Axaio MadeToPrint

Az InDesign és a QuarkXPress segítőtársai

ÁTTEKINTÉS

A szoftver képes PostScript, EPS és PDF fájlok automatikus generálására és nyomtatására. A bővítménynek főleg azon nyomdai szakemberek, tördelők, kiadványszerkesztők és designerek vehetik hasznát, akik egyetlen nap alatt öt vagy ennél több InDesign vagy InCopy dokumentummal dolgoznak.

A nemzetközi szabványként elismert Axaio MadeToPrint InDesign szoftverrel könnyűszerrel kihasználhatjuk az Adobe InDesign és az Adobe InCopy piacvezető kiadványszerkesztő és -tördelő programok lehetőségeit. A szoftver képes PostScript, EPS és PDF fájlok automatikus generálására és nyomtatására. A bővítménynek főleg azon nyomdai szakemberek, tördelők, kiadványszerkesztők és designerek vehetik hasznát, akik egyetlen nap alatt öt vagy ennél több InDesign vagy InCopy dokumentummal dolgoznak. A MadeToPrint egy kép- és fontellenőrző preflight folyamattal előkészíti ezen állományokat a nyomtatásra vagy exportra. A szoftver automatikusan frissíti az időközben módosított képeket, ill. megtalálja az elveszett darabokat. Az alkalmazás QuarkXPress-szel együttműködő változata az Axaio MadeToPrint XT. Az összes MadeToPrint termék kapható Auto, azaz olyan változatban is, amellyel - nagymennyiségű fájl esetén - automatizálhatjuk a fenti folyamatokat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram