Precisely Gold partnerek lettünk!

2024-01-20 13:00
Büszkék vagyunk rá, hogy a Precisely - az üzleti adatkezelés szakértője - Gold partnerei lettünk! Alig várjuk a további közös munkát.

precisely gold

A vállalati közegben egy hatalmas kihívás megoldani, hogy adataink pontosak, konzisztensek és naprakészek legyenek. És ha mindegyik felsorolt területen remekelünk is, akkor is hátra van még a talán legfontosabb szempont: a biztonság. Biztonságban tudni adatainkat felbecsülhetetlen érték.

Ezt pontosan tudja a Precisely is, mely az üzleti adatkezelés szakértőjeként számtalan vállalatnak segít adataik biztonságos, pontos és konzisztens kezelésében. Így a vállalatok jobb, gyorsabb és magabiztosabb döntéseket képesek hozni.

A Trans-Europe Zrt. büszke rá, hogy immár Precisely Gold partnerként javíthatjuk együtt az ügyfelek adatkezelési folyamatait.

A Precisely páratlan szakértelme az adatkezelés terén lehetővé teszi, hogy egyre több és több cégnek segítsenek professzionális megoldásaikkal. Ambíciózusan várjuk a további közös munkát!

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram