MadeToPrint InDesign

  Axaio MadeToPrint InDesign 2.2

  Nyomtatásra felkészülni!
  MadeToPrint InDesign

  A nemzetközi szabványként elismert Axaio MadeToPrint InDesign szoftverrel könnyűszerrel kihasználhatjuk az Adobe InDesign és az Adobe InCopy piacvezető kiadványszerkesztő és -tördelő programok lehetőségeit.

  Áttekintés

  A nemzetközi szabványként elismert Axaio MadeToPrint InDesign szoftverrel könnyűszerrel kihasználhatjuk az Adobe InDesign és az Adobe InCopy piacvezető kiadványszerkesztő és -tördelő programok lehetőségeit. A szoftver képes PostScript, EPS és PDF fájlok automatikus generálására és nyomtatására. A bővítménynek főleg azon nyomdai szakemberek, tördelők, kiadványszerkesztők és designerek vehetik hasznát, akik egyetlen nap alatt öt vagy ennél több InDesign vagy InCopy dokumentummal dolgoznak. A MadeToPrint egy kép- és fontellenőrző preflight folyamattal előkészíti ezen állományokat a nyomtatásra vagy exportra. A szoftver automatikusan frissíti az időközben módosított képeket, ill. megtalálja az elveszett darabokat. "A MadeToPrint valóban felgyorsítja az InDesignból indított nyomtatási folyamatot." /Joseph Merkwitz, JWT/ "A pluginnal többé ismeretlen lesz a hibás nyomtatás - valóban magasabb szintre emeli az InDesignnal való munkát." /Mike Nellis, Orvis/

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Egyéb

  Az alábbi szoftverek valamelyike:

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X
  Egyéb

  Az alábbi szoftverek valamelyike:

  Funkciók
  • Adobe InDesign és Adobe InCopy bővítmény
  • komplex kimeneti (output) műveletek automatizálása
  • PostScript, EPS és PDF fájlok generálása
  • rétegek és rétegkombinációk kimentése
  • több(fajta) fájl ellenőrzése, exportálása és nyomtatása egyetlen folyamatláncban
  • intelligens fájlelnevezések használata
  • elmenthető, majd később is alkalmazható nyomtatási- és exportműveletek
  • logikus rend alapján elkülöníthető dokumentumok generálása
  Kinek ajánljuk?

  Az Axaio MadeToPrint InDesign bővítményt azon kiadványszerkesztőknek, designereknek, tördelőknek, nyomdai szakembereknek ajánljuk, akik az Adobe InDesign és/vagy az Adobe InCopy szoftvereket használva naponta legalább öt vagy ennél több dokumentummal dolgoznak és biztonságosabbá, könnyebbé szeretnék tenni a munkájukat.