16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

   

  Üdvözöllek a 16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál - Wacom nyereményjátékának regisztrációs oldalán!

   

  Screen-Shot-2020-07-20-at-13.29.03.jpg

   

  Reméljük jól érezted magad a fesztiválon! 

  Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz a nyereményjátékunkra regisztrálni, aminek keretében egy One by Wacom digitális rajztáblát sorsolunk ki.

  Játékszabályzat: A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos regisztrál és elfogadja a jelen Szabályzatot.  

  A regisztráció időtartama: 2020.09.27 - 10.11.

  Regisztráció helyszíne: Dürer Kert, Ajtósi Dürer sor 19-21., Budapest, 1146; valamint online a www.szoftver.hu/kepregeny oldalon keresztül

  Sorsolás: 2020.10.12.

  Értesítés: A nyertest e-mailben értesítjük.

  A beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a nyertes a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, email cím, személyi igazolvány szám.

   

  Nyeremény: One by Wacom

  61nkLytSBwL._AC_SL1075_.jpg

   

  Szervező: Trans-Europe Zrt., 1026 Budapest, Torockó utca 4., mfsz/1 (adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-137290/2018)

  A Játékban résztvevő személy a regisztrációval/űrlap kitöltéssel elfogadja, hogy a Szervező a Játékban résztvevő személyes adatait felhasználja arra a célra, hogy részére promóciós célú leveleket, kereskedelmi ajánlatokat, hírlevelet küldjön, valamint felhasználja piackutatás céljára illetve kereskedelmi kommunikációhoz. A Játékos az Adatai kezelésére való hozzájárulást bármikor lemondhatja az info@trans-europe.hu email címre küldött levéllel, vagy a 06 1 392 0700 telefonszámon, vagy bármely hírlevél leiratkozás gombjára kattintva.

  A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkavállalói, a Játék szervezésében közreműködő alvállalkozói, megbízottjai, ezek alkalmazottai, valamint a felsorolt személyek Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozói.

  A ​J​átékosok kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a nyereményjátékban. Amennyiben a játékos nem a saját adataival vesz részt a Játékban, a Játékkal kapcsolatos, profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. Ebben az esetben a Szervező jogosult a más adatait, vagy valótlan adatokat megadó játékos kizárására.

  A nyeremény pénzre át nem váltható.

  A nyereménnyel kapcsolatos esetlegesen felmerülő adóterhet a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a játékost nem terheli.

  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre a magyar jogszabályok az irányadók.

  Sok sikert kíván a szoftver.hu csapata!