Megjelenések

A Wacom kiegészíti a kreatív pen tablet kínálatát, és mostantól az Intuos Pro Small, Medium és Large termékekkel tökéletesít valamennyi munkafolyamatot.
Négy éve már, hogy a Microsoft bemutatta az első olyan headsetjét, ami a kiterjesztett valóságra épített. Most megjelent a HoloLens 2, amivel először a barcelonai MWC-n találkozhattak az érdeklődők. 
Megjelent az Adobe Sign legújabb verziója, mely minden eddiginél könnyebbé teszi az űrlapok, szerződések intézését. A cég nem csak gyorsított, de egyszerűsített is a programon.
Úgy néz ki, a Wacom most már félévente megörvendeztet minket valamilyen újdonsággal. Most azonban minden eddigi bejelentését felülmúlta a legnagyobb Cintiq Pro táblamonitorral. Egyelőre kevés az információ, de azt mind összegyűjtöttük.
A következő cikkben összefoglaljuk a Photoshop, Illustrator, InDesign és Premiere Pro 2017-es újdonságait.
Ebben a cikkünkben az Adobe Illustrator CC újdonságairól fogunk részletesen beszámolni. Tudjatok meg minél többet a legújabb beállításokról, görbékről és grafikai újításokról!
Szeretnél többet megtudni az Adobe CC újdonságairól? Akkor tarts velünk!
Első cikkünkben az Adobe Photoshop CC újdonságait fogjuk kifejteni nektek, minden lényeges és hasznos praktikával. Akkor lássuk őket egyenként!
Megjelent a Wacom egyik legfejletebb és legvékonyabb táblamonitora a Cintiq Pro.
Nagyszerűen sikerültek az idei logóábrázolások
A Steinberg Media Technologies GmbH bejelentette, hogy a régóta nagy várakozással övezett kottaíró / szerkesztő alkalmazásának, a Dorico-nak az első verziója elkészült és 2016 október 19-től megvásárolható.
A Wacom számos új készüléket jelentett be az év legnagyobb technológiai expóján, a berlini IFA 2016-on. A cég megpróbálja áthidalni a szakadékot a fizikai papíron való jegyzetelés és a digitális térben való tárolás között. Ez az új termékcsalád két új Smartpad-et – a Bamboo Slate-t és a Bamboo Folio-t – valamint a teljesen új fejlesztésű ceruzát, a Bamboo Omni-t foglalja magában. És ha ez még nem lenne elég, a cég a már meglévő Bamboo Solo és Bamboo Duo ceruzák felfrissítésén is munkálkodott.
Az ingyenes Reason 9 frissítés támogatja a legújabb Ableton Link formátumot, így a Reason tulajdonosok a Link támogatott mobil és asztali platformokon jammelhetnek egymással.
Mikor néhány hónappal ezelőtt bejelentette a MAGIX, hogy felvásárolta a video és audio szoftvereket a Sony Creative Software-től, az alkalmazásokat használó közösség összességében pozitívan fogadta a hírt.
Jó hír a 3D-s tervezés világában. A Maxon bejelentette a Cinema 4D R18 megjelenését, ami most még több lehetőséget ad a tárgyak három dimenziós megtervezésére és ízekre szedésére. Már most imádjuk az innovációkat mind a modellezésben, mind az animációban. Az újítás fejlettebb eszközöket kínál a tárgy analizálására, robbantására, a mozgások követésére és több megjelenítést biztosít a felületeken csak úgy, mint az olajfoltok és az Anyag Festő segítségével létrehozott textúrák.
Az Adobe bemutatja az IBC 2016 rendezvényen a videós eszközökkel kapcsolatos Creative Cloud újdonságokat. Az újdonságok új együttműködési lehetőséget biztosítanak a csapatok számára, továbbfejlesztették a VR videó munkafolyamatot, valamint frissítették a béta verziójú Character Animator szoftvert. Továbbá növelték a teljesítményt, így mostantól gyorsabban tudjuk szerkeszteni videóinkat a különböző munkafolyamatokban. 
Számos újítással jelent meg a Maxon népszerű 3D szerkesztő szoftverének legújabb verziója, a Cinema 4D R18. Cikkünkben a leglényegesebbeket szedtük össze.