Pro Cloud Server 5

ÁTTEKINTÉS


A Pro Cloud Server egy szabványos Microsoft Windows szolgáltatás, amely az egyes meghatározott tárolókhoz tartozó adatbázis-kapcsolatok egy csoportját kezeli. Úgy tervezték, hogy az Ön hardverén fusson, így teljes mértékben Ön irányíthatja a konfigurációját és azt, hogy ki férhet hozzá, és ami még fontosabb, az adatai teljes mértékben az Ön ellenőrzése alatt maradnak.

Valós idejű, felhőalapú együttműködés az érdekelt felek között

A WebEA valós idejű nézetet biztosít az Enterprise Architect Cloud tárolójában található tartalomról, amelyet bárki megoszthat egy okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel, egyszerűen egy webböngésző segítségével.

Ideális kiegészítője az Enterprise Architectnek

A WebEA kiegészítő termék, és nem az Enterprise Architect helyettesítésére szolgál. A WebEA lehetővé teszi, hogy az egész szervezet olvassa és fogyassza a modelleket, és adott esetben visszajelzést adjon.

A modellek létrehozásához és a diagramok szerkesztéséhez továbbra is az Enterprise Architect érvényes licencére van szükség.

Pro Cloud Server Overview


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows

RendszerWindows 10/11, Windows 2016/2019/2022 Server
Processzor64-bit Intel SSE4.2 támogatással
Memória2 GB
Tárhely600 MB
Képernyő1280x720

FUNKCIÓK

Elemek létrehozása A projektmenedzsment feladatokat, mint például a problémák, tesztek, erőforrások, követelmények, felhasználói esetek és egyebek létrehozása közvetlenül a mobil böngészőben hozható létre az információk gyors rögzítése érdekében, távoli helyszínen, hogy később vagy az irodában lévő csapat modellezhesse azokat.

A munka nyomon követése Testreszabható megfigyelési listák konfigurálhatók, hogy mindig értesüljön a modell változásáról. Biztosítva, hogy mindig naprakész legyen a modell legújabb változásaival kapcsolatban, még útközben is.

Bármilyen eszközön A mobilfelhasználók szem előtt tartásával készült, a felület teljes mértékben kompatibilis az okostelefonokkal és a táblagépekkel. Gyorsan és egyszerűen áttekintheti és megvitathatja a modell tartalmát, amikor távol van a számítógépétől.

Teljes körű felfedezés Intuitív felhasználói felület, hogy mindig tudja, hol van és honnan navigált az aktuális oldalra.

Megvitatás és áttekintés A megvitatásra szánt modellek lehetővé teszik, hogy a böngészőn keresztül hozzájáruljon a modellhez. A megbeszélések a modellben tárolódnak, így teljes képet kaphat az érdekelt felek visszajelzéseiről, függetlenül attól, hogy az Enterprise Architecten vagy a WebEA-n belül dolgozik.

Lebegő licenc szolgáltatás Könnyedén megvalósítható a globális licencelés egyetlen helyről a Pro Cloud Serverbe épített Floating License Service segítségével.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram