Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

2020.08.13. 10:19

Autodesk - Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások egy helyen.

autodesk_promo_slider.png

 

Egy nagyszerű lehetőség nyílt azok számára, akik szeretnék frissíteni régi örökös Autodesk licenceiket és élvezni az előfizetési forma adta előnyöket!

Majdnem 25%-os megtakarítást érhetsz el, ha kifutó Autodesk termékeidet beváltod egy újabb verzióra.

Nincs más dolgod, mint vásárlás előtt beregisztrálni a régi szériaszámodat, követni a lenti utasításokat és élvezni az előfizetés adta előnyöket.

Milyen örökös licenceket lehet beváltani?

Olyan régi licenceket, amelyeknek a kiadási dátuma 1998 és 2020 között vannak.

A kedvezmény csak egyfelhasználós előfizetésekre érvényes (kivéve, ha csak többfelhasználós hozzáférés létezik az adott szoftver esetében). 

A kedvezmény éves előfizetés esetén 20%

A kedvezmény 3-éves előfizetés esetén 25%

A kedvezmény felhasználható a következő előfizetésekre:

A kedvezmény igénybevétele 5 lépésben:

 1. A régi szériaszámod leellenőrzése a megadott linken, hogy jogos-e a kedvezmény.
 2. A következő adatokat kell megadnod: név, szériaszám és az, ahhoz tartozó e-mail cím.
 3. Beleegyezel, hogy az elfogadott szériaszámokat többé már nem használhatod!
 4. Ha mégis meggondolnád magad, ez a folyamat bármikor megszakítható. Nincs más dolgod, mint jelezni az autodesk_cs@pmci.com e-mail címen.
 5. Bármilyen hiba esetén jelezni fog az Autodesk ügyfélszolgálata.

A kedvezményt 2020.10.23-ig lehet igénybe venni.

A kedvezményt előfizetések megújítására nem lehet felhasználni.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A kedvezményt 1 szériaszám esetén 1 előfizetésre használhatod fel.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.08.11. 12:35

Korszerűsítsük munkafolyamatainkat a SpyderX Photo Kittel már a legelejétől a kép pontosságáért és a még hatékonyabb utómunkáért!

spyderxphotokit_slider.png

 

A Datacolor, a színkezelő megoldások globális vezetője szoftvereket, eszközöket és szolgáltatásokat nyújt az anyagok, termékek és képek pontos színének biztosításához. A világ vezető márkái, gyártói és kreatív szakemberei már 50 éve használják a Datacolor innovatív megoldásait annak érdekében, hogy mindig elérjék a megfelelő színt.

Nagyon kedvező árú fényképészeti eszközkészletet akartunk nyújtani a Datacolor 50. születésnapja alkalmából, és megünnepelni a kreativitás, az innováció és a kézművesség iránti elkötelezettség szellemét, amelyet megosztunk ügyfeleinkkel.” - Albert Busch, a Datacolor elnök-vezérigazgatója.

A kedvezményes árú SpyderX Photo Kit tartalma:

 • SpyderX Elite - a Datacolor leggyorsabb és legpontosabb kalibrálója a színes kalibráláshoz. Zökkenőmentesen illeszkedik a képernyő-frissítésekhez, a képernyőtípusokhoz, felbontásokhoz és színtartományokhoz, 64 bit képes.
 • Spyder Cube - a fényképezőgép, az objektív és a szenzor kombinációk színének korrigálása a következetesebb és pontosabb szín és a könnyebb utómunka érdekében az Adobe Lightroom, az Adobe Photoshop és a Hasselblad Phocus segítségével.
 • Spyder Checkr 24 - beállíthatjuk az expozíciót és a fehéregyensúlyt a RAW-konverzió során, az árnyékok és a kiemelt területek pontos, részletes megjelenítéséhez.
 • Üdvözlő kártya a szoftver szériaszámaival
 • Strapabíró fém táska

Az ajánlat a készlet erejéig tart.

Az ajánlat 2020.09.30-ig érvényes.

Csapj le a kedvezményes csomagra, és lépj a következő szintre a SpyderX Photo Kittel.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.08.04. 10:32

A Wacom Cintiq olyan professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

wacomspring_cintiq16.22_slider_0.png

 

A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

A Substance by Adobe szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

Clip Studio Paint EX

A Clip Studio Paint EX szoftvert 3+3 hónapig használhatod.*

A promóciós kódot 2020. december 31-ig válthatod be.

*Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

Substance by Adobe

A Substance by Adobe előfizetést 6 hónapig használhatod díjmentesen.

A promóciós kódot 2021. április 30-ig válthatod be.

Az ajándék szoftvereket a http://www.wacom.com/register oldalán igényelheted.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.07.30. 12:21

Unitrends - a legjobb megoldás hagyományos és progresszív környezetekre egyetlen felhasználói felületen!

Formabontó ajánlat az állami szektor részére az Unitrendstől

Amennyiben bármely közigazgatási szerv (minisztériumok, önkormányzatok, állami tulajdonú vállalatok) 4 éves, teljes árú PLUS support szolgáltatást vásárolnak, ingyenesen juthatnak hozzá a rack szekrénybe építhető Unitrends hardverhez.

Az Unitrends Recovery Series minden készüléke választható “ingyenes” hardverként a promóció keretében, a Recovery Series Max kivételével. A készülék a vásárlás után kapott promóciós kód használatával igényelhető.

 

 

Az ajánlat 2020. szeptember 30-ig érvényes.

Részletek:

 • A szokásos üzletregisztrációs és jogosultsági feltételek érvényesek
 • A promóció minden Unitrends Recovery Series készülékre vonatkozik, kivéve a Unitrends Recovery Series Max
 • Az ingyenes készülékkínálatra semmilyen más minimum vagy modell korlátozás nem vonatkozik
 • Egyéb ajánlatokkal / promóciókkal nem kombinálható
 • A Unitrends fenntartja a jogot az akció  módosítására vagy visszavonására

Ha további információra van szüksége, kérjük keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.06.30. 10:42

Minden Wacom Intuos Pro táblához ajándék Adobe szoftverek közül választhatsz.

intuospro_adobe_slider.png

 

Miért válaszd az Wacom Intuos Pro-t? Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez.

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel ismerős környezetet nyújtva a művészek számára.

Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek és más Wacom promócióval összevonhatóak.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.06.25. 15:28

Hamarosan megszűnik a SketchUp Pro klasszikus örök érvényű licence és átveszi a helyét az új, előfizetői modell. Most azonban lehetőséged nyílik 60% kedvezménnyel megvásárolni az 1 éves SketchUp Pro előfizetést, ha a klasszikus örök érvényű SketchUp Pro licencel rendelkezel.

sketchup_slider.png

 

Az előfizetői modell sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az előfizetések költségeinek menedzselésére, továbbá megannyi lehetőséget biztosít a felhő tárhely használata, valamint az új funkciók és a megjelenő szoftver verziók  automatikus letöltésének a lehetősége.

A kereskedelmi célú SketchUp Pro felhasználók minden új előfizetésre 60% kedvezményt kapnak.

Fontos tudnivalók:

 • Az klasszikus örök érvényű licenced továbbra is használhatod
 • Az aktív Karbantartó és Támogató csomagod nem tudod az előfizetői modellre átvinni
 • Az 1 éves előfizetésed a konvertálás napján aktiválódik
 • A kedvezmény csak az előfizetés első évére érvényes, a további megújításokat már a teljes áron kell megvenned

Ne feledd, hogy 2020. november 4-e a SketchUp klasszikus örök érvényű licencének, valamint a Karbantartó és Támogató csomag megújítás megvásárlásának határideje.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.06.03. 13:53

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesítéséhez kellhet.

wacomone_blonde_slider.jpg

 

A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

Az ajánlatban szereplő szoftverek:

Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

*Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

*Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához, a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek.

Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

A promóciós kódok 2020. szeptember 30-ig érvényesek.

Bamboo Paper (Pro Pack)

Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat - Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.04.30. 13:21

A tavasz a megújulás, a lehetőségek évszaka. Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztábláinkkal tökéletes társra lelsz a digitális alkotás útján.

wacomintuosspring_slider.png

 

Összeválogattuk tehát a legmenőbb kezdő szoftvereket a Wacom Intuos vásárlóink számára.

A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Ha most vásárolsz Wacom Intuos táblát választhatsz a lenti szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást.

Clip Studio Paint Pro (2 éves ajándék előfizetés)

 • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

Corel® Painter® Essentials™ 7 (90 napos kipróbálási időszak)

 • A Corel Painter Essentials az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

Corel® Aftershot™ Pro 3 (90 napos kipróbálási időszak)

 • Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, mint valaha. Egyszerű fotómenedzsment, rendkívül gyors munkafolyamat, nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás és Photoshop integráció. Minden, amire egy fotósnak szüksége van!

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.04.09. 15:05

Az ABBYY FineReader egy csúcskategóriás szövegfelismerő (OCR) szoftver és egy könnyen használható, hatékony PDF fájlkezelő kombinációja – kiegészítve egy kifinomult dokumentum összehasonlítóval.

ABBY_PROMO_slider.png

 

Az ABBYY FineReader 15 megkönnyíti és hatékonnyá teszi az összes PDF és papír alapú dokumentum digitalizálását, visszakeresését, szerkesztését, átalakítását, titkosítását, megosztását és az ezekkel kapcsolatos kollaborációs lehetőségeket.

Az akcióban szereplő termékek: ABBYY FineReader 15 Standard és Corporate ESD licencek.

Az ajánlat igénybevételéhez minimum 20 licence vásárlása szükséges.

Az SMU (szoftverkövetés) vásárlása nem kötelező.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.12.17. 12:59

Wacom-januári-promo-slider.png

 

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással. Amennyiben a promóciós időszakon belül Intuos Pro Paper Edition M táblát vásárolsz, úgy azt a sima Pro M árán kapod meg. 

A táblához két toll jár. Az új Wacom Pro Pen 2, mely jóval érzékenyebb, pontosabb és reszponzívabb, mint a korábbi Wacom tollak, illetve egy Finetip, mely viszont egy digitális nyomásérzékeny tintás toll. A táblára bármilyen papírt ráhelyezve ezzel a tollal rajzolhatsz, majd a tábla automatikusan digitalizálja azt. Ennek köszönhetően alkothatsz teljesen digitálisan vagy pedig papírra és közben digitálisan is. 

 • Az Inkspace segítségével raszteres vagy vektoros formátumú képekké alakíthatjuk át a papíron elkészített rajzainkat. 
 • Nyolc darabból álló programozható ExpressKeys billentyűsáv.
 • Vékonyabb, ergonómikusabb kialakítás.
 • Tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonások.
 • Professzionális nyomásérzékenység.
 • 2048 fokozatú nyomásérzékenység.
 • Elforgatás mértékének felismerése.
 • Jobb és balkezes használat.
 • A Touch Ring segítségével ujjainkkal közvetlenül adható parancs a táblának.
 • Négy különféle típusú tollhegyből álló tollhegykészlet: normál, ecsetvonás, flex, és textil.
 • Toll és radír az elem nélküli új Intuos Pro Pen 2 segítségével.
 • Az egyedi azonosító segítségével az adatbeviteli eszköz bármely szoftverhez szabadon programozható; a mentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását.
 • Valamennyi adatbeviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik.
 • Új sugár irányú menü teszi lehetővé a kedvenc parancsok elérését.
 • Több szinten programozható felület.

A táblára két év garancia vonatkozik. Amennyiben pedig beregisztrálod tábládat ezen a linken, ajándék silver garanciához is jutsz.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.12.17. 15:58

Ismerje meg a Wacom Intuos Pro S-t! Az új vékonyabb, ergonómikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva.

untitled_0.jpeg

 

Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez.

A Wacom Intuos Pro S digitális rajztáblákat most 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

7 érv érv a Wacom Intuos Pro S mellett:

 1. Nyomásérzékenység
 2. Dőlésérzékenység
 3. Elforgatás felismerése
 4. ExpressKeys
 5. Touch Ring
 6. Tollhegy készlet
 7. Pro Pen 2

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.08.08. 12:00

December 1-től megszűnik a CorelDRAW Graphics Suite 2019 Upgrade frissítési formája!

 

corelgs2019_header.png


Eddig kétféle konstrukció közül választhattunk. Vagy megvásároljuk az örökös szoftvert, de nem leszünk jogosultak az újabb verziókra, vagy előfizetők leszünk, és akkor megkapjuk a legfrissebb verziókat, ám az előfizetés lejártával a szoftvert nem tudjuk tovább használni.

Az Upgrade Protection Program megoldást nyújt erre a problémára.

Amennyiben az örökös szoftverrel együtt UPP-t is vásárolsz, jogosult leszel az elérhető legújabb frissítésekre, és a legfontosabb, hogy az UPP lejárta után is megtarthatod a szoftvert.

 

Az Upgrade Protection Program előnyei:

UPP_1.png

 

Utolsó darabok!

Ha szeretnéd frissíteni a régi CorelDRAW Graphics Suite szoftvered most még megteheted.

Raktáron lévő Upgrade termékeinket korlátozott számban értékesítjük.

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.04.02. 10:23

Autodesk® - Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások egy helyen.

 

autocadakciojunius_emailheader.png

 

A kiemelt Autodesk® szoftverekhez MOST 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá 3-éves előfizetés esetén!

Megújításokra nem érvényes.

A promócióban szereplő szoftverek:

AutoCAD® 2019 - CAD-szoftver, amelyet bárki, bármikor, bárhol használhat.
•    Széles körű 2D dokumentáció
•    Innovatív 3D tervezés
•    Személyre szabott élmény
•    Összekapcsolt csoportmunka

Az AutoCAD LT® 2019 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

A Revit® BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat is.

A 3ds Max® 3D modellező- és renderelő szoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez és lenyűgöző virtuális valóságbéli élmények hozhatók létre.

A Maya® 3D animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftver integrált, hatékony eszközkészletet kínál. Használható animációkhoz, környezetekhez, mozgóképekhez, virtuális valóságtervezéshez és karakteralkotáshoz.

 

A promóció visszavonásig érvényes! tart!

Az AutoCAD árlista itt található.

 

Elérhetőségeink: 06/1/392-0700 || info@trans-europe.hu
 

2019.02.25. 16:50

Támogassa diákjait az érvényesüléshez szükséges alapvető készségek elsajátításában.

k12_powerof_slider.png

 

A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére.

Az Adobe elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásoknak szánt verziójával.

 

A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 8 500 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftvercsomaghoz való hozzáférést.

Az Adobe Creative Cloud csapatoknak szóló ajánlata évi 268 900 Forint.

Az Adobe Creative Cloud oktatási intézményeknek szóló ajánlata csak évi 8 500 Forint.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez az ajánlat különösen kedvező!

 

Ez lehetőséget biztosít a diákoknak és az oktatóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív szoftver palettájának a használatát.

Az Adobe szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki az alkotói pályát szeretné választani, vagy szabadidejében szívesen fejleszti kreativitását. A szoftvercsomag használatával a diákok és az oktatók betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztrációtervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is belekóstolhatnak, mint a prototípus tervezése (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok készítése.

asd4_0.png

Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív, alkotói területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki, a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.

 

Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak.

 

Az Adobe VIP licencelési program keretében az intézmény oktatói, dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és a hozzá tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.

 

A telepítéssel kapcsolatos technikai segítségre kollégáink készségesen rendelkezésükre állnak. Már több, mint 100 általános és középiskolában telepítettünk Adobe K-12 Oktatási rendszert.

 

Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat kérje az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladói partnereinknél.

 

A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelésük után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására is.

 

A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftverkészlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetők és meghosszabbíthatók.

 

Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.

Egy osztály pont 25-30 főből áll, így bátran kijelenthetjük, hogy ez az Adobe oktatási intézmények igényeihez legjobban passzoló ajánlata!

 

A licence használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez a számsor azonosítja be a felhasználót, továbbá szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!

A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) elérhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.

 

A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abban foglalt szoftverhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) a megjelenésükkel egyidőben áll rendelkezésükre.

 

Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftvercsomag által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

 

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest,

most 90% kedvezményt biztosítunk az általános és középiskolák számára.

Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.

 

2018.11.16. 12:34

A könyv a magyar tervezőgrafika kiemelkedő munkái közül 20 példa értékű arculatot mutat be a kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig.

arculat_kezikonyv_banner_0.jpg

 

Minden Adobe CC felhasználó, aki Magyarországon viszonteladóinkon keresztül vásárolt Adobe CC előfizetést, és jelenleg is élő licenccel rendelkezik, ingyenesen letöltheti a Activium Kommunikációs Tervezőiroda által kiadott Arculat és identitás c. könyv digitális változatát.. 

A tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett bemutatjuk a hozzá vezető utat is képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

 

Ehhez csupán egy rövid űrlapot kell kitölteni.
A link kiküldése ezután 24 órán belül megtörténik.

 

 

2018.04.24. 15:30

Az oktatási intézmények számára az Adobe most teljesen ingyenesen elérhetővé tette az Adobe Spark prémium verzióját.

Adobe CC plus Adobe Sprak (1).png

Az Adobe Spark segítségével a diákok egyszerűen és gyorsan készíthetnek animált videókat, gyönyörű weboldalakat és lenyűgöző grafikákat, bármilyen tervezési gyakorlat nélkül. Számos beépített stílus, sablon, téma, kép, filter, betűtípus és elrendezés választható, de természetesen saját fotókból, zenékből is megannyi egyedi alkotás kreálható, percek alatt, azonnali letöltési és megosztási lehetőséggel. Ezzel új távlatok nyílnak a prezentációk, esszék, házi feladatok és inspiratív ötletek elkészítésében. A projektekhez ihlet meríthető a galériában található rengeteg kész alkotás által, és a blogbejegyzések is segítik a kezdeti lépéseket és a haladó szintű gyakorlat elsajátítását. A Spark minden böngészőben és eszközön működik.

A K-12 licenccel rendelkező iskolák részére a Creative Cloudban található Admin Console-ból aktiválható a Spark prémium verziója.  A telepítéshez itt található segítség. Azon iskolák, amelyek nem rendelkeznek Adobe Creative Cloud előfizetéssel, egy személyes fiók létrehozásával szintén ingyenesen és korlátlanul használhatják a Spark prémiumot.

Az Adobe K-12 iskolai licenc tartalmazza a Creative Cloud alkalmazások teljes portfólióját - mint az Adobe Photoshop CC, Lightroom CC, Illustrator CC, Experience Design CC, és sok más - melynek birtokában bármikor és bármilyen eszközről elérhetők a legfrissebb professzionális kreatív szoftverek. Ez a csomagajánlat általános- és középiskolák rendelkezésére áll, jóval kedvezőbb áron, mint a hagyományos oktatási licenckonstrukció, így biztosítható a szoftverlegalitás és az alkotó szellemű foglalkozások profi szintre emelése. 

A K-12 megoldás angol és magyar nyelvű Adobe Creative Cloud termékekre vonatkozik. A kreatív szoftverekhez egy helyen lehet hozzáférni, a pedagógusok és a tanulók akár otthon is használhatják a programokat és elérhetik a felhőben tárolt fájlokat. Az Admin Console segítségével egyszerű a licenc, a felhasználók és a jogosultságok kezelése.

Az Adobe Spark alap verziója mindenki számára elérhető és ingyenes, viszont korlátozott eszközpalettával lehet dolgozni benne.

Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!