Légy eredeti! - Adobe szoftverek diákoknak és tanároknak 70-90% kedvezménnyel

   Az Adobe fontosnak tartja a következő generáció oktatását, ezért kidolgozott egy egyedi, kizárólag diákoknak és tanároknak szóló konstrukciót, amelynek keretében rendkívül kedvező áron, az üzleti változathoz képest 70-90%-os kedvezménnyel kínálja közkedveltségnek örvendő szoftvereit. A kiváló kezdeményezés eredményeképpen profi kreatív szoftveres eszközökkel vértezheted fel magad már a diákéveid alatt, ráadásul a programok használatát akár tanulmányaid befejezése után is folytathatod minden további nélkül! Használd ki a lehetőséged, merj egyedi lenni és ihletet meríteni az Adobe inspiratív világából! Ajánlatunkat csak a készlet erejéig tartjuk kötelező érvényűnek!

  Mit takar az Adobe Student & Teacher Edition?

   

  Az Adobe diákprogramja lehetőséget biztosít számodra, hogy megismerd és már diákéveid alatt  használd az Adobe kreatív programjait. Speciálisan kialakított árazása lehetővé teszi számodra, hogy hihetetlen kedvező áron - az üzleti változatok árának töredékéért - tegyél szert ezekre a professzionális szoftverekre. Amennyiben a jövőben üzleti célokra, jövedelemszerzésre is szeretnéd használni a szoftvert, később lehetőséged nyílik üzleti verzióra frissíteni.

   

  Igénybe vehetem?

  A kedvezményt igénybe vehetik azok a diákok akik:

  • hivatalosan akkreditált magyarországi állami- vagy magánintézményben, egyetemen, főiskolán, nappali, esti, vagy levelező tagozaton folytatják tanulmányaikat, és rendelkeznek diákigazolvánnyal
  • általános- vagy középiskolai képzésben vesznek részt, és rendelkeznek diákigazolvánnyal.

  A kedvezményt igénybe vehetik azok a tanárok akik:

  • hivatalosan akkreditált magyarországi állami- vagy magánintézményben, egyetemen, főiskolán oktatnak
  • általános- vagy középiskolában állnak alkalmazásban.

  ..vagy mégsem?

  A kedvezményt nem vehetik igénybe:

  • általános iskolák, főiskolák, egyetemek és egyéb oktatási intézmények;
  • magán-, illetve üzleti oktatási intézmények;
  • cégek, egyesületek, szabadidőcentrumok, kutatóintézetek stb.

  Kérjük ellenőrizd jogosultságodat, hiszen ha az Adobe Customer Service jogosulatlannak találja igénylésed, úgy nem kapod meg a telepítéshez nélkülözhetetlen szériaszámot! Természetesen készséggel nyújtunk további felvilágosítást, ha nem lennél biztos jogosultságodban.

  A jogosultság igazolásához az alábbi iratokra lesz szükséged:

  tanuló esetén: diákigazolványod mindkét oldalának másolataira, valamint a vásárlást igazoló számla kópiájára

  oktató esetében: munkaviszony igazolásának-, illetve személyi igazolványnak a másolataira

  Mely csomagok tartoznak a kedvezményes körbe?

  A kedvezmény az alábbi angol nyelvű termékekre vonatkozik:

  Adobe Photoshop & Premiere Elements 14 English Student & Teacher Edition
  Adobe Acrobat Pro DC English Student & Teacher Edition

   

   

  A diákverziók árait* itt találod.

  * A feltüntetett árak az ajánlott magyarországi végfelhasználói bruttó árak.

  * Student & Teacher termékeink kizárólag angol nyelvű felhasználói kezelőfelülettel rendelkeznek.

  Miben különbözik az üzleti változattól?

   

  A diákprogram keretében vásárolt szoftvert a Te nevedre számlázzuk ki - cégnévre nem állítunk ki számlát. A programot csak Te használhatod, annak használati jogát nem ruházhatod át. Az Adobe Student & Teacher Edition mindegyikéből időponttól független ugyan, de csak egy példányt vásárolhatnak az arra jogosultak. A program a későbbiek folyamán üzleti verzióra frissíthető, upgrade-elés után minden használatbeli korlát megszűnik, használati joga ezt követően az üzleti termékekre vonatkozó szabályoknak megfelelően érvényesíthető. A Student & Teacher Edition felirattal ellátott dobozban gyári telepítő médiát (elektronikus kézikönyvet is), training DVD-t, valamint egy nyomtatványt találsz, rajta az instrukciókkal és az egyedi azonosító kupon kóddal, amire a szériaszám online igénylésénél lesz szükséged. A diákprogram használata időben nincs korlátozva, tanulmányaid befejezése után is nyugodtan használhatod diákszoftveredet! A szoftver maximum két privát munkaállomáson installálható.

  Kérés, kérdés, óhaj-sóhaj, probléma, visszajelzés esetén ne habozz keresni Bennünket!

  (+36 1) 392-0700

  info@trans-europe.hu