Quark Docurated

ÁTTEKINTÉS

A Quark Docurated egy központosított, mesterséges intelligencia vezérelt értékesítési platform az értékesítési, marketing és tudáscsapatok számára, amely biztonságosan megtalálja és megosztja a tartalmakat, kezeli az eszközöket, és nyomon követi az összes kapcsolatot és teljesítményt a következő generációs tartalomintelligencia segítségével.

A Quark Docurated egy SaaS-alapú portál a vállalati tudáskezeléshez és -terjesztéshez, amelyhez a tartalom teljesítményének értékelésére szolgáló intelligens szoftver társul. Az ökoszisztéma szélesebb körű bővíthetőségével, valamint az AI- és ML-képességekkel összegyűjtheti, felügyelheti és megoszthatja az omnichannel-tartalmakat - beleértve a videót is - a kívánt célközönséggel az általuk preferált eszközökön keresztül, majd elemezheti azok hatékonyságát. A szervezetek tudni fogják, hogy mit néznek meg és osztanak meg a tartalom általános hatásértékeléséhez, amely a gyártási és költségmérésekkel kombinálható a valódi megtérülés kiszámításához, valamint a tartalomstratégia és a végrehajtás javításához. Ez a tartalmi intelligencia optimalizált tartalmi élményhez, a tartalmi életciklus feletti nagyobb kontrollhoz és intelligensebb tartalmi befektetésekhez vezet az üzleti célkitűzésekhez képest jobb eredmények elérése érdekében.

Előnyök és várható eredmények

Könnyű keresés és megosztás az üzleti szempontból kritikus tartalmakban - - beleértve a dokumentumokat és videókat - a különböző forrásokból (pl. Box, Google Drive, Marketo, Salesforce, SharePoint stb.) származó tartalmak összegyűjtésével és egyetlen portálba integrálásával. Ez az alkalmazás egy átfedés, nem pedig helyettesítés.

A tartalomhoz való hozzáférés és terjesztés lehetővé tétele több eszközön keresztül, előre meghatározott felhasználói szerepkörökkel és szabályokkal.

Személyre szabott és optimalizált tartalmi élmények létrehozása előre jóváhagyott összetevők alapján, amelyeket egyedi linkeken keresztül, e-mailben, marketingplatformon, CRM-rendszerben, közösségi médiacsatornán stb. megosztva felügyelnek és terjesztenek.

Használja ki a mesterséges intelligencia alapú tartalomajánlásokat a kontextus, a személyiség és más kulcsfontosságú tényezők alapján.

Építsen pontos, alkalmazkodó és skálázható munkafolyamatokat, hogy biztosítsa - a legfrissebb és releváns tartalmak eljuttatását a célközönséghez - az elkötelezettségi pontszámok alapján történő automatikus feladatkészítéssel.

A testreszabható jelentéseknek és műszerfalaknak köszönhetően folyamatosan javíthatja a tartalmat az adatok, nem pedig a találgatások alapján.

Automatikusan ellenőrizheti a verziókat, és láthatja a változásokat az egyes verziókban.

Engedélyezett és szerepkör alapú hozzáférés biztosítása egyszeri bejelentkezési hitelesítéssel.

Quark Docurated

5 felhasználótól

 • Ideális kis- és középvállalkozások számára
 • Minimum 12 hónapos futamidő
 • Integráció a Salesforce, a SharePoint, a Box, a Google Drive és más eszközökkel
 • Többszemélyes felhőalapú telepítés
 • Egyszeri bejelentkezés
 • Alap SLA
 • Nincs aktív redundancia
 • Alapszintű támogatási SLA
 • Az ügyfél elhelyezkedése alapján meghatározott hosztrégió
 • Felhasználónként 2 GB tárhely (max. 500 GB összevontan)

Quark Docurated for Enterprise

Globális méretekhez

 • Az összes alap Quark Docurated funkció
 • Egy- és többszemélyes felhőalapú telepítési lehetőségek
 • Választható host régiók
 • Vállalati SLA
 • Fejlett biztonsági csomag
 • UAT-környezetek kialakításának lehetősége
 • Fejlett, teljes mértékben önkiszolgálható integráció a QPP NextGen rendszerrel
 • Intelligencia és útmutatás a tartalmi műveletekhez és stratégiához a QPP NextGen elemzéseivel, többek között:
  • Elkötelezettségi elemzések és trendek
  • Fejlett termelési és szállítási jelentések
  • A tartalom újrafelhasználására vonatkozó ajánlások

FUNKCIÓK

AI-alapú tartalomajánlások Tapasztalja meg a gépi tanulás szupererejét és agilitását a gyakoriság, relevancia és népszerűség mérőszámok alapján történő tartalomajánlásokkal.

Tartalom integráció és aggregáció Integrálja zökkenőmentesen a vállalati tartalomtárakat, tartalomkészítő alkalmazásokat, termelékenységi eszközöket, CRM-rendszereket, marketingplatformokat, e-mail alkalmazásokat, IT-rendszereket és még sok minden mást.

Google-stílusú keresés Jelölje meg a tartalmat gazdag metaadatokkal, hogy megkönnyítse a tartalomkeresést, valamint a kategóriák és témák közötti böngészést. Találja meg a megfelelő tartalmat a megfelelő formátumban, a megfelelő időben.

Natív Salesforce CRM integráció A Quark Docurated beágyazott keresősáv funkciója és a mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomajánlások a Salesforce-on belül 40%-os növekedést eredményeznek az eladók termelékenységében, magasabb nyerési arányt és rövidebb értékesítési ciklusokat.

Rendezett gyűjtemények Többféle tartalmi elemet - például videókat, esettanulmányokat és termékmellékleteket - gyűjthet össze, hogy azok ne különálló darabokban, hanem egyetlen gyűjteményben kerüljenek átadásra.

SmartDeck interaktív dokumentumok Szinkronizáljon és mutasson be interaktív tartalmakat statikus oldalak helyett. A WYSIWYG előnézetek alacsony kódolási igényű felhasználói élményt nyújtanak.

Automatikus eszköz visszavonás Használjon metaadatokat a tartalom automatikus eltávolításához, hogy csak az aktuális és releváns tartalom álljon rendelkezésre terjesztésre.

Tartalmi pontszámok és elkötelezettség nyomon követése Készítsen műszerfalat és készítsen jelentéseket bármely dokumentumtípushoz a tartalmi pontszámok és az elkötelezettség nyomon követése alapján, beleértve a megosztott fájlokat, a megnyitásokat, a kattintásokat, az interakciós időt és még sok minden mást.

Több biztonsági hozzáférési szint Tartsa a tartalmakat biztonságban. Jelöljön ki különböző szintű biztonságos megosztási és hozzáférési lehetőségeket a célközönség, például alkalmazottak, partnerek és érdeklődők számára.

Mobil hozzáférés Lehetővé teszi a hozzáférést a kurátori tartalomhoz bárhonnan. A Quark Docurated Mobile App kiterjeszti az asztali élményt az Android és iOS eszközökre.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram