pdfLayerMaker

  Callas pdfLayerMaker 1.0

  Fedezze fel a PDF rétegek nyújtotta lehetőségeket
  pdfLayerMaker

  A Callas pdfLayerMaker szoftverrel - az Adobe Acrobat bővítményeként - rétegeket hozhatunk létre PDF dokumentumainkban - mindezt egyszerűen és gyorsan.

  Áttekintés

  A Callas pdfLayerMaker szoftverrel - az Adobe Acrobat bővítményeként - rétegeket hozhatunk létre PDF dokumentumainkban - mindezt egyszerűen és gyorsan. A szoftver egy olyan kiváló és szinte nélkülözhetetlen segítőeszköz az Adobe Acrobathoz, amit már régóta vártak a PDF-el dolgozó felhasználók ezrei. A Callas pdfLayerMaker egy forradalmian új megoldás, amely eddig nem tapasztalt lehetőségeket nyit a PDF készítés és szerkesztés területén. Az oldal elemeit egyszerűen, biztonságosan és gyorsan alakíthatjuk át rétegekké, majd tovább dolgozhatunk rajtuk. Mindez nemcsak egyszerűbbé teszi a PDF dokumentumokkal való munkát, de teljesen új lehetőségeket is nyit előttünk. A szoftver a különböző PDF objektumokat (pl. képek, grafikák, átlátszó elemek, színterek) rétegekként kezeli és lehetővé teszi, hogy külön-külön vagy együtt dolgozzunk velük. "A pdfLayerMakernek lehetővé teszi, hogy munkatársaink egy pillanat alatt kiszűrjék a PDF fájlok tipikus hibáit (pl. színes képek fekete-fehér dokumentumokban), amelyek később, a nyomtatás során problémát okozhatnak. Amióta cégünk a pdfLayerMaker szoftvert használja, munkatársaink könnyűszerrel kiszűrhetik a tipikus PDF hibákat. Korábban a hibakeresés rengeteg időnket vette el és ez nagyon zavaró volt." /Andreas Jaeckel, Cornelsen Verlag/

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X
  Funkciók
  • rétegek generálása különböző PDF objektumokból (pl. képek, grafikák, átlátszó elemek, színterek)
  • PDF elemek megjelenítése, elrejtése, kombinálása vagy törlése
  • különleges oldaltartalmak (hajtásjelek, vágójelek, stancolás-jelek) gyors és egyszerű elkülönítése, eltávolítása
  • problémás elemek elválasztása a többi komponenstől
  • fehér vagy nagyon világos elemek enyhe kiemelése
  • egyszerű eligazodás a rétegek között
  • rétegprofilok importálása az Adobe Acrobat Preflightból
  Kinek ajánljuk?

  A Callas pdfLayerMaker szoftvert elsősorban nyomdai előkészítéssel és/vagy kivitelezéssel foglalkozó felhasználóknak ajánljuk, de azok is nagy hasznát vehetik, akik gyakran dolgoznak PDF dokumentumokkal.