pdfAutoOptimizer

  Callas pdfAutoOptimizer 1.0

  Tökéletes megoldás az áttetsző objektumok kezelésére
  pdfAutoOptimizer

  A Callas pdfAutoOptimizer segítségével véget vethetünk a PDF dokumentumok részlegesen átlátszó objektumainak kezelésével járó problémás és időigényes folyamatnak. A program az Adobe Acrobat Professional bővítményeként beépül a PDF-szerkesztő szoftverbe és a PDF Optimization funkcióval bővíti annak lehetőségeit.

  Áttekintés

  A Callas pdfAutoOptimizer segítségével véget vethetünk a PDF dokumentumok részlegesen átlátszó objektumainak kezelésével járó problémás és időigényes folyamatnak. A program az Adobe Acrobat Professional bővítményeként beépül a PDF-szerkesztő szoftverbe és a PDF Optimization funkcióval bővíti annak lehetőségeit. A grafikusok munkájuk során előszeretettel használják az átlátszóságot, mint látványos hatáselemet, ez azonban nagyban megnehezíti a nyomdai előkészítéssel, ill. kivitelezéssel foglalkozó szakemberek dolgát, mivel napjaink PostScript-alapú munkafolyamatai nem elég megbízhatók az átlátszó elemek kezelésekor, s ez általában végső soron a végterméken is meglátszik. Ezek az objektumok azonban nemcsak a nyomdai előkészítés, ill. kivitelezés folyamán jelenthetnek gondot, hanem egy "egyszerű" PDF formátumú dokumentumban is hibát okozhatnak. A pdfAutoOptimizer abban segít, hogy a figyelmünket gyakran elkerülő, az átlátszóságból adódó hibák automatikus kijavításával, ill. a megfelelő értékek beállításával a nyomtatásra szánt dokumentum tökéletes képet fessen a kivitelezés után is. "A pdfAutoOptimizerrel immár könnyűszerrel kezelhetjük az átlátszóságot PDF dokumentumainkban. Bár a modern RIP-eszközök is alkalmasak erre, alapbeállításaikat nem módosíthatjuk, ezért lehetséges, hogy a végtermék nem mutat tökéletes képet. A pdfAutoOptimizer lehetővé teszi, hogy igényeink szerint konfiguráljuk az átlátszóság beállításait. A szoftver Hotfolder-technológiája ezenfelül lehetővé teszi a gyors és kényelmes munkát." /Axel Faber, Langebartels & Juergens Druckereigesellschaft mbH/

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Funkciók

  AutoPilot/Hotfolder technológia A Callas által kifejlesztett AutoPilot/Hotfolder technológia segítségével a program automatikusan ellenőrzi és javítja az áttetsző objektumokat, ill. beállítja a hozzájuk tartozó megfelelő értékeket.

  ICC profilok eltávolítása A színrenderelési hibák elkerülése céljából az alkalmazás a PDF-hez kapcsolt összes ICC profilt eltávolítja a fájlból.

  Gyors és egyszerű telepítés, használat A szoftver rendkívül gyorsan és egyszerűen telepíthető, továbbá az előre beállított főbb paramétereknek köszönhetően azonnal használható.

  Kinek ajánljuk?

  A Callas pdfAutoOptimizer szoftvert elsősorban nyomdai előkészítéssel és kivitelezéssel foglalkozó cégeknek (pl. kiadóknak, nyomdáknak, levilágító stúdióknak stb.) ajánljuk, ahol rendkívül fontos, hogy a végtermék tökéletesen megfeleljen a megrendelő elképzeléseinek, ugyanakkor a tömeges dokumentum-feldolgozás és az ezzel járó idő- és munkaerőhiány miatt szükség van egy ilyen jellegű automatikusan működő PDF-korrekciós szoftverre.