Megnyitotta kapuit a megújult Trans-Europe Oktatási Centrum!

 

Cégünk, a Trans-Europe Kft. immár 14 éve látja el a méltán népszerű Adobe  szoftverek magyarországi disztribúcióját. Az elmúlt több mint egy évtized aktív időszaka alatt igen széles vásárlói kört építettünk ki az informatikai piacon, beleértve diákokat, oktatási intézményeket, állami hivatalokat és az üzleti szféra kreatív felhasználóit. Természetesen nem csupán értékesítési feladatokat látunk el hazánkban, igyekszünk az általunk forgalmazott szoftverekhez addicionális értéket, tudást és terméktámogatást is biztosítani, support, oktatóanyagok, illetve szakmai képzések, kurzusok formájában, melyek egészen az amatőrtől a profi felhasználói szintig nyújtanak alapos ismereti és gyakorlati hátteret résztvevőink számára.

Megújult, kulturált tantermünkben 12 korszerűen felszerelt PC munkaállomás található, a legfrissebb verziójú Adobe szoftverekkel. Kiemelten fontosnak tartjuk a következő generációk képzését, így diákok számára 50% kedvezményt adunk bármelyik tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén. Kurzusaink színvonalát képzett, felkészült oktatóink emelik, projektor, nyomtatott és online segédanyagok hozzájárulásával. Szakképzett kollegáink tudása felöleli az Adobe grafikai, dtp/kiadványszerkesztő, webes, hangszerkesztő, valamint a videoszerkesztő alkalmazások színes területét is.

Tanfolyamaink nem csupán a meghirdetett időpontban és alkalommal kerülnek megrendezésre, vállaljuk egyéni, csoportos, céges képzések lebonyolítását is Trans-Europe Oktatási Centrumunkban előzetes egyeztetést követően. Tantermünk bérelhető, részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tudásra szomjazó érdeklődőinket örömmel tájékoztatjuk telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is irodánkban hétköznap 9:00 és 17:00 óra között.

Jelentkezés és további információ:
E-mail: oktatas@trans-europe.hu
Telefon: +36-1-3920-709

Oktatásszervezőnk:
Gyetvai Péter
E-mail: peter.gyetvai@trans-europe.hu

 

vonal

Megközelítés:

Nagyobb térképre váltás

vonal

Aktuális oktatásaink

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram