezhetjük. A bővítmény - több más program mellett - az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Elements szoftverekkel képes együttműködni.Az Andromeda Screens Filter segítségével színes képeinkből többféle minta alapján fekete-fehér "kézzel rajzolt" képeket generálhatunk 15-400 LPI minőségben. Az átalakítást egész sor minta alapján elvégezhetjük: választhatjuk a borzolás különböző fajtáit (mezzotint, mezzogram, mezzoblend), ellipszis-, vonal-, kör-, küllő-, hullámmintákat vagy ezek keverékeit. Az eredmény jobb lesz, mint bármely, a half-toning technológiával készült kép. (Ennek lényege, hogy a kép színes pixelei a színeknek megfelelő árnyalatú szürke pixelekké változnak.) Az elkészített képeket az üzleti, a webes vagy akár a művészeti élet számos területén felhasználhatjuk, mindez csak rajtunk és kreativitásunkon múlik. A bővítmény - több más program mellett - az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Elements szoftverekkel képes együttműködni.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Funkciók
  • Az eredeti fotótechnikai megoldásnál egyszerűbb, olcsóbb és jobb minőségű végeredményt generál.
  • A kiindulási fájlhoz képest drasztikusan csökkenti a kimeneti fájl méretét.
  • Jó minőségű printerrel (600 DPI) kiváló nyomtatott végeredményt érhetünk el.
  • Fotóinkból művészi képeket készíthetünk.
  • Új alternatívát kínál a bevett half-toning technológiával szemben.

  Végül pedig néhány példa:
  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Screens Filter bővítményt azon kreatív fotósoknak, grafikusoknak ajánljuk, akik színes képeikből látványos, szokatlan, vagy akár művészi fekete-fehér, "kézzel rajzolt" képeket szeretnének generálni az Adobe Photoshop, az Adobe Photoshop Elements vagy más hasonló képszerkesztő program segítségével.