pdfToolbox

  Callas pdfToolbox 2

  Tökéletes szervizcsomag a professzionális PDF kezeléshez
  pdfToolbox

  A Callas pdfToolbox tartalmazza a Callas Software három legfontosabb Adobe Acrobat bővítményét, amelyek szinte nélkülözhetetlenek a PDF-fel komolyabban foglalkozó felhasználók számára.

  Áttekintés

  A Callas pdfToolbox tartalmazza a Callas Software három legfontosabb Adobe Acrobat bővítményét, amelyek szinte nélkülözhetetlenek a PDF-fel komolyabban foglalkozó felhasználók számára. A csomag egy komplett, korszerű PDF-es szervizműhelyt kínál a professzionális reklámügynökségeknek, design stúdióknak, nyomdáknak és kiadóknak.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.2.8 vagy újabb
  Funkciók
  • Callas pdfColorConvert - megbízható színkonvertálás RGB-ből CMYK-ba, CMYK-ból CMYK-ba vagy direkt színekből CMYK-ba
  • Callas pdfCorrect - automatikus hibakeresés (több mint százféle hibát felismer) és -javítás a bosszantó hibák kiszűrése érdekében
  • Callas pdfLayerMaker - rétegek létrehozása, ill. bizonyos PDF elemek eltávolítása a dokumentumból
  Kinek ajánljuk?

  A Callas pdfToolbox csomagot - mint komplett, korszerű PDF-es szervizműhelyt - elsősorban nyomdai előkészítéssel foglalkozó cégeknek, nyomdáknak, szerkesztőségeknek és reklámügynökségeknek ajánljuk, de a különösebb háttértudással nem rendelkező felhasználó is nagy hasznát veheti, hiszen az egyes programok kezelése rendkívül egyszerű és jól átlátható, így a szoftvercsomag irodai munkához is kiváló.