Videópályázat példaképeinkről


A 10 és 23 év közötti fiatalok számára kiírt pályázatunk célja, hogy a fiatalokat arra ösztönözze, hogy környezetében élt/élő példaértékű tevékenységet folytató embereket felkutassa és rövid segítségével bemutassa munkásságukat legyen az példamutató az oktatás, művészet, egyéb kulturális tevékenységek, sportélet, kutatás, humanitárius tevékenység stb területén.


A pályamunkák feldolgozhatnak pozitív életutakat, de negatív példákat is, amennyiben ezeket a pozitív fejlődés szolgálatában mutatják be.

Leadási határidő: 2016. május 15. Valamennyi pályázati anyagot (videó, koncepció leírása, esetleg fotók) adeak17galeria@gmail.com címre kérjük elküldeni.

A beérkező pályamunkákból kiállítást is szervezünk. Megnyitó: 2016. június 15. szerda

Pályázati anyag formai követelményei:

  • Videó/kisfilm: maximum 15 perces, kiállításra kész formában (mp4 formátumban,megvágva, a cím és alkotóknak a filmben való megjelölésével)
  • Koncepció leírása: maximum egy A/4-es terjedelmű, formázható dokumentumként. A munkanaplónak, koncepció leírásának tartalmaznia kell, hogy az alkotó miért választotta az adott példaképet.
  • Kérjük elküldeni a pályázó adatait (név, mű címe, életkor, iskola, emailcím és telefonszám) illetve 16 évnél fiatalabb pályázó esetén a szülő/gondozó hozzájárulását, hogy a gyermek a pályázaton elindulhat illetve pályaművét kiállíthatjuk.
  • Fotó (amennyiben a videóhoz társul) 300 dpi felbontás

Csatlakozzon Ön is Facebook oldalunkhoz!

(Deák17 Galéria)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram