one:enterprise

  Exalead one:enterprise

  Könnyed keresés - az egész világon
  one:enterprise

  Az exalead one:enterprise szoftverrel úgy kereshetünk egy nagyvállalat adatai között, mintha a világhálón kutatnánk egy információ után...

  Áttekintés

  Az exalead one:enterprise szoftverrel úgy kereshetünk egy nagyvállalat adatai között, mintha a világhálón kutatnánk egy információ után...A nagyvállalatok és intézmények több adatot termelnek, mint eddig bármikor. Az e-mailezés az üzleti kommunikáció egyik legfontosabb eszközévé vált, és egyre több cég tárolja kizárólag elektronikus formában a dokumentumokat. Indokolttá vált tehát egy olyan alkalmazás használata, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt kereshetővé váljanak az információk ebben a strukturálatlan adathalmazban. Az exalead one:enterprise lehetővé teszi, hogy úgy kereshessünk egy intézmény adatai között, mintha azt a világhálón tennénk. Legyen szó e-mailről, dokumentumról, táblázatról, vagy akár egy adatbázisról, az exalead one:enterprise segítségével egy szempillantás alatt megtalálhatunk bármilyen információt.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  32 vagy 64 bites Windows szerver; 32 vagy 64 bites UNIX szerver
  Processzor
  Pentium 4, 3 GHz DualCore
  Memória
  1024
  Tárhely
  150 MB
  Funkciók

  A keresésekről Titkosított hozzáférés Boole-féle kereső függvények használata, például AND, OR, NOT vagy NEAR Többnyelvű keresés: indoeurópai, arab, kínai Helyesírás-ellenőrzés Felhasználói felület és navigáció Hagyományos internetböngészőn keresztül kereshetünk, nem szükséges külön szoftvert telepítenünk ehhez Dinamikus táblázat készítése automatikusan a keresési eredményekből A megtalált anyagok különböző sorrendbe való rendezése Rendezés különböző szempontok szerint, mint például dátum, feladó, fájlformátum, könyvtár Automatikus kulcsszógenerálás a későbbi keresések megkönnyítése érdekében Betekintőablak a megtalált dokumentumokba Könyvjelzők Automatizált keresés: e-mailt kapunk, ha új adatok jelennek meg egy keresett fogalomról

  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és intézményeknek. Illetve olyan rendszerintegrátoroknak, akik nagytelesítményű, profi keresőszolgáltatást szeretnének már működő rendszereik mellé.

  Ha felkeltettük az érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki részletes felvilágosítást tud adni az Exalead termékcsaládról, illetve működés közben is be tudja mutatni a rendszer lehetőségeit.