Premiere Elements

Készítsünk videókat otthon - akár egy hollywoodi rendező

ÁTTEKINTÉS

Az Adobe® Premiere® Elements 8 segítségével könnyedén készíthet fantasztikus videókat. Kezdje az automatizált filmkészítő parancsokkal, alkalmazzon lehengerlő vizuális és hangeffekteket, és ossza meg videóit mindenütt.

Az Adobe® Premiere® Elements 8 segítségével könnyedén készíthet fantasztikus videókat. Kezdje az automatizált filmkészítő parancsokkal, alkalmazzon lehengerlő vizuális és hangeffekteket, és ossza meg videóit mindenütt.

Maradjon kapcsolatban családjával, barátaival és emlékeivel!

 • Merítsen folyamatosan friss ihletet bármikor, amikor szüksége van rá
 • Emlékeit automatikusan archiválhatja, nincs szükség ütemezésre
 • Videóit szinte bárhol bemutathatja
 • Online támogatás, hozzáférés és inspiráció fotóihoz pluszköltség nélkül
   

Hozzon létre fantasztikus videókat percek alatt! Az Adobe Photoshop® Elements szoftveréhez hasonlóan az Organizer használatával gyorsan megtalálja, amire szüksége van. Videoklipjeit vizuális felhasználói felületen emberek, helyek vagy események szerinti kategóriákba sorolhatja és egyszerűen keresgélhet a bélyegképek között az új előnézeti és rendező ablakban. Ezt követően fájljai között dátum vagy minősítés szerint keresgélhet és rendezheti azokat, vagy kutathat az intelligens címkék (Smart Tags) között, így gyorsan megtalálja legjobb videoklipjeit.

 • A hollywoodi rendezők kreatív technikáinak segítségével játszi könnyedséggel hozhat létre kifinomult videókat. Egyszerűen válasszon egy témát és az InstantMovie legjobb videoklipjeiből zenei aláfestés, feliratok, effektek és átmenetek segítségével automatikusan összeszerkesztett művet alkot. A végeredményt kívánsága szerint testre is szabhatja.
 • Hagyja, hogy az Adobe Premiere Elements automatikusan elemezze és besorolja filmfelvételeit, így gyorsan megtalálja legérdekesebb és legkiválóbb minőségű videoklipjeit.
 • A Sceneline – amely a már megszokott videoszerkesztő alkalmazás, a Timeline egyszerűbben kezelhető alternatívája – segítségével gyorsan megalkothatja a történetet. Készítsen videót egyszerűen klipjei bélyegképének fogd és vidd módszerrel történő átrendezésével, valamint átmenetek és különböző effektek alkalmazásával.


Dobja fel videóját elkápráztató hatásokkal!

 • Állítsa össze videóját szórakoztató eredményekkel! Használja az új Adobe Videomerge technológiát és emelje ki a mozgó szereplőket a homogén színű háttérből, majd helyezze át új környezetbe őket a mókás vagy ötletes fordulat érdekében.
 • A SmartSound® segítségével számos zenei aláfestés közül válogathat, amelyek automatikusan igazodnak és így tökéletesen illeszkednek filmjének hosszához. A jeleneteket akár a filmzene ütemével is összhangba hozhatja.
 • Nyűgözze le nézőközönségét káprázatos hatásokkal és átmenetekkel!
 • Több száz bámulatos speciális hatás és átmenet közül választhat, az egyedi megjelenítéshez csak húzza át ezeket videofilmjére.
 • Válogasson az Adobe kifejezetten videoklipekhez tervezett elsőrangú betűkészletéből, és tegye azokat egyedivé árnyékolással, fényhatásokkal és egyéb effektekkel. Mozgó feliratokat is létrehozhat, feliratai pattoghatnak, foroghatnak vagy átsuhanhatnak a képernyőn.


Ossza meg videóit bárhol!

 • Mutassa be videóit a nagyvilágnak, és töltse fel közvetlenül azokat a YouTube-ra vagy személyes megosztó oldalára! Az Adobe Premiere Elements gondoskodik arról, hogy az adott célmédiának megfelelően optimalizálja és formázza videóit, hogy azok mindig remekül mutassanak.
 • Ossza meg videóit kiváló minőségű HD vagy Blu-ray lemezen, így videoklipjeit bármilyen kijelzőn élvezheti, az iPod-tól kezdve a lapos képernyős HD tévéig.
 • Másolja át videóit DVD-re vagy játssza le mobil eszközökön, úgymint Apple iPod, Sony PSP® rendszer, Apple iPhone és más mobiltelefonok.

Az importálásnál és exportálásnál az Adobe Premiere Elements által támogatott formátumok többek között a következők: ASF (csak importálás), AVI, AVCHD, SWF (csak importálás), Blu-ray lemez (csak exportálás), DV, DVD, Dolby® Digital Stereo, H.264, HDV, JPEG, PNG (csak importálás), PSD (csak importálás), MOD és TOD (JVC Everio, csak importálás), MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MP3, WAV, QuickTime, Windows Media, WMA (csak importálás), 3GP. Néhány AVCHD, DVD, Blu-ray, MPEG-2, MPEG-4, H.264 és Dolby Digital Stereo formátumnál az importáláshoz/exportáláshoz internetes aktivációra lehet szükség. Az aktiválás gyors, egyszerű és díjmentes. 3GP, 3GP2, MOV, MPEG-4 és QuickTime importáláshoz/exportáláshoz QuickTime szoftver szükséges.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerMicrosoft Windows XP Service Pack 2-vel, Windows Media Center, Windows Vista, Windows 7
Processzor2 GHz Processzor (SSE2 támogatás), 3 GHz szükséges HDV-hez vagy Blu-ray-hez
Memória1 GB
Tárhely4,5 GB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Microsoft® Windows XP Service Pack 2-vel, Windows Media® Center, Windows Vista®, Windows 7|2 GHz Processzor (SSE2 támogatás), 3 GHz szükséges HDV-hez vagy Blu-ray-hez|1024x768 - 16 bit|1000|4500|1|

 • Microsoft DirectX 9 vagy 10 kompatibilis illesztőprogram hang- és videokártyához
 • DVD-ROM meghajtó (DVD-re történő másoláshoz kompatibilis DVD másoló szükséges; Blu-ray lemezre történő másoláshoz kompatibilis Blu-ray másoló szükséges)
 • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394 interfész a Digital 8 DV vagy HDV kamerafelvevőhöz való csatlakozáshoz, vagy USB2 interfész a DV-via-USB kompatibilis DV kamerafelvevőhöz való csatlakozáshoz (a Media Downloader által támogatott egyéb videoeszközök)
 • QuickTime 7

|

 • Pentium IV 3 GHz vagy ezzel egyenértékű processzor a HDV szerkesztéshez
 • OHCI kompatibilis DVD-ROM
 • Microsoft DirectX 9.0 kompatibilis hang- és videovezérlők
 • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394/USB2 (DV-via-USB) csatlakozó a Digital8 vagy DV kamera csatlakoztatásához
 • QuickTime 7
 • Részletes lista az Adobe által tesztelt DV-eszközökről

FUNKCIÓK

Minden médiafájl egy helyen Az új Organizer adta lehetőségek segítségével könnyedén átláthatja médiafájlait. A videók, képek, hanganyagok kategóriákba sorolhatóak vagy kulcsszavak szerint filterezhetőek.


Szerkesszen gyorsan az új mozi-témák segítségével Pár kattintással egy sor snittből letisztult végeredményt kaphat. Választhat különböző eseménysablonokból, vagy különböző stílustémákból. A program autómatikusan elvégzi a jeleneteken az automatizált beállításokat a feliratok, stáblista, átmenetek, zenei aláfestés és DVD menügrafika különböző pontjain, hogy nekünk minnél egyszerűbb legyen a szerkesztés.


Finomítsuk és keverjük kiváló minőségű hangot videóink alá Használjunk háttérzenét és hanghatásokat hogy kiragadjunk és nyomatékosítsunk érzelmeket, kellemes pillanatokat vagy egy különleges hangulatot adjunk az egész videó számára. Az új Audio Mixer ablakban úgy dolgozhatunk akár egy digitális stúdiófelületen.


Látványos szöveganimációk Használjuk az Adobe díjnyertes fontjait, hogy szövegeink tökéletesen nézzenek ki a videóban, valamint stilizáljuk őket kedvünk szerint a Photoshop-ban is megszokott szövegeffektek segítségével. ezek után már csak pár kattintás és kész az animáció, ahol szövegeinket könnyűszerrel pörgethetjük-forgathatjuk az egész jelenet során.


Immár teljes a skála Natív formátumú SD, DV vagy HDV anyagokat is digitalizálhatunk és szerkeszthetünk. Könnyűszerrel összeállíthatjuk a videóklipeket az új Sceneline nézetben Gyorsabban összeállíthatjuk saját videóinkat az új Jelenet (Sceneline) nézetben, amely a már megszokott Időegyenes (Timeline) új alternatívája lehet. Ebben az új nézetben gyorsan, fogd-és-vidd módszerrel rendezhetjük át klipjeink előnézeti képeit (thumbnails), valamint külömbözö hatásokat alkalmazhatunk rájuk és átmeneteket rakhatunk közéjük.


Módosítások szerkesztése és visszajátszása a Monitor ablakban A Monitor ablakban szerkeszthetünk, trimmelhetünk, több részre szabdalhatjuk a snitteket, filtereket és effekteket helyezhetünk el egy-egy képkockára, szórakoztató kép-a-képben hatásokat gyárthatunk, valamint feliratokat, főcímeket, mókás szövegeket adhatunk alkotásunkhoz. Új technológiák támogatása Szinte bármilyen videórögzítő eszközről importálhatunk videót, beleértve a HDV and DVD kamkordereket, webkamerákat (WDM analog), MPEG-4 videófelvevőket és mobiltelefonokat. Kristálytiszta képet kaphatunk, ha natív HDV anyagot digitalizálunk és szerkesztünk. A nagyfelbontású kész videóanyagainkat - ha megfelelő iróeszközzel rendelkezünk - akár Blueray lemezre is felírhatjuk.


Kész filmek megosztása Élményeinkről készített kisfilmjeinket szinte bármilyen mobileszközön (is) bemutathatjuk barátainknak, ismerőseinknek, beleértve a multimédiás képességgel rendelkező mobiltelefonokat, kéziszámítógépeket, Apple iPod és PSP (PlayStation Portable) rendszereket, vagy akár könnyűszerrel feltölthetjük YouTube videómegosztó oldalra is.


Exportálás Flash Video (FLV) formátumban Új stop-motion animációs funkció Az időzített sorozatfelvétel funkcióval rendelkező kamera- vagy fényképezőgép-tulajdonosok örülhetnek, mivel az új stop-motion animációs funkció az ő lehetőségeiket bővíti, azzal, hogy pár kattintással, érdekes time-lapse filmeket vagy animációkat készíthetnek.


Legyünk narrátorok Ezen új funkció segítségével most már hangalámondást, narrációt is készíthetünk videóinkhoz, így mi is könnyen el tudjuk mesélni élményeinket, gondolatainkat. Legyünk kreatívak! Könnyedén, gyorsan és fejfájás nélkül dolgozhatunk, mivel a digitalizálás során a videónk az időkóddal együtt az időegyenesre (Timeline) kerül, így a szerkesztést is hamarabb kezdhetjük, sőt, sokkal precízebben is.


Ragadjuk meg az információt szinte bármilyen média eszközről Használjuk az új Média letöltő (Media Downloader) opciót videók, képek, hangok letöltéséhez (importálásához) bármilyen multimédiás eszközről, legyen szó DV vagy DVD kameráról, levédetlen DVD lemezekről, digitális fényképezőgépünkről vagy mobiltelefonunkról.


Készítsünk dinamikus, személyre szabott DVD menüket Tervezzük meg saját DVD menünket teljesen a nulláról indulva, de ha kedvünk úgy tartja, a rengeteg beépített sablonmenü közül is választhatunk, majd a magunk kénye-kedve szerint alakíthatunk saját képeinkkel és zenéinkkel. Háttérként használhatunk akár mozgóképet is. A gombokat mozgathatjuk, méretezhetjük, és a szövegeket is szerkeszthetjük.


Filmpremier bárhol, bármikor Kész filmeinket könnyűszerrel áttölthetjük hordozható videolejátszóinkra, így bármikor megmutathatjuk munkánk eredményét.


Dogozzunk úgy, akár egy megszokott vágóstúdióban Nem kell többé a menük állításával bajlódnunk, mivel a rugalmas menürendszer - automatikusan átméreteződve - csak azt mutatja, amire éppen szükségünk van. Effekt előnézet Időt takaríthatunk meg a próbálgatások számának minimálisra csökkentésével, ha az új effekt előnézeti funkciót használjuk, aminek köszönhetően az átmeneteket és effekteket alkalmazás előtt megtekinthetjük.


Nyűgözzük le a nézőközönséget Több száz speciális hatás közül választhatunk, amelyeket akár saját kedvünk szerint is alakíthatunk. Az elkészült hatásokat elmenthetjük, így csak egyszer kell a változtatásokat elvégeznünk, ha újra szeretnénk használni a kiválasztott hatást. Kézreálló munkaterület Nincs több keresés! Az új Tulajdonság panel segítségével minden a kézünk ügyében lesz. Akár képkockánként is láthatjuk az alkalmazott hatásokat, effekteket, így könnyen reprodukálhatjuk őket, vagy változtathatunk rajtuk.


Mentsük el futó munkánkat Könnyűszerrel mozgathatjuk projektünket két számítógép között, de lehetőségünk van az egész anyag archiválására is a későbbi szerkesztés érdekében.


Élvezetes Dolby® Digital hang Mozi hatású hangot adhatunk remekműveinknek, mivel bármilyen hangot vagy zenét importálunk, az Adobe Premiere Elements program átkonvertálja azt a szabványként elfogadott Dolby Digital Stereo formátumba. Ezzel a technológiával úgy tömöríthetjük audiofájlainkat, hogy a minőségén nem esik csorba, így olyan DVD lemezeket készíthetünk, amelyek audioanyaga minden szempontból kitűnő lesz. DVD írás a legegyszerűbb módon Pár kattintás, és amit filmeztünk, már javában íródik a DVD lemezre. A legjobb minőségben több órás optimalizált videoanyagot tárolhatunk az egy- vagy kétrétegű DVD lemezeken. Egyszerű és pontos videodigitalizálás A digitalizálás folyamán egy lépésben automatikusan áthelyezhetjük a snitteket DV kamerafelvevőnkről az időegyenesre (Timeline). Kiküszöbölhetjük a többszörös megállások és újraindulások kellemetlenségeit és azt, hogy a snitteket egyenként kelljen az időegyenesre helyeznünk.


Unalmas szerkesztési feladatok kiküszöbölése Bárhogy is nyújtjuk, vágjuk, rendezzük vagy töröljük klipjeinket, az Adobe Premiere Elements automatikusan úgy illeszti őket, hogy kitöltse az üres helyeket. Ezzel időt takaríthatunk meg, és a munkaterületet sem kell állandóan újraigazítanunk.


Inteligens "Hogyan történik" súgóeszköz (Smart How-Tos) Ez a környezet-érzékeny eszköz lépésenként segít a szerkesztés minden mozzanatában, a kezdetektől (digitalizálás) egészen a folyamat végéig (DVD-írás).


Valós idejű szerkesztés Elvégzett módosításainkat, effektusainkat és átmeneteinket valós időben tekinthetjük meg.


A kísérletezés szabadsága Az automatikus mentés funkcióval és a sokszoros visszavonás (undo) és megismétlés (redo) lehetőséggel bármikor visszatérhetünk munkánk előző változatához.


Speciális effektusok hozzáadása Videóinkat több száz professzionális, speciális effektussal dobhatjuk fel (pl. lassított mozgás, kép a képben funkció).


Izgalmas feliratok és szövegrészek Figyelemfelkelő feliratokat és mozgó szövegrészeket is készíthetünk. Ehhez segítséget ad a több mint 100 professzionális sablon.


Látványos átmenetek Több mint 150 klipátmenet és -átúsztatási lehetőség vár arra, hogy kreativitásunk segítségére legyen.


Saját DVD Az integrált DVD-írás funkció leegyszerűsíti a DVD-készítést, nincs szükség egyéb szoftverre.


Kreatív DVD-készítés Integrált, professzionális DVD menükészítőt használhatunk. Szebbnél-szebb előre kialakított sablonokkal, vagy a saját magunk alkotta menükkel szépíthetjük DVD korongjainkat.

Szélesvásznú felbontás támogatása Videóink szerkesztésekor választhatunk a tradicionális TV méret (4:3) és a szélesvásznú felbontás (widescreen movie - 16:9) formátumok között.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram