Quark Docurated

ÁTTEKINTÉS

Felhőalapú megoldás, amely összegyűjti a tartalmakat, Google-szerű keresőmotort használ, mesterséges intelligenciával támogatott tartalmi betekintést és ajánlásokat használ, valamint nyomon követi a használatot és pontozza a tartalmakat.

Tartalmak vizsgálata minőségi és teljesítmény szempontok szerint.

A Quark Docurated megkönnyíti a vállalati tartalmi eszközök megtalálását, ajánlását és megosztását. Ezután abban is segít pontosan megértsük, hogyan teljesítenek. Akár képeket, videókat, PDF-eket, Microsoft Office fájlokat vagy más kritikus eszközöket szolgáltatunk, ez a tartalomintelligencia megszünteti a találgatásokat a tartalmi stratégiájából. Tudni fogjuk, hogy mi az, amire a célközönségére rezonál, és azonosítani tudjuk a legjobb fejlesztési lehetőségeket. Ez a tudás optimalizált tartalmi élményhez, intelligensebb tartalmi befektetésekhez és a tartalmi életciklus feletti nagyobb kontrollhoz vezet.

01

 

02

 

03

 

04

 

Tárolás Azonosítás Szállítás Követés

A tartalom központi tárolása és a meglévő adattárak integrálása egyetlen forrás kialakításának az érdekében.

Információk egyszerű keresése a Google-szerű keresési lehetőséggel. Személyre szabott, ajánlott tartalmak a kívánt célközönség számára. Elemezzük a tartalomhasználatot és az elkötelezettséget a tartalom folyamatos javítása érdekében.

 

quark_docurated_benefits.jpg

A Quark Docurated előnyei

A Quark Docurated egy SaaS megoldás, amely széles körű integrációkkal, valamint AI és ML képességekkel rendelkezik a tartalomkezelés és intelligencia területén. Ellenőrizzünk és osszunk meg több formátumú tartalmat a célközönséggel az általuk preferált eszközökön keresztül, majd elemezzük, hogy ez a tartalom visszhangra talál-e és hogyan. A Quark Docurated segítségével lehetséges:

  • Megtalálhatjuk és megoszthatjuk az üzleti szempontból kritikus tartalmakat azáltal, hogy a rendszer egyetlen portálon keresztül integrálja és összesíti azokat.
  • Előre meghatározott felhasználói szerepkörökkel és szabályokkal több eszközön keresztül történő tartalomszolgáltatás és hozzáférés.
  • Pontos, agilis és skálázható munkafolyamatok kialakítása, annak érdekében hogy biztosíthassuk a legfrissebb és releváns tartalmak eljuttatását a célközönséghez.
  • Személyre szabott és optimalizált tartalmak létrehozása, amelyeket egyénileg, e-mailben, marketingplatformon, CRM-rendszerben, közösségi médiacsatornán stb. megosztott linkeken keresztül menedzselhetünk és terjeszthetünk.
  • Folyamatosan javíthatjuk a tartalmak minőségét adatok és nem találgatások alapján a testreszabható jelentéseknek és műszerfalaknak köszönhetően.
  • Biztosítsuk az engedélyezett és szerepkör alapú hozzáférést az egyszeri bejelentkezési hitelesítéssel.

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Tartalom integráció és aggregálás Integráljuk zökkenőmentesen a vállalati tartalomtárakat, tartalomkészítő alkalmazásokat, termelékenységi eszközöket, CRM-rendszereket, marketingplatformokat, e-mail alkalmazásokat, IT-rendszereket és még sok minden mást.

Google-szerű keresőmotor Jelöljük meg a tartalmakat gazdag metaadatokkal, hogy megkönnyítse a tartalomkeresést, valamint a kategóriák és témák közötti böngészést.

Gyűjtemények Többféle tartalmi eszköz, például videók, esettanulmányok és termékkísérő anyagok rendszerezése, hogy azok ne különálló darabokban, hanem egyetlen gyűjteményben kerüljenek közzétételre.

Interaktív dokumentumok Szinkronizáljunk és mutassunk be interaktív tartalmakat - nem csak statikus oldalakat - WYSIWYG előnézetekkel.

Automatikus eszköz-nyugdíjazás Használja a metaadatokat a tartalom automatikus eltávolítással történő lejárati dátumainak beállításához, hogy csak az aktuális és releváns tartalom álljon rendelkezésre és terjesztésre.

AI-alapú tartalomajánlások A mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomajánlásokra támaszkodva olyan tényezők, mint a frissesség, a relevancia és a népszerűség alapján szolgáltathatunk tartalmakat.

Tartalmi pontszámok és elkötelezettség-követés Készítsünk műszerfalat és készítsünk jelentéseket bármilyen dokumentumtípusra a tartalmi pontszámok és az elkötelezettség nyomon követése alapján, beleértve a megosztott fájlokat, a megnyitásokat, a kattintásokat, az interakciós időt és egyebeket.

Több hozzáférési szint Különböző megosztási és hozzáférési szintek kijelölése a célközönség, például alkalmazottak, partnerek, érdeklődők stb. alapján.

Mobil hozzáférés A Quark Docurated Mobile App kiterjeszti az asztali felhasználói élményt az Android és iOS eszközökre.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram