Media -> Image Viewer" menüpont alól a GIF fájlformátum támogatása, amelynek használata szerzői jogvédelem alá esik. FIGYELEM! A frissítési folyamat előtt azok a felhasználók, akik Flash bővítményeket (Extensions) is használnak, minden esetben kapcsolják ki ezt a szolgáltatást, mert a frissítés "hozzányúl" a Configuration könyvtár struktúrájához is! Ezt a Macromedia Extension Manager elindításával és a Flash MX 2004 szoftverhez hozzárendelt bővítmények kikapcsolásával érhetik el. Frissítés után ezek gond nélkül visszakapcsolhatók, és a szokott módon használhatók a továbbiakban is." /> Macromedia Dreamveaver MX 2004 7.0.1 frissítés - Windows verzió - Szoftver.hu

Macromedia Dreamveaver MX 2004 7.0.1 frissítés - Windows verzió

A "Dreamweaver MX 2004 7.0.1 Update" hivatalos névre hallgató frissítés több javítást is tartalmaz. Javítottak a Dreamweaver fejlesztői környezetének gyorsaságán, főleg az indítás és a dokumentumok közötti váltás idején rendszertelen időközökben jelentkező lelassulásokon. Ehhez kapcsolódva stabilabb lett a program futása, kiküszöbölték azokat a bosszantó hibákat, (köztük néhány komolyat is), amelyek a program lelassulásához és végül leállásához (lefagyásához) vezettek. Ugyanúgy kijavították a szoftver néhány komoly hibáját, amely rendszertelen időközönként a szoftver azonnali leállását eredményezte hibajelentéssel (rendszerint az éppen folyó munka mentésének lehetősége nélkül), vagy az ASP.NET és JSP programozók számára ismert leállásokat "Design" módban való munkájuk során.
Javításra és bedolgozásra kerültek a felhasználói visszajelzések alapján olyan funkciók is, mint pl. a Dreamweaver MX verzióból jól ismert Időegyenes (Timeline), amely a Dreamweaver MX 2004 szoftverből kimaradt. A 7.0.1 frissítés visszaállítja ezt a sokak által kért eszközt. Javításra került a felhasználók visszajelzései alapján az a bosszantó hiba is, hogy rosszul jelentek meg az ékezetes karakterek a HTML oldalon, ha közép-európai kódolású oldalt nyitottunk meg, és a kódlap nem szerepelt a "meta" tag paraméterei között.
A CSS használatával kapcsolatos kirajzolási és paraméterezési hibák is ki lettek javítva, valamint stabilabb lett az FTP kapcsolat, és biztonságosabbá vált a szerverre való fájlfeltöltés.
Ezzel a frissítéssel viszont kikerült az "Insert-> Media -> Image Viewer" menüpont alól a GIF fájlformátum támogatása, amelynek használata szerzői jogvédelem alá esik.
FIGYELEM!
A frissítési folyamat előtt azok a felhasználók, akik Flash bővítményeket (Extensions) is használnak, minden esetben kapcsolják ki ezt a szolgáltatást, mert a frissítés "hozzányúl" a Configuration könyvtár struktúrájához is!
Ezt a Macromedia Extension Manager elindításával és a Flash MX 2004 szoftverhez hozzárendelt bővítmények kikapcsolásával érhetik el.
Frissítés után ezek gond nélkül visszakapcsolhatók, és a szokott módon használhatók a továbbiakban is.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram