Photoshop CS Biblia (I + II kötet)

A Kiskapu Kiadónak a Photoshopról szóló átfogó könyve utoljára 1999-ben jelent meg. Ugyanez a szerző, Deke McClelland írta, aki a számítógépes grafika és tervezés területén igazi világklasszisnak számít. Eddig 20 különböző díjat nyert, és 60 könyvet írt a témáról, amelyek összesen körülbelül hárommillió példányban fogytak el szerte a világon. Az előző kiadás idején maga a program még csak az 5-ös változatánál tartott, s azóta bizony számos újdonság jelent meg szolgáltatásai között.

A szerző szinte a lehetetlenre vállalkozott, amikor a Photoshop CS képességeiről teljes képet akart adni olvasójának. A tárgyalás során a képszerkesztés alapjaitól eljut egészen a legújabb, legkifinomultabb módszerekig, a gyakorlatban mutatva be a program erejét. Mivel a Photoshop jelenlegi változata már csaknem egy éve megjelent, elérhető hozzá a teljes magyarítás is.

Ezt a két kötetre tervezett művet elsősorban azoknak ajánljuk, akik a számítógépes grafikát "igazán komolyan gondolják", vagyis a profiknak, akiknek a Photoshop mindennapi munkaeszköz, és a "profijelölteknek", akik egyelőre csak szárnyaikat próbálgatják, de már most a teljességre törekednek, és nem érik be kevesebbel.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram