Macromedia Fireworks MX 2004 kézikönyv

A könyv kiváló segédeszköz mind a programmal újonnan ismerkedők, mind a veterán Fireworks felhasználók számára.

A Fireworks MX 2004 egy professzionális képszerkesztő program, amely az internetes grafikát készítő szoftverek között - funkcionalitását és használhatóságát egyaránt figyelembe véve - egyedülálló.
A könyv egy rövid elméleti bevezetésben tárgyalja a digitális képalkotás alapvető fogalmait. Az ezt követő gyakorlati fejezetek szigorú logikai felépítés szerint ismertetik a Fireworks MX 2004 egyes szolgáltatásait és funkcióit.
A környezet és a kezelőfelület részletes bemutatása a rendszerbeállítások tárgyalásával zárul.
A dokumentumokról szóló fejezetben a támogatott fájlformátumokkal, az importálás és exportálás különböző formáival, valamint más programokkal történő együttműködés lehetőségeivel ismerkedhetünk meg.
A szerkesztés eszközeit részletesen bemutató fejezet alapvetően a képelemek elkészítésének folyamatáról és az alkalmazható funkciókról szól.
A tervezés eszközeit tárgyaló fejezetben a rendelkezésre álló vagy az általunk készített képelemek felhasználásának lehetőségeivel ismerkedhetünk meg, mint a maszkolás vagy az animációkészítés.
A gyakorlati fejezeteket a rendszerkövetelmények felsorolása, valamint egy közel ötszáz címszóból álló tárgymutató zárja.

A könyvhöz kapcsolódó internetes oldal elérhető a http://kiado.perfact.hu/fireworks_letoltesek címen.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram