Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb.

  Áttekintés

  Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb.Az onOne QX-Tools Pro a QuarkXPress alkalmazáshoz telepíthető eszköztár, amelynek használatával lényegesen meggyorsíthatjuk munkánkat. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál az olyan mindennapos tevékenységek elvégzésére, mint például fájlok nyomtatása, objektumok beimportálása (pl. Excel diagramok), objektumok kezelése, fontbeállítás, stb. A QX-Tools Pro interaktív palettája több száz QuarkXPress parancsot és gyorsbillentyűt foglal magába, ezáltal még gyorsabbá téve a munkavégzést. Mivel a QuarkXPress felhasználók általában szoros határidőkkel dolgoznak, fontos, hogy munkájukat hatékonyan végezhessék el. A QX-Tools eszközei pontosan ebben nyújthatnak nagy segítséget, például a hatékony rétegkezeléssel, a stíluslapok támogatásával, a kiterjeszthető kereséssel, a még hatékonyabb objektumkezeléssel, és nem utolsó sorban a rengeteg új fájltípus beimportálásának lehetőségével.

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 8.6 - 9.2.2, Mac OS X 10.2, vagy újabb
  Processzor
  PowerPC G3, G4, G5, vagy újabb
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  8 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • QuarkXPress 6 Excel 98 vagy 2001 és/vagy PowerPoint 98, vagy 2001 szükséges Excel adatbázisok vagy PowerPoint prezentációk importálásához
  Funkciók

  Keresés és csere QX-FindChange A QX-Tools Pro eszköztár megteremti annak a lehetőségét, hogy az adott jellemzőknek megfelelő QuarkXPress dokumentumban lévő elemet egy mozdulattal cseréljük ki (természetesen az objektumok cseréje is beleértendő). Több mint 50-féle elemtulajdonságot használhatunk, és a még rugalmasabb használat érdekében a keresés értelmezi a kisebb (<) és a nagyobb (>) relációkat is.

  Átméretezés QX-Scaler Segítségével egyszerre több QuarkXPress objektumot is átméretezhetünk, és a művelet pontosságát is beállíthatjuk. Az objektumokat akár bizonyos tulajdonságok alapján is kiválaszthatjuk, a művelet visszavonására pedig mindig van lehetőségünk.

  QX-ItemStyles A QuarkXPress program összes elemének több mint 50-féle tulajdonságára készíthetünk stíluslapot. A stíluslap módosításával a dokumentumban azonnal megváltoznak az adott stílussal rendelkező objektumok is. Így biztosíthatjuk a dokumentum arculatának konzisztens állapotát, és gyorsan eszközölhetünk globális módosításokat.

  Nézőke QX-Viewer A nézőkével megjeleníthetjük a QuarkXPress dokumentum összes oldalának előnézeti képét. A navigáláshoz pedig elegendő mindössze a kívánt oldal előnézeti képére kattintanunk. Így lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a navigáció.

  QX-Character A QX-Character funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a karakterek tulajdonságait, például a fontméretet, a dőlésszöget (angle), az alapvonal-eltolást (baseline shift), az alávágást (kerning), stb.

  QX-Object A QX-Object funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a szöveg, illetve a képmező tulajdonságait, mint például a keretvastagságot és az árnyékolást, a nyújtást, a behúzást (text inset), a szegélyhosszúságot (gutter), az oszlopszámot, és még sok egyéb tulajdonságot.

  QX-Paragraph A QX-Paragraph funkció használatakor interaktív felületen állíthatjuk be a bekezdés sortávolságát és szedését.

  QX-Rule A QX-Rule funkció használatakor interaktív felületen hozhatunk létre, illetve módosíthatunk olyan szabályokat, mint például a vastagság, behúzás és a pozícionálás.

  QX-Layers A QX-Layers eszközt használva létrehozhatunk, újrarendezhetünk, megjeleníthetünk, elrejthetünk, és új objektumokkal láthatunk el rétegeket a QuarkXPress programban (a rétegek ugyanúgy viselkednek, mint más fontosabb grafikus alkalmazásokban).

  Kinek ajánljuk?

  Ajánljuk mindenkinek, aki QuarkXPress felhasználó. Hasznos segítőtárs, és nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a munkát.