one:workgroup

  Exalead one:workgroup

  Könnyed keresés - a hálózaton
  one:workgroup

  Az exalead one:workgroup a one:desktop által biztosított kereséseket kiterjeszti az iroda teljes hálózatára...

  Áttekintés

  Az exalead one:workgroup a one:desktop által biztosított kereséseket kiterjeszti az iroda teljes hálózatára...Ha úgy érezzük, hogy kinőttük az exalead one:desktop által nyújtott hálózati szolgáltatásokat, akkor jött el az ideje annak, hogy megismerkedjünk az exalead one:workgrouppal. Ezzel a szoftverrel kiterjeszthetjük a kereséseket teljes irodai hálózatunkra, valamint a fájlszerverekre is. Ennek a szolgáltatásnak az a legnagyobb előnye, hogy a hálózatot használó munkatársak bármelyike korlátlanul hozzáférhet a helyi hálózaton megosztott könyvtárakhoz. Telepítése nem igényel külön beruházást. Bármelyik fájl- vagy levelezőszerverre feltelepíthetjük. Fontos kiemelni, hogy a dokumentumok indexelése folyamatosan, valós időben (real-time) történik, így kollégáink mindig naprakész eredményeket kapnak egy-egy keresés során.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 2000, 2003 vagy Windows XP szerver
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • Az optimális működéshez ajánlott legalább 1 GB RAM megléte. Feltétel, hogy a felhasználók gépén telepítve legyen az exalead one:desktop.
  Funkciók

  Az exalead one:desktop szolgáltatásainak kiterjesztése a teljes irodai hálózatra.

  Kinek ajánljuk?

  Azoknak a felhasználóknak akik már vagy kinőtték az exalead:one desktop lehetőségeit vagy eleve cél egy nagyhálózaton való keresés. Olyan helyeken érdemes bevetni az exaled one:workgroupot, ahol nap mint nap nagymennyiségű struktúrálatlan adathalmazzal kell megküzdeni vagy az adatáramlás e-mailekben történik.

  Ha felkeltettük az érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki részletes felvilágosítást tud adni az Exalead termékcsaládról, illetve működés közben is be tudja mutatni a rendszer lehetőségeit.