Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

2021.10.19. 10:20

A Quark most egy igazán ütős kedvezménnyel készült számunkra 40. születésnapja alkalmából!

quakr_slider.png

 

A Quark 40. évfordulója alkalmából októberben 40% kedvezményt kínál szolgáltatásából. A QuarkXPress a számítógépes kiadványszerkesztés legismertebb és legelismertebb szoftvere. A legtöbb reklám- és grafikai stúdióban, szerkesztőségnél és kiadónál a munkák túlnyomó többsége ebben a programban készül.

Ha rendelkezel a szoftver régebbi verziójával, akkor itt az ideje frissíteni a QuarkXPress 2021-re, amely számos új funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik a tervezői termelékenység növeléséért, valamint a ragyogó nyomtatott és digitális tartalom eléréséért. Ráadásul most az egyéves QuarkXPress Advantage előfizetés és verziókövetés is kedvezményes áron vásárolható.

Természetesen a diákokat sem hagyják ki az ünneplésből, akik most 40%-os kedvezménnyel vásárolhatnak QuarkXPress új örökös licencet, amivel továbbfejleszthetik grafikai tervezésüket és asztali/digitális kiadói készségeiket.

 

QuarkXPress 2021 - Az erő, amire szükséged van:

 

A QuarkXPress örökös licenc Windows és macOS felhasználók számára elérhető:

 • Fénykép szerkesztés
 • Grafika és illusztrációk
 • Oldal elrendezés
 • Webes publikálás
 • Mobilalkalmazás -közzététel

A QuarkXPress Advantage a következőkre jogosít:

 • A szoftver legújabb verziója
 • Funkciófrissítések
 • Érzékeny technikai támogatás
 • Exkluzív tagsági ajánlatok

Az ajánlat 2021 október 31-ig vehető igénybe!

A Quark szoftverrel kapcsolatban, magyar nyelvű termékleírásunkat itt találod!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

  2021.10.12. 12:30

  Rémületesen jó ajánlatok a Coreltől!

  slider (3).png

   

  Exkluzív őszi kedvezményünk azok számára, akik érdeklődnek a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Enterpsire License iránt. 

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 leegyszerűsíti a tervezés folyamatát, így a csapatok gyorsabban és közös erővel képesek kreatív projekteket megvalósítani a minőség romlása nélkül. 

  Amiért megéri a Corel-t választanod:

  • All-in-one design és elrendezés
  • Alternatív engedélyezési modellek
  • Valós idejű együttműködés
  • Előfizetési megtakarítás
  • Natív operációs rendszer tapasztalat
  • Kötelezettségmentes próba
  • Könnyen megtanulható és használható
  • Kiterjedt fájlkompatibilitás

  Most 3 licenc vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a rendelésre.*

  Az ajánlat 2021 december 31-ig vehető igénybe!

  *A kedvezmény vásárló/3 licenc esetén érvényes.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2021.10.04. 12:30

  Ahogyan az előző tanévben bebizonyosodott, az oktatásnak ma már nem szabhat határt semmi. Legyünk akár az iskolapadban, akár otthon, a Wacom csúcskategóriás termékei segítenek, hogy a tanulás minden eddiginél hatékonyabban és élményszerűbben valósulhasson meg.

  intuos_extendedwarranty_slider_0.png

   

  A távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszerünknek és az országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettünk a digitális távoktatásra való átállásban. Bár a jelenlegi pandémiás helyzet szerencsére mind jobbra fordul, egyelőre nem lehetünk biztosak abban, hogy máris visszatérhetünk megszokott mindennapjainkhoz. 

  Az oktatás és a tanulás zavartalanságának biztosítása érdekében, - illetve a rengeteg pozitív tapasztalat miatt, melyek mind arról szóltak, hogy milyen egyszerű ezeknek a digitális tábláknak a használata, és hogy milyen élményt nyújt mind az oktatók, mind a diákok számára, - kiterjesztett garanciával, oktatást segítő ajándék szoftverekkel készülünk az oktatási szektor számára.

   

   

  4 év kiterjesztett garancia

  2+2 éves jótállási ajánlatunkkal most az alap 2 éves garancián felül +2 év garanciát adunk a Wacom Intuos és One by Wacom termékekre! Az ajánlat 2021. június 1-től november 15-ig érvényes. További részletekről itt olvashatsz! 

   

  Ajándék távoktatást segítő szoftverek

  Ezek a remek szoftverek a tanárok és a diákok számára is megkönnyítik az online tanuláshoz való alkalmazkodást. Ezek a Collaboard, az ExplainEverything, a Kami, a Limnu, és a PearDeck. Az összes felsorolt szoftver működését Bihari Sándorné középiskolai igazgatóhelyettes mutatja be az alábbi cikkben található videóban.

   

  Megújult a Wacominfo weboldalunk!

  Ha nem akarsz lemaradni aktuális promócióinkról kövess minket itt, vagy az idén megújult Wacominfo oldalon, ahol megtalálod partnereink listáját, illetve részletes tájékoztatást nyújtunk a Wacom termékeiről és ajándék szoftvereiről!

   

  Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2021.07.08. 12:48

  Írjon alá a pálmafa alól! Ne hagyja, hogy megakadjanak a munkafolyamatok! Használja ki a következő lehetőséget!

  AdobeSign_nyari_promocio_slider.png

   

  Az aláírásokra ezentúl nem kell vadászni, és a dokumentumokat percek – és nem napok – alatt írathatjuk alá. Az Adobe Sign digitális küldési és nyomon követési támogatásával ügyfeleinek kényelmes, korszerű elektronikus aláírási lehetőséget biztosíthat, ráadásul most egy extra ajánlat is társul hozzá.

  Ne lassuljanak le a folyamatok a nyári szabadságok miatt, digitálisan intézheti céges ügyeit nyáron is!

  Az ajánlat a következő szoftverekhez kapcsolódik:

  A fenti szoftverek megvásárlása, illetve megújítása esetén 1 euróért plusz 50 darab Adobe Sign aláírás jár.

  Fontos:

  • Az ajánlat kizárólag 50 darab aláírásra vonatkozik, a további aláírások az általános áron kerülnek számlázásra.
  • Az ajánlat cégenként csak egyszer vehető igénybe. (customer-enként 50 db tranzakció).
  • A kedvezményes tranzakció a licenc fordulónapjáig érvényes.
  • A kedvezmény nem érvényes már meglévő Adobe Sign előfizetés esetén.

  Az ajánlat 2021. november 30-ig él.

   

  Ha még több információra van szükséged az Adobe Sign szoftverrel kapcsolatban, magyar nyelvű termékleírásunkat itt találod!

   

  2021.06.18. 13:00

  Megszűnt a SketchUp Pro klasszikus örök érvényű licence és átvette a helyét az új, előfizetői modell. Most azonban lehetőséged nyílik 60% kedvezménnyel megvásárolni az 1 vagy 2 éves SketchUp Pro előfizetést, ha a klasszikus örök érvényű SketchUp Pro licenccel rendelkezel.

   sketchup_slider_0.png

   

  A SketchUp egyet jelent a barátságos és segítőkész 3D modellező szoftverrel, és ennek egy oka van: nem áldozzák fel a használhatóságot a funkcionalitásért. Hasznos tippeket, részletes oktató paneleket, online anyagokat nyújt a kezdők számára, így a segítség mindig kéznél van. És ha ez kevésnek bizonyulna, minden SketchUp Pro licenc egy éves ingyenes technikai támogatást tartalmaz.

  Amennyiben rendelkezel SketchUp Pro örökös licenccel, lehetőséged van akár 60% kedvezménnyel előfizetésre váltani 2 évre. Az örökös licencet továbbra is korlátlanul használhatod. 

  Az előfizetői modell sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az előfizetések költségeinek menedzselésére, továbbá megannyi lehetőséget nyújt a felhő tárhely használata, valamint az új funkciók és a megjelenő szoftver verziók automatikus letöltésének a lehetőségét kapjuk. 

  A migrációs program 2021. december 4-ig él.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2021.06.03. 12:37

  A Wacom minden eddiginél nagyobb biztonságot szeretne nyújtani értékes felhasználói közössége számára, ezért mostantól kiterjesztett garanciát biztosít legnépszerűbb termékeire.

  intuos_2+2_slider_0.png

   

  A One by Wacom és a Wacom Intuos segítségével a számítógép igazi professzionális céleszközzé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

  Itt a páratlan lehetőség, mely során az alap 2 éves garancián felül most +2 év garanciát kaphatunk!

  A kiterjesztett garancia elérhető minden olyan végfelhasználó számára, aki most vásárol az alábbi táblák közül:

  Az ajánlat 2021. június 1-től november 15-ig érvényes.

   

  onebywacom_2+2_slider_0.png

   

  Fontos információk:

  A +2 év garancia megszerzéséhez bizonyítani szükséges, hogy a One by Wacom vagy Intuos termékét valamelyik hivatalos magyarországi hálozatban szerepelő partnernél vásárolta a promóciós időszakban. Ezt lehet a számla másolatával, amelyet csatolni kell a kifogásolt termékhez.

  Az akció használt termékek vásárlása esetén nem érvényes.

  A gyártó nem vállal garanciát vagy felelősséget a megkésett vagy hiányos reklamációért. Ennek minősül a számla másolatának hiánya is, amely nélkül nem ellenőrizhető, hogy a terméket az akciós időszak alatt vásárolták. Az ilyen reklamáció garancián túl kerül elbírálásra.

  A gyártó fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy a reklamáció helytálló-e. A garancia csak a hardverre vonatkozik. A garancia nem vonatkozik a termék mechanikai károsodására, amely gondatlan kezelés, nem megfelelő használat vagy a használati útmutatóval ellentétes használat következménye.

  Továbbá a garancia nem érvényes a szoftverre, amelyet a vásárló a termékhez kapott a  Wacom Europe Gmbh (www.wacom.com) oldalon történt regisztráció során.

  A gyártó fenntartja a jogot az akció egyoldalú visszavonására vagy módosítására.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2020.12.10. 11:49

  A koronavírus terjedése miatt teljesen át kellett alakítani a klasszikus oktatási rendszert, ezért olyan digitális alternatívákat kellett kivitelezni, mellyel a tanárok meg tudják tartani az oktatás színvonalát, és a diákok is könnyen el tudják sajátítani a hallottakat.

  EStore_Keyvisual_Clean_Education_700x400.png

   

  Az oktatást érintő vírushelyzet leírására tökéletesen passzol a „real-time”, „valós idejű”-ként fordítható kifejezés, amely ebben az esetben azt jelenti, hogy a tanár és a diákok ugyanabban az időpontban vannak jelen az online órán, és együtt oldják meg a feladatokat. Sajnos a digitális oktatásban az eszközök nem mindig adottak, egyes feladatokhoz más és más vizuális megjelenítésre, szerkeszthetőségre van szükség, mellyel gördülékenyebben megy a tanítás.

  A válságra válaszul a digitális rajztábla gyártó cég, a Wacom öt szoftveralkalmazás segítségével létrehozott egy készülékcsomagot, amivel hozzájárul a digitális oktatás megreformálásához. A készülékcsomagok úgy épülnek fel, hogy a Wacom biztosítja a Wacom One tabletet vagy a Wacom Intuos digitális rajztáblát, és a hozzájuk tartozó digitális tollat, magát az eszközt, és ezekhez a termékekhez csatlakozott öt szoftveralkalmazás, amely azokat az online felületeket biztosítja, amin a feladatokat el kell végezni. A Wacom rendkívül elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy a tanároknak és a hallgatóknak innovatív megoldásokat kínáljon a távoktatás, az e-tanulás és az online együttműködés kihívásainak kezelésére.

  A Wacom-hoz társuló szoftveralkalmazások a Collaboard, az ExplainEverything, a Kami, a Limnu és a PearDeck. A kezdeményezés online oktatási felületet biztosít, azért, hogy a tanárok természetesebben kapcsolatba tudjanak lépni a diákokkal, hogy a felek közti kommunikáció gördülékenyebb legyen. A Wacom pedig egy természetes tollélményt igyekszik előidézni a Wacom One és Wacom Intuoshoz tartozó digitális tollal, amely segíti az online feladatok elkészítését, lehetőséget adnak a jegyzetelésre, rajzolásra. Ezek a tanulási kiegészítők lehetővé teszik a tanárok és a diákok számára, hogy folytathassák az egyes hagyományos tantermekben használt módszereket az online felületeken is. Az alábbiakban bemutatjuk a fent említett szoftveralkalmazások tulajdonságait, előnyeit a digitális oktatásban.

  A német IBV Informatik cég, Collaboard szoftveralkalmazása az elnevezéséhez mérten elősegíti az online alapú kapcsolattartást, és szerkesztési felületeket biztosít. Ez a webalapú online interaktív applikáció olyan eszközökkel járul hozzá a Wacom-mal való együttműködéshez, mint a prezentáció készítéséhez szükséges alkalmazások, képszerkesztő-videószerkesztő programok és az azokhoz tartozó sablonok. Ezen az online felületen a digitális toll segítségével, lehet rajzolni, írni, post-it-ekkel, kiemelésekkel jelölni a fontos részeket, így működését tekintve egy online füzethez hasonlítható. A Collaboard-al lehetőség van a clipartok, alakzatok mellett dokumentumok, akár PDF-ek importálására, illetve csoportok, osztályok adataihoz való hozzáférési jogok kezelésére, valós időben is. Ezek a tulajdonságok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy használatuk olyan élmény legyen, mintha egy normális füzetbe jegyzetelnénk, rajzolgatnánk. 

   

   

  Az ExplainEverything applikáció szintén a valós idejű oktatást segíti, amely Androidon, IOS-en, de ChromeBook-on és webböngészőben is működik. A cég neve arra utal, hogy nem csak a jól megfogalmazott szövegekkel, hanem könnyen mozgatható, szerkeszthető vizuális illusztrációkkal, igényesen megszerkesztett képekkel, grafikonokkal és különböző effektekkel készíthetünk „mindenre magyarázat”-ot. A figyelemfelkeltő tanulási élményért videószerkesztési lehetőséggel is rendelkezik, mely során például a képernyőről videófelvételt is lehet készíteni, amihez hozzá lehet szerkeszteni többek közt egy elbeszélő hangfájlt is, amivel követhetőbb lesz a kép és a szöveg viszonya. Bizonyos eszközökben, mint például az előre elkészített szerkesztési sablonokban, clipartok készítésének lehetőségében hasonlít a Collaboardra, de emellett könnyű kapcsolódást biztosít az online órákhoz, a videókonferenciák létrehozásával, és felhőszolgáltatások elérésére is biztosít platformot.

   

   

  A Kami egy japán gyártású digitális tanterem, amelynek fő indíttatása, hogy minden létező dokumentumot interaktív tanulási élménnyé alakítson. Ez az applikáció egy szövegszerkesztő program, ami a virtuális osztálytermek működését segíti, olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik például a szövegek formájának, méretének, a feladatokba beágyazott videók, képek szerkesztését, hozzácsatolható aláírásokkal, megjegyzésekkel. A Kami segítségével a diákok jegyzetet tudnak készíteni az ebookokból, a kiadók által biztosított PDF-ből, és a digitális tanterem összekapcsolható Google Classroommal, Schology online tantermekkel, és Canvas szerkesztőprogrammal is.

   

  kami.jpg

   

  A Limnu hasonlóan az előző alkalmazásokhoz, egy online interaktív tábla, amely szintén lehetővé teszi a valós idejű alkotást, feladatvégzést bármely eszközről. A Limnu applikáció többek közt egy sima rajzfelületet biztosít megannyi szerkesztő eszközzel, platformot biztosít a meglévő dokumentumokhoz való jegyzetelésre is. Különlegessége, hogy különböző foglalkozások számára, más és más szerkesztési lehetőséggel kecsegtet: például a termékcsoportoknak a termékjellemzők rangsorolásával, oktatóknak a matematikai problémák megoldásával, az üzleti elemzőknek az érdekelt felekkel való ötletelésekkel, a mérnököknek az állapotdiagramok elkészítésével, a szabadúszó designereknek pedig a kliensekkel készült storyboardok megtekintésével. Előnyei, hogy könnyen használható a különböző rajzokhoz, diagramokhoz, videokonferenciák indításához, illetve az alkalmazásban elkészült feladat bárkivel megosztható, és csapatfeladatoknál adminisztrátorként kiválasztható, hogy ki láthatja a projektet. Az egyik legjobb tulajdonsága a Limnu alkalmazásnak, hogy az elkészült feladatokat megjegyzi, és bármikor nyitható új tábla az új ötletek megvalósítására.

  limnu.jpg

  Végezetül a PearDeck egy oktató által alapított alkalmazás, amely segíti a tanárokat kreatív és élményekben gazdag tanulási környezet kialakításában, a diákokat pedig a hatékony tanulási élmény elérésében. Oktatási eszközeivel zökkenőmentesen asszimilálódik a Microsoft Teams technológiával. A PearDeck-el létrehozott interaktív feladatok elősegíthetik a kritikus gondolkodás, vizsgálódás kialakítását, amely nagyban hozzájárul a diákok személyiségének fejlődéséhez, és egy egészséges csoportdinamika létrehozásához is. Csupán a tanár által elküldött kóddal már csatlakozhatnak a diákok az órához bármely eszközzel, webböngészővel. Az online óra keretein belül, a tanár az általa feltett kérdésekre nézheti, melyik diáktól, mikor és milyen válasz érkezik, ezzel figyelheti az órai aktivitásokat.

  "A Wacom-mal való partnerségünk jó lehetőség arra, hogy új módszereket fedezzünk fel a Pear Deck aktív tanulási szegmensek életre keltésére, legyen szó akár művészeti órákról, matematikaórákról vagy idegen nyelvekről. Amikor a diákok tanulás közben fejezik ki ötleteiket, több hallgató foglalkozik a tartalommal, és a tanulási eredmények kimenetele is javul." – mondta Riley Eynon-Lynch, a Pear Deck társalapítója és vezérigazgatója.

   

  peardeck1.jpg

   

  Az előzőekben bemutatott digitális oktatási szoftvercsomagok, amely a Wacom One tabletet, vagy a Wacom Intuos rajztáblát, és a hozzájuk tartozó digitális tollakat tartalmazzák már elérhetőek itthon is. A szoftvercsomagok a regisztrációtól számítva három hónapig ingyenesen használhatók, csupán asztali gépen kell regisztrálni a Wacom oldalán. A regisztrációt követően fel kell iratkozni egy ingyenes WacomID-re, és a szoftverajánlatok elérhetővé válnak a „Szoftverajánlatok” fülön. A termékcsomagot tartalmazó Wacom One tablet vagy a Wacom Intuos rajztábla kompatibilis a Mac számítógépekkel, Android eszközökkel és PC-kkel egyaránt.

  Ha további információra van szüksége, kérjük keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2020.11.02. 10:37

  A Wacom, valamint több nagy szoftvergyártó cég legújabb együttműködése ismét kedvez az alkotás szerelmeseinek.

  mobilestudiopro_slider.jpg

   

  A Wacom MobileStudio Pro mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a professzionális kreatív szakemberek a legnagyobb projektekkel is gond nélkül elboldogulhassanak, legyenek bárhol és bármikor. Végtelen szabadság és kreativitás egyben!

  A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt. Művészek, illusztrátorok és rajzolók számára, továbbá mindenkinek, aki (újra) fel szeretné fedezni a rajzolás és festés örömét.

  Vásárolj most Wacom MobileStudio Pro táblát, és Adobe Fresco-t, Boris FX Suite-ot, vagy Sculptron by OTOY szoftvert kapsz mellé ajándékba!

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő ajándék szoftver:

  A promóciós kódok beválthatóak 2022. február 15-ig az alábbi oldalon: http://www.wacom.com/register.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2020.09.10. 10:21

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon.

  cintiqpro_slider.jpg

   

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq Pro széria az egyik legjobb választás a digitális alkotói világban.

  Ha most vásárolsz Wacom Cintiq Pro terméket, ajándék Creative Cloud Fotós csomagot, Adobe Premiere Rush CC, Boris FX Suite, vagy Sculptron by OTOY előfizetést kaphatsz!

  Nincs más dolgod, mint beváltani a promóciós kódodat a http://www.wacom.com/register oldalán.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő szoftverek:

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

  Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

  Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

  A promóciós kódok 2022. szeptember 2-ig érvényes.

  BorisFX Suite (3 hónap)

  Sculptron by OTOY (3 hónap)

  A promóciós kódok 2022. február 15-ig érvényes.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2020.08.04. 10:32

  A Wacom Cintiq olyan professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

  cintiq_slider.jpg

   

  A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

  Clip Studio Paint EX

  A Clip Studio Paint EX szoftvert 3+3 hónapig használhatod.*

  *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  Az ajándék szoftvert a http://www.wacom.com/register oldalán igényelheted.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2020.06.30. 10:42

  Wacom Intuos Pro - kicsi, de erős

  intuospro_slider.jpg

   

  Miért válaszd az Wacom Intuos Pro-t? Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez.

  A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel ismerős környezetet nyújtva a művészek számára.

  Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

  A promóciós kódok 2022. október 17-ig érvényesek.

  A promóciós kódok 2022. február 15-ig érvényesek.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  2020.05.21. 15:35

  A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesedéséhez kellhetnek.

  one_slider.jpg

   

  A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

  Az ajánlatban szereplő szoftverek:

  Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

  • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.
  • *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.
  • *Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  • Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk!

  Adobe Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

  • Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

  Adobe Fresco (6 hónap)

  • A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt a digitális művészek számára.

  A promóciós kódok 2022. október 17-ig érvényesek.

  Bamboo Paper (Pro Pack)

  • Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat. Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2020.04.30. 13:21

  Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztábláinkkal tökéletes társra lelsz a digitális alkotás útján.

  intuos_slider.jpg

   

  Összeválogattuk tehát a legmenőbb kezdő szoftvereket a Wacom Intuos vásárlóink számára.

  A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Ha most vásárolsz Wacom Intuos táblát választhatsz a lenti szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást.

  Clip Studio Paint Pro (2 éves ajándék előfizetés)

  • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

  Corel® Painter® Essentials™ 7 (90 napos kipróbálási időszak)

  • A Corel Painter Essentials az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

  Corel® Aftershot™ Pro 3 (90 napos kipróbálási időszak)

  • Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, mint valaha. Egyszerű fotómenedzsment, rendkívül gyors munkafolyamat, nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás és Photoshop integráció. Minden, amire egy fotósnak szüksége van!

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2020.04.09. 15:05

  Az ABBYY FineReader egy csúcskategóriás szövegfelismerő (OCR) szoftver és egy könnyen használható, hatékony PDF fájlkezelő kombinációja – kiegészítve egy kifinomult dokumentum összehasonlítóval.

  ABBY_PROMO_slider.png

   

  Az ABBYY FineReader 15 megkönnyíti és hatékonnyá teszi az összes PDF és papír alapú dokumentum digitalizálását, visszakeresését, szerkesztését, átalakítását, titkosítását, megosztását és az ezekkel kapcsolatos kollaborációs lehetőségeket.

  Az akcióban szereplő termékek: ABBYY FineReader 15 Standard és Corporate ESD licencek.

  Az ajánlat igénybevételéhez minimum 20 licence vásárlása szükséges.

  Az SMU (szoftverkövetés) vásárlása nem kötelező.

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2019.04.02. 10:23

  Autodesk® - Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások egy helyen.

   

  autocadakciojunius_emailheader.png

   

  A kiemelt Autodesk® szoftverekhez MOST 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá 3-éves előfizetés esetén!

  Megújításokra nem érvényes.

  A promócióban szereplő szoftverek:

  AutoCAD® 2021 - CAD-szoftver, amelyet bárki, bármikor, bárhol használhat.
  •    Széles körű 2D dokumentáció
  •    Innovatív 3D tervezés
  •    Személyre szabott élmény
  •    Összekapcsolt csoportmunka

  Az AutoCAD LT® 2021 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

  A Revit® 2020 BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat is.

  A 3ds Max® 2021 3D modellező- és renderelő szoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez és lenyűgöző virtuális valóságbéli élmények hozhatók létre.

  A Maya® 2020 3D animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftver integrált, hatékony eszközkészletet kínál. Használható animációkhoz, környezetekhez, mozgóképekhez, virtuális valóságtervezéshez és karakteralkotáshoz.

  A promóció visszavonásig érvényes!

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  2019.02.25. 16:50

  Támogassa diákjait az érvényesüléshez szükséges alapvető készségek elsajátításában.

  k12_powerof_slider.png

   

  A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére.

  Az Adobe elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásoknak szánt verziójával.

   

  A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 8 500 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftvercsomaghoz való hozzáférést.

   

  Az Adobe Creative Cloud csapatoknak szóló ajánlata évi 268 900 Forint.

  Az Adobe Creative Cloud oktatási intézményeknek szóló ajánlata csak évi 8 500 Forint.

  Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez az ajánlat különösen kedvező!

   

  Ez lehetőséget biztosít a diákoknak és az oktatóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív szoftver palettájának a használatát.

  Az Adobe szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki az alkotói pályát szeretné választani, vagy szabadidejében szívesen fejleszti kreativitását. A szoftvercsomag használatával a diákok és az oktatók betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztrációtervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is belekóstolhatnak, mint a prototípus tervezése (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok készítése.

  asd4_0.png

  Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív, alkotói területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki, a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.

   

  Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak.

   

  Az Adobe VIP licencelési program keretében az intézmény oktatói, dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és a hozzá tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.

   

  A telepítéssel kapcsolatos technikai segítségre kollégáink készségesen rendelkezésükre állnak. Már több, mint 100 általános és középiskolában telepítettünk Adobe K-12 Oktatási rendszert.

   

  Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat kérje az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladói partnereinknél.

   

  A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelésük után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására is.

   

  A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftverkészlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetők és meghosszabbíthatók.

   

  Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.

  Egy osztály pont 25-30 főből áll, így bátran kijelenthetjük, hogy ez az Adobe oktatási intézmények igényeihez legjobban passzoló ajánlata!

   

  A licence használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez a számsor azonosítja be a felhasználót, továbbá szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!

  A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) elérhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.

   

  A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abban foglalt szoftverhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) a megjelenésükkel egyidőben áll rendelkezésükre.

   

  Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftvercsomag által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

   

  Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest,

  most 90% kedvezményt biztosítunk az általános és középiskolák számára.

  Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.

   

  2018.04.24. 15:30

  Az oktatási intézmények számára az Adobe most teljesen ingyenesen elérhetővé tette az Adobe Spark prémium verzióját.

  Adobe CC plus Adobe Sprak (1).png

  Az Adobe Spark segítségével a diákok egyszerűen és gyorsan készíthetnek animált videókat, gyönyörű weboldalakat és lenyűgöző grafikákat, bármilyen tervezési gyakorlat nélkül. Számos beépített stílus, sablon, téma, kép, filter, betűtípus és elrendezés választható, de természetesen saját fotókból, zenékből is megannyi egyedi alkotás kreálható, percek alatt, azonnali letöltési és megosztási lehetőséggel. Ezzel új távlatok nyílnak a prezentációk, esszék, házi feladatok és inspiratív ötletek elkészítésében. A projektekhez ihlet meríthető a galériában található rengeteg kész alkotás által, és a blogbejegyzések is segítik a kezdeti lépéseket és a haladó szintű gyakorlat elsajátítását. A Spark minden böngészőben és eszközön működik.

  A K-12 licenccel rendelkező iskolák részére a Creative Cloudban található Admin Console-ból aktiválható a Spark prémium verziója.  A telepítéshez itt található segítség. Azon iskolák, amelyek nem rendelkeznek Adobe Creative Cloud előfizetéssel, egy személyes fiók létrehozásával szintén ingyenesen és korlátlanul használhatják a Spark prémiumot.

  Az Adobe K-12 iskolai licenc tartalmazza a Creative Cloud alkalmazások teljes portfólióját - mint az Adobe Photoshop CC, Lightroom CC, Illustrator CC, Experience Design CC, és sok más - melynek birtokában bármikor és bármilyen eszközről elérhetők a legfrissebb professzionális kreatív szoftverek. Ez a csomagajánlat általános- és középiskolák rendelkezésére áll, jóval kedvezőbb áron, mint a hagyományos oktatási licenckonstrukció, így biztosítható a szoftverlegalitás és az alkotó szellemű foglalkozások profi szintre emelése. 

  A K-12 megoldás angol és magyar nyelvű Adobe Creative Cloud termékekre vonatkozik. A kreatív szoftverekhez egy helyen lehet hozzáférni, a pedagógusok és a tanulók akár otthon is használhatják a programokat és elérhetik a felhőben tárolt fájlokat. Az Admin Console segítségével egyszerű a licenc, a felhasználók és a jogosultságok kezelése.

  Az Adobe Spark alap verziója mindenki számára elérhető és ingyenes, viszont korlátozott eszközpalettával lehet dolgozni benne.

  Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!