Nessus Professional

ÁTTEKINTÉS


A Nessus® Professional automatizálja a point-in-time értékeléseket, hogy segítsen azonosítani és kijavítani a sebezhetőségeket, beleértve a szoftverhibákat, hiányzó javításokat, rosszindulatú szoftvereket és hibás konfigurációkat, számos operációs rendszerben, eszközön és alkalmazásban.

A szűkös erőforrások, a korlátozott idő, a folyamatosan változó támadási felület - mindez kihívást jelent a biztonsági szakemberek számára a frontvonalakon, hogy lépést tudjanak tartani a támadókkal. Gyors és egyszerű módszerre van szükségük a sebezhetőségek proaktív felkutatásához és kijavításához.

A Nessus kiválló teljesítményt nyújt a sebezhetőségek felmérésében!

Pontosság

A Nessus az iparág legalacsonyabb fals pozitív arányával rendelkezik, hatszigmás pontossággal (1 millió szkennelésenként 0,32 hiba).

Lefedettség

A Nessus rendelkezik a legmélyebb és legszélesebb körű lefedettséggel, több mint 62 000 CVE-vel és több mint 100 új bővítményt jelentet meg hetente a sebezhetőség felfedését követő 24 órán belül.

Alkalmazás

A Nessusban világszerte több mint 30 000 szervezet bízik, beleértve a 2 millió letöltést. A Fortune 500 vállalat 50%-a és a Global 2000 több mint 30%-a támaszkodik a Nessus technológiájára.

A dinamikus és automatikus plugin frissítések lerövidítik az értékeléshez és javításhoz szükséges időt.

A több mint 157 000, valós időben automatikusan frissülő bővítménynek köszönhetően a Nessus segít értékes időt megtakarítani a problémák értékelésére, kutatására és orvoslására.

A hatékonyság és pontosság érdekében a bővítmények dinamikusan készülnek. Ez akár 75%-kal csökkenti a Nessus Plugin adatbázis lábnyomát, miközben növeli a vizsgálat teljesítményét.

Az egyéni bővítmények lehetővé teszik, hogy egyedi ellenőrzéseket hozzon létre a szervezetére jellemző alkalmazások biztonságának értékeléséhez.

Az egyéni ellenőrzési fájlok segítségével ellenőrizheti a szervezet konfigurációs követelményeit és a megfelelőségi szabványokat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.12. vagy újabb
ProcesszorNégymagos 2 GHz
Memória4 GB
Tárhely30 GB
Képernyő1920x1080

Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb, Windows Server 2012 vagy újabb
ProcesszorNégymagos 2 GHz
Memória4 GB
Tárhely30 GB
Képernyő1920x1080

Linux:

RendszerAmazon Linux, Debian, Fedora, SUSE, Ubuntu, FreeBSD
ProcesszorNégymagos 2 GHz
Memória4 GB
Tárhely30 GB
Képernyő1920x1080

FUNKCIÓK

Telepítés bármilyen platformra A Nessus számos platformra telepíthető, beleértve a Raspberry Pi-t is. Függetlenül attól, hogy hol van, hová kell mennie, vagy mennyire szerteágazó a környezet, a Nessus teljesen hordozható.

Hatékonyság és pontosság A dinamikusan lefordított bővítmények növelik a vizsgálat teljesítményét és hatékonyságát, lehetővé téve az első vizsgálat gyorsabb befejezését és az érték elérését.

Az IaC biztonsági szkennelés kihasználása Töltse le és kezdje el a Terrascan szkennelést, hogy még a telepítés előtt biztosítsa az Infrastructure as Code (IaC) biztonságát.

Fókusz a legfontosabb fenyegetéseken Piacvezető lefedettség, hogy minden sebezhetőséget ismerjen. Használja ki a Nessus erejét, hogy a legfontosabb fenyegetésekkel foglalkozhasson.

Előre elkészített irányelvek és sablonok Több mint 450 előre konfigurált sablon segít gyorsan megérteni, hogy hol vannak a sebezhető pontok. Könnyedén ellenőrizheti a konfiguráció megfelelőségét a CIS referenciaértékek és egyéb tapasztalatok alapján.

Testreszabható jelentéskészítés és hibaelhárítás A testreszabható jelentési funkciókat optimalizálni lehet az egyedi igényeknek megfelelően, és az Ön biztonsági folyamataihoz leginkább megfelelő formátumban exportálhatók.

Könnyű használat A Nessus intuitív megközelítéssel készült a navigáció és a felhasználói élmény terén. Ez magában foglal egy erőforrásközpontot, amely hasznos tippekkel és útmutatással segíti Önt a következő lépés megtételében.

Csoportosított nézet A hasonló problémák vagy a sebezhetőségek kategóriái csoportosítva és egy szálon belül kerülnek bemutatásra, ami leegyszerűsíti a kutatásra és a problémák priorizálására fordított időt. A Snozze funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos problémákat egy meghatározott időre eltüntessen a nézetből. Így csak azokra a problémákra összpontosíthat, amelyek az adott időpontban fontosak.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram