Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

2019.02.16. 08:08

2019 február 18-tól 2019 március 29-ig frissíts bármely régebbi Maxon verzióról a legújabb Maxon Cinema 4D Studio R20-ra nettó mindössze 1550 Euróért.

Frissíts C4D R20-ra e-mail header.png

Az Akció időtartama: 2019.02.08-2019.03.29

A frissítés ára nettó 1550 Euró. Minden verzióról fixáras a frissítés!

Frissítés minden verzióról (R6-tól R19-ig) és változatról (Prime, BC, VIS, STD) lehetséges.

Az ár 1 év verziókövetést tartalmaz, a Maxon verziókövetési szerződést (MSA) el kell fogadni a vásárláskor.

Ha R17-es verzióval rendelkezik, ez az utolsó lehetőség a firssítésre, ezután mér nem fog tudni frissítési (upgrade) licencet vásárolni!

 

2019.02.20. 16:50

Általános és középiskolák, ébresztő!

Adobe k12 2019 Felso banner.png

 

A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére. Az Adobe új K-12 ajánlata elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásra szánt verziójával.


A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 8 000 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftver csomaghoz való hozzáférést. Ez lehetőséget biztosít a kreativitást tanulni és tanítani vágyóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív portfóliójának a használatát. 


Milyen területeken alkalmazzák az Adobe kreatív szoftver-megoldásait?


Az Adobe VIP (Volume Interactive Plan) keretein belül terjesztett szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki a kreatív szegmenst magába foglaló pályát szeretné választani, vagy olyan hobbival üti el a szabadidejét, ami érinti ezt a területet. A szoftvercsomag használatával a diákok (és a tanáraik) betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztráció tervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is bele kóstolhatnak, mint a prototípus készítés (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok készítése.


Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki: a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.


Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak. 


Az Adobe VIP előfizetéses licencelési program keretében az intézmény oktatói, más dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és az ahhoz tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.


Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladóinknál van lehetősége kérni.


A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelés után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására.


A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftver készlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetőek és meghosszabbíthatóak. Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.


A licenc használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is, de egyben be is azonosítja a felhasználót. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!


A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) hozzáférhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.


A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abba foglalt szoftveréhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az előfizetésen keresztül az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) elérhetővé válnak a megjelenésükkel egy időben a K-12 csomagok felhasználói részére is.


Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftverterméke által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

 

 


Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

 

2018.12.18. 11:33

Ne hagyja ki a lehetőséget az óriási megtakarításra és hogy hozzájuttasa csapatát egy komplett PDF megoldáshoz - adjon teret a produktivitásnak és biztosítsa a maximális biztonságot a vállalatában! Vásároljon minél többet a nagyobb megtakarításhoz!

acrobat_vegleges.png

Az ajánlat részletei:


Takarítson meg +10%-ot ha legalább 10 darab Acrobat Pro vagy Standard DC for teams előfizetést vásárol 2019. március 1-ig. 


A kedvezményt kombinálhatja a szokásos VIP mennyiségi kedvezményével, így akár 25%-os megtakarítást is elérhet. Lépjen kapcsolatba viszonteladójával a részletekért!

A kedvezmény az első évre és csak új előfizetésekre vagy licencbővítésre érvényes megújításokra nem.
 


d436ba9dc1bbkka76cb68ec82aa7cf697774_0.png
 

Miért Acrobat DC?
Adja meg munkatársainak a legjobb eszközt a PDF fájlok létrehozására, szerkesztésére és aláírására - bárhol és bármilyen eszközön - miközben a rendszerét és adatait az Adobe legfejlettebb biztonsági megoldásai védik. 

Az Acrobat DC számos újítást tartalmaz elődeihez képest.

 • Az Acrobat DC csodálatos új felhasználói felületet kapott, mely barátságos a szemnek és könnyed az ujjnak. A rendelkezésre álló eszközöket a saját kedvünk szerint rendezhetjük el, olyan felületet kialakítva, amely tökéletesen illeszkedik a munkastílusunkhoz.
 • Az elektronikus aláírások ezentúl minden eszközön elérhetőek, a PDF-ektől a mobil alkalmazásokig. Biztonságosan küldhetünk és követhetünk szerződéseket, amiket bárki aláírhat, bármilyen eszközön. Az űrlapok kitöltése pedig szintén pillanatok kérdése.
 • A Mobile Link segítségével bárhol folytathatjuk a munkát. Készítsük el a dokumetumunkat a PC-nken, változtassunk rajta a tabletünkön, és írjuk alá a mobilunkkal.
 • A legfontosabb dokumentumainkat titkosított csatornákon továbbíthatjuk, és követhetjük, hogy épp hol tartózkodnak. Pontos információkat kaphatunk arról, hogy mikor és ki nyitotta meg őket, illetve azt is, hogy mikor került rájuk aláírás.
 • PDF tartalmak megtekintése, kezelése és kommentelése személyi számítógépeken és mobil eszközökön.
 • Érintőképernyős eszközök támogatása.
 • Fájlok online tárolása és megosztása azonnali hozzáférés biztosításával.
 • Fontos dokumentumok elektronikus küldése, követése és hitelesítése.
 • PDF-ek előállítása bármilyen nyomtatásra alkalmas szoftverből.
 • PDF-ek készítése, védelme és továbbítása Windowsos Office alkalmazásokban.
 • Több PDF kombinálása egyetlen PDF-ben.
 • Weboldalak PDF-é alakítása élő linkekkel.
 • Képek és szövegek szerkesztése egy PDF-en belül.
 • PDF-ek konvertálása Word, Excel vagy PowerPoint formátumba.
 • PDF-ek konvertálása JPG, TIFF vagy PNG formátumba.
 • Oldalak beillesztése, törlése és sorrendezése egy PDF-en belül.
 • Űrlapok kitöltése, aláírása és küldése személyi számítógépen vagy mobil eszközön.
 • Papír alapú és Word dokumentumok átalakítása PDF űrlappá.
 • PDF-ek kommentelése.

 

Ha további segítségre van szükséged, írj az info@trans-europe.hu e-mail címre,

vagy keress minket a (+36 1) 392-0700 telefonszámon.

 

2019.02.13. 15:01

Ha március 1-ig vásárol új előfizetőként Adobe Creative Cloudot, akkor 3 vagy több darab vásárlása estén 15-17% kedvezményt adunk.

Adobe 15-17% e-mail header.png

A promóció feltételei:

 • A promóció 2019.02.11 - 2019.03.01 között él.
 • Csak olyan előfizetők vehetik igénybe a kedvezményt, akik nem rendelkeztek a múltban Adobe előfizetéssel.
 • Megújításokra nem vonatkozik, csak új előfizetésekre!
 • Minimum 3 előfizetést szükséges vásárolni a kedvezmény igénybevételéhez.
 • 3 éves elköteleződés esetén a kedvezményes ár csak az első évben érvényes, a megújítások normál áron lesznek számlázva.
 • A promóció Creative Cloud for Teams All Apps esetén kb. 15%, Single App esetén kb. 17% kedvezményt jelent.
 • Pontos árakért kérjük tekintse meg árlistánkat vagy keresse viszonteladóinkat, vagy töltse ki a lenti űrlapot.
 • A promóció csak üzleti és kormányzati vállalkozások számára érhető el, oktatási intézmények számára nem.
 • Az Adobe fenntartja a jogot a promóció megszüntetésére vagy módosítására bármikor.
2018.10.25. 16:50

Vásárolj február 28-ig Intuos Small Black Bluetooth rajztáblát és 15% kedvezménnyel kaphatod meg.

Intuos-black-bluetooth---e-mail-header.png

A kedvezményes termék: Wacom Intuos Small Black Bluetooth (CTL-4100WLK)

A kedvezmény 2019. február 28-ig él.

Az akciós táblákat keresd a viszonteladóinkánál vagy lépj kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

2019.01.03. 12:59

Wacom-januári-promo-slider.png

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással. Amennyiben a promóciós időszakon belül Intuos Pro M vagy L Paper Edition táblát vásárolsz, úgy azt a Pro M vagy L árán kapod meg. 

A táblához két toll jár. Az új Wacom Pro Pen 2, mely jóval érzékenyebb, pontosabb és reszponzívabb, mint a korábbi Wacom tollak, illetve egy Finetip, mely viszont egy digitális nyomásérzékeny tintás toll. A táblára bármilyen papírt ráhelyezve ezzel a tollal rajzolhatsz, majd a tábla automatikusan digitalizálja azt. Ennek köszönhetően alkothatsz teljesen digitálisan vagy pedig papírra és közben digitálisan is. 

 • Az Inkspace segítségével raszteres vagy vektoros formátumú képekké alakíthatjuk át a papíron elkészített rajzainkat. 
 • Nyolc darabból álló programozható ExpressKeys billentyűsáv.
 • Vékonyabb, ergonómikusabb kialakítás.
 • Tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonások.
 • Professzionális nyomásérzékenység.
 • 2048 fokozatú nyomásérzékenység.
 • Elforgatás mértékének felismerése.
 • Jobb és balkezes használat.
 • A Touch Ring segítségével ujjainkkal közvetlenül adható parancs a táblának.
 • Négy különféle típusú tollhegyből álló tollhegykészlet: normál, ecsetvonás, flex, és textil.
 • Toll és radír az elem nélküli új Intuos Pro Pen 2 segítségével.
 • Az egyedi azonosító segítségével az adatbeviteli eszköz bármely szoftverhez szabadon programozható; a mentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását.
 • Valamennyi adatbeviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik.
 • Új sugár irányú menü teszi lehetővé a kedvenc parancsok elérését.
 • Több szinten programozható felület.

A táblára két év garancia vonatkozik. Amennyiben pedig beregisztrálod tábládat ezen a linken, ajándék silver garanciához is jutsz.

Az ajánlat 2019. február 28-ig érvényes. Fenntartjuk a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.                                           

2019.01.15. 11:30

Óriási előfizetési akció az AutoCAD LT termékekre.

AKCIÓ.png

Az AutoCAD LT a világ legnépszerűbb rajzoló és kirészletező szoftvere. Fokozza a hatékonyságot a pontos és precíz 2D-s technika használatával.

 

Most érdemes az AutoCAD LT termékcsalád licencelését elkezdeni, hiszen most 3 éves előfizetés esetén 25%-kal kevesebbet kell fizetni! 

Az ajánlat az alábbi szoftverekre érvényes: One AutoCAD,  AutoCAD LT,  AutoCAD LT for Mac, AutoCAD Revit LT Suite, Maya LT

Rendeld meg akár egy, akár több AutoCAD LT termék előfizetését és jelentős megtakarításban részesülsz. 

Ez a hihetetlen ajánlat 2019. január 15-től mindössze 2019. március 25-ig él minden új előfizetés esetén, megújításokra nem érvényes.

Az AutoCAD árlista itt található

Elérhetőségeink: 06/1/392-0700 || info@trans-europe.hu

2018.12.12. 15:59

Szabadítsd fel kreatív szupererődet a Wacom Intuossal. Megalkotnál egy új szuperhőst? Most a Wacom Intuos segítségével elképesztő részletességgel keltheted életre! Regisztráld tábládat, és megajándékozunk egy mozijeggyel!

660426_Spiderman_Campaign_1200x628_HU (2)_0.jpg

Most minden Wacom Intuos S és M táblához ajándék mozijegy jár!

A promócióban résztvevő Wacom digitális rajztáblák: 

 • Wacom Intuos Small Black (CTL-4100K)
 • Wacom intuos Small Bluetooth Black (CTL-4100WLK)
 • Wacom Intuos Small Bluetooth Pistachio (CTL-4100WLE)
 • Wacom Intuos Medium Bluetooth Black (CTL-6100WLK)
 • Wacom Intuos Medium Bluetooth Pistachio (CTL-6100WLE)

A promóció időtartama: a mozijegy készlet erejéig


Regisztráció helyszíne: https://wacominfo.hu/wacom-mozijegy 
A regisztrációt követő 1 munkanapon belül küldjük a mozijegyre váltható Cinema City voucher kódot.

A promóció csak az "Ajándék mozijegy" matricával ellátott táblákra vonatkozik.

A promóció a készlet erejéig tart. A Wacom fenntartja a jogot a promóció ideje alatt a promóció lezárására vagy módosítására.
A promócióban való részvétel feltétele, hogy a résztvevő regisztrál és elfogadja a regisztrációs űrlap mellett található szabályzatot.
 

2019.01.03. 12:44

Kedvenc grafikai szoftvered most kedvező feltételekkel lehet a Tiéd!

 

CorelDraw-promo-e-mail-header.png

A mostani különleges ajánlat keretén belül 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a CorelDraw Graphics Suite 2018-at, amihez ajándékba jár 1 év verziókövetés (ingyenes frissítések)

Az ajánlat részletei:

 • Az ajánlat 2019. február 28-ig vagy a visszavonásig érvényes.
 • A Corel fenntartja a jogot a promóció módosítására vagy visszavonására
 • Az ajánlat csak Business előfizetésekre vonatkozik, Enterprise-ra nem
 • Az ajánlat csak licencre vonatkozik, dobozos verzióra nem

A CorelDRAW Graphics Suite széria minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat. A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftvereivel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, webgrafikáról vagy animációk készítéséről.

A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban, ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

cdgs2017_20off_right_rgb_en (1).png

Viszonteladóink listáját ITT találod!

További információért keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Email: info@trans-europe.hu
Telefon: +36-1-392-0700

2018.11.16. 12:34

A könyv a magyar tervezőgrafika kiemelkedő munkái közül 20 példa értékű arculatot mutat be a kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig.

arculat_kezikonyv_banner_0.jpg

 

Minden Adobe CC felhasználó, aki Magyarországon viszonteladóinkon keresztül vásárolt Adobe CC előfizetést, és jelenleg is élő licenccel rendelkezik, ingyenesen letöltheti a Activium Kommunikációs Tervezőiroda által kiadott Arculat és identitás c. könyv digitális változatát.. 

A tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett bemutatjuk a hozzá vezető utat is képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

 

Ehhez csupán egy rövid űrlapot kell kitölteni.
A link kiküldése ezután 24 órán belül megtörténik.