Photography Filters

  Andromeda Photography Filters 2.4

  Az optikai lencseeffektusok mestere
  Photography Filters

  Az Andromeda Photography Filters tíz különböző optikai lencseeffektust tartalmaz, amelyekkel képeinket különlegesebbé, látványosabbá vagy akár művészibbé tehetjük az Adobe Photoshop képszerkesztő program segítségével. Szivárványt, tükörképet, pislákoló utcai fényeket, hullócsillagokat generálhatunk egyetlen kattintással. A bővítmény nélkül ezen hatásokat csak nagy nehézségek árán tudnánk képeinkre varázsolni.

  Áttekintés

  Az Andromeda Photography Filters tíz különböző optikai lencseeffektust tartalmaz, amelyekkel képeinket különlegesebbé, látványosabbá vagy akár művészibbé tehetjük az Adobe Photoshop képszerkesztő program segítségével. Szivárványt, tükörképet, pislákoló utcai fényeket, hullócsillagokat generálhatunk egyetlen kattintással. A bővítmény nélkül ezen hatásokat csak nagy nehézségek árán tudnánk képeinkre varázsolni. A csomag a következő illesztőket tartalmazza: cMulti & sMultiFilters, Designs Filter, Mezzo Line-Screen Filter, Diffract, Prism & Rainbow Filters, Halo Filter, Reflection Filter, Star Filter, Velocity Filter.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal kompatibilis:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal kompatibilis:
  Funkciók

  cMulti & sMultiFilters: Többféle, jól variálható, körkörös vagy egyenes lencse, ill. kaleidoszkóp hatások. Designs Filter: 100 db forgatható, színezhető, hajlítható és görbíthető minta, amelyek kézzel (manuálisan) történő előállítása szinte lehetetlen.

  Mezzo Line-Screen Filter: Egy általunk kiválasztott mintázat alapján fekete-fehérbe konvertálja a képet. Kiváló eszköz lehet képekben gazdag illusztrációk vagy akár művészi képek készítésekor.

  Diffract, Prism & Rainbow Filters: Elhajlást, fénytörő prizmát és szivárványt képes generálni. Kísérteties vagy éppen meseszerű hatást érhetünk el vele.

  Halo Filter: Különleges fényeffektus, amelynek segítségével a kép bizonyos részeit kihangsúlyozhatjuk, de akár holdudvart, glóriát vagy napgyűrűt is generálhatunk. A fény irányát, szórását és erejét természetesen részletesen beállíthatjuk.

  Reflection Filter: Tökéletes tükörképet képes generálni. Beállíthatjuk a tükörkép elhelyezkedését, irányát, kiterjedését és átlátszatlanságát. Kiváló segítőeszköz a háromdimenziós képekhez.

  Star Filter: Ismét egy különleges fényeffektus, amellyel fényvillanást, szikrát vagy izzó (pl. naphoz hasonló) fényforrást adhatunk a képhez.


  Velocity Filter: Különböző mozgáseffektusok generálására alkalmas. Egy egyszerű golyóból pl. egy száguldó, elmosódó vagy elhalványuló „árnyékkal” rendelkező flippergolyót varázsolhatunk.

  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Photography Filters látványos fény-, lencse- és mozgáshatások generálására alkalmas filterei nélkülözhetetlen segítőeszköznek bizonyulnak az Adobe Photoshop programot használó profi fotósoknak, grafikusoknak, kiadványszerkesztőknek és designereknek.