Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

2020.10.22. 10:40

A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről.

Vásárolj 10% kedvezménnyel CorelDRAW Graphics Suite 2020 előfizetést! (1) (1)_0.png

 

Vásárolj 10% kedvezménnyel CorelDRAW Graphics Suite 2020 örökös licencet!

A CorelDRAW Graphics Suite 2020 az alábbi eszközöket tartalmazza: 

 • CorelDRAW 2020 - Számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.
 • Corel PHOTO-PAINT 2020 - Nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.
 • CorelDRAW.app - Segítségével visszajelzéseket kaphatunk az ügyfelektől, és távoli elérést kapunk a készülő munkáinkhoz.
 • Corel Font Manager 2020 - Az intuitív Corel Font Manager-rel könnyedén rendezhetjük és menedzselhetjük a rendelkezésre álló betűkészleteket, és telepítés nélkül használhatjuk a kedvenc fontjainkat.
 • CONNECT - Segítségével hatékonyan kereshetünk a szoftvercsomag által biztosított digitális tartalmak és a Content Exchange-en vagy a hálózaton tárolt fájlok között.
 • CAPTURE 2020 - Használatával csupán egy kattintás kell a képernyőn megjelenő képek rögzítéséhez.
 • AfterShot 3 HDR - Ezzel a kiegészítővel jelentős mértékben javíthatunk a fotográfiák megjelenésén.

A kedvezmény 2020. október 22-26-ig érvényes.

A kedvezményt Windows és Mac típusú örökös licencekre is fel lehet használni.

A kedvezményt ráadásul most összevonhatod a Corel nagy pénzvisszafizetési akciójával!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

2020.10.08. 09:55

TeamViewer - A távoli vezérlés és a távoli támogatás új mércéje.

teamviewer10%_slider_1.png

 

A közeljövőben a távoktatás és a távmunka újra központi téma lesz a vállalati és oktatási intézmények életében.

A TeamViewer a világon a legkedveltebb távoli asztali számítógép eszköz. Jelenleg több mint 1,7 milliárd élő TeamViewer azonosító létezik, amelyek hozzáférnek a legnagyobb és leggyorsabb távolról kapcsolódó hálózathoz. Ez az egyetlen eszköz, amelyre valaha is szüksége lesz, ha szeretné azonnal elérni az összes számítógépét, kiszolgálóját és egyéb eszközét a világ bármely pontjáról.

Korlátozott ideig 15% kedvezménnyel vásárolhat a távmunkához elengedhetetlen TeamViewer előfizetéseket!

A promócióban szereplő termékek:

A kedvezményt 2020. október 31-ig lehet igénybe venni.

A kedvezmény más promócióval nem vonható össze.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.10.06. 16:05

Az ABBYY FineReader egy csúcskategóriás szövegfelismerő (OCR) szoftver és egy könnyen használható, hatékony PDF fájlkezelő kombinációja – kiegészítve egy kifinomult dokumentum összehasonlítóval.

abbycompetitive_slider.png

 

2020. végéig minden valamilyen fizetős PDF szoftvert (Adobe Acrobat, Foxit, Nitro, stb.) használó ügyfél, ha ezt számlával vagy egyéb dokumentummal igazolja, 30% kedvezménnyel jogosult venni bármilyen ABBYY FineReader 15 dokumentumkezelő szoftvert.

Fontos információ! A kedvezmény mennyiségi feltételekhez van kötve.

Az ABBYY FineReader 15 megkönnyíti és hatékonnyá teszi az összes PDF és papír alapú dokumentum digitalizálását, visszakeresését, szerkesztését, átalakítását, titkosítását, megosztását és az ezekkel kapcsolatos kollaborációs lehetőségeket.

A promócióban szereplő termékek:

A kedvezmény mennyiségi feltételei:

 • 20-29 licence vásárlása esetén – 15%
 • 30-50 licence vásárlása esetén – 20%
 • 51+ licence vásárlása esetén – 30%

A promóció 2020. december 31-ig érvényes.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.09.10. 10:21

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon.

wacomone_spring_cintiqpro_slider_0.png

 

Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq Pro széria az egyik legjobb választás a digitális alkotói világban.

Ha most vásárolsz Wacom Cintiq Pro terméket, akkor 2 hónap ajándék Creative Cloud Fotós csomag, Adobe Premiere Rush CC vagy Substance by Adobe előfizetést kaphatsz!

Nincs más dolgod, mint beváltani a promóciós kódodat a http://www.wacom.com/register oldalán.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő szoftverek:

Substance by Adobe (6 hónap)

A Substance szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

A promóciós kódot 2021. január 15-ig válthatod be.

Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

A promóciós kódok 2021. március 31-ig érvényesek.

Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

A promóciós kódok 2021. március 31-ig érvényesek.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.08.25. 13:13

Alkoss szenvedéllyel - tervezz okosan!

corelcashback2020_Slider.png

 

Lépd át a kreativitás határait a CorelDRAW Graphics Suite 2020-szal!

Találd meg a legprofesszionálisabb vektoros illusztráló, elrendező, képszerkesztő és tipográfiai eszközöket, amelyek szükségesek a fontos tervezési projektek megalkotásához.

Most 200 euró pénzvisszafizetést kaphatsz, ha beregisztrálod a CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredet a Corel weboldalán!

Az egyetlen feltétele, hogy a szoftvert 2020. november 30. előtt vásárold meg.

Hogyan válthatod be a megvásárolt CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredet 3 lépésben?

 1. Egyszerűen vedd meg a minősített CorelDRAW Graphics Suite 2020-at Windowsra vagy Mac-re a Corel viszonteladóink egyikétől 2020. november 30-ig.
 2. Ezután töltsd ki a szükséges űrlapot a Corel oldalán 2020. november 30-ig. Fontos, hogy mellékelned kell a regisztrációhoz a CorelDRAW Graphics Suite 2020 megvásárlását igazoló tanúsítványod vagy számlád.
 3. 10 napon belül a Corel visszaigazolást fog küldeni a nyomtatvánnyal és a számlával kapcsolatban, majd a visszaigazolást követően, a visszatérítés kifizetésére 28 napon belül, nemzetközi pénzátutalással kerül sor.

Miért válaszd a CorelDRAW Graphics Suite 2020-at?

Fejlettebb vektoros előnézetek, csomópontok és kezelők

 • Az objektumok és az effektek kezelése sokkal hatékonyabb lett a fejlettebb előnézeti képeknek, csomópontoknak és kezelőknek köszönhetően, melyek nem hagyják, hogy elvesszünk a munkánk háttérszíneiben.

Find and Replace dokkoló 

 • Az új Find and Replace dokkolóval gyorsabban módosíthatjuk egy rajz elemeinek a tulajdonságait, mint korábban bármikor.

Kiemelkedő interaktív csúszkák 

 • Dolgozzunk könnyedén a kitöltésekkel, az átlátszósággal, a keverési módokkal, árnyékokkal és kontúrokkal a megújult interaktív csúszkáknak köszönhetően.

További izgalmas funkciókat találhattok a magyar nyelvű termékleírásunkban!

Az akciót csak végfelhasználók vehetik igénybe.

Hihetetlen ajánlat! Vásárolj kedvezményesen és igényeld a pénzvisszafizetési akciót, hogy még kedvezőbben juthass hozzá az új CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredhez.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.08.25. 15:53

Az elmúlt hónapokban azt tapasztaltuk, hogy a távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszerünknek és az országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettünk a digitális távoktatásra való átállásban.

backtoschool_kettabla_slider_1.png

 

Legyen szó általános iskoláról, középiskoláról, vagy éppen felsőoktatási intézményről, a Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a diákok igényeit.

Ahhoz pedig, hogy a digitális távoktatás minél hatékonyabb legyen, a megfelelő eszközökre van szüksége mindenkinek.

Tábla

A falitábla elengedhetetlen eszköze az oktatásnak. Feladatokat illusztrálhatunk rajta, számításokat végezhetünk a segítségével, és jegyzetelhetünk, miközben 30 érdeklődő szempár követi a kézmozdulatainkat.

A digitális távoktatásnak az egyik legnagyobb kihívása volt az online „tábla” létrehozása. Szerencsére rengeteg szoftver és eszköz áll a rendelkezésünkre, ám valami nem az igazi. Egy oktatónak szüksége van a teljes oktatói szabadságra, ahhoz, hogy a feladatokat a megfelelő módon ábrázolhassa.

A Wacom digitális rajztábláink segítségével ledöntöttünk minden ehhez hasonló korlátot. Egy Wacom rajztáblával olyan a jegyzetelés, mintha papírra írnánk. A hozzátartozó Pro Pen, toll formájú kiegészítőjének a segítségével pedig még természetesebbé válik a munka.

 

 

Közös munka

Az oktatásban nélkülözhetetlen, hogy könnyedén együttműködhessünk az oktatókkal és a diákokkal egyaránt. A Wacom digitális rajztáblák egyik legnagyobb előnye, hogy szinte az összes online oktatási és prezentációs szoftverrel kompatibilisek, mint például a Zoom, a GoToMeeting, vagy a Microsoft Teams.

Továbbá könnyen integrálhatóak bármilyen eszközhöz. Akár számítógéped van, akár laptopod, vagy Mac-ed, nincs más dolgod, mint összekötni a megfelelő kábelt az eszközöddel, és már használhatod is a legújabb Wacom rajztábládat.

Ennek az innovatív eszköznek a segítségével azonnal tudunk jegyzetelni, prezentálni és illusztrálni, hogy a digitális távoktatás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Wacom Intuos

A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a digitális oktatásba kényszerültek, és ezt a lehető leghasznosabban szeretnék eltölteni.

A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szüksége van egy digitális oktatónak.

Wacom One

Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális oktatás kihívásaihoz.

A Wacom One kijelzővel felszerelt tábla gyorsabb és könnyebb, mint valaha.

Kedvezmények

További kedvezményeinket IDE kattintva érhetitek el. Most rengeteg ajándék szoftverrel és további kedvezményekkel vásárolhatsz Wacom rajztáblát!

#neverstoplearning

 

2020.08.17. 14:07

Kedvezményes Adobe oktatási licencek akkreditált alap, közép, vagy felsőoktatási intézmények számára.

adobe_facebookcover.png

 

Most minden új Adobe Creative Cloud for Enterprise – All Apps Student (Named) Licence vásárlása esetén 25% kedvezményt kaphat az ajánlott kiskereskedelmi árból!

Az ajánlat részletei:

 • Az ajánlat csak oktatási ügyfelek számára érhető el (akkreditált alap, közép, vagy felsőoktatási intézmények).
 • A kedvezmény igénybevételéhez min. 100 seat vásárlása szükséges.
 • A kedvezmény felhasználható új licencek vásárlására (új VIP account nyitására) vagy további licencek hozzáadására is.
 • A kedvezményt megújításokra nem lehet felhasználni.

Az kedvezmény időtartama: 2020. július 14 – november 27.

 

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.08.13. 10:19

Autodesk - Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások egy helyen.

autodesk_promo_slider.png

 

Egy nagyszerű lehetőség nyílt azok számára, akik szeretnék frissíteni régi örökös Autodesk licenceiket és élvezni az előfizetési forma adta előnyöket!

Majdnem 25%-os megtakarítást érhetsz el, ha kifutó Autodesk termékeidet beváltod egy újabb verzióra.

Nincs más dolgod, mint vásárlás előtt beregisztrálni a régi szériaszámodat, követni a lenti utasításokat és élvezni az előfizetés adta előnyöket.

Milyen örökös licenceket lehet beváltani?

Olyan régi licenceket, amelyeknek a kiadási dátuma 1998 és 2020 között vannak.

A kedvezmény csak egyfelhasználós előfizetésekre érvényes (kivéve, ha csak többfelhasználós hozzáférés létezik az adott szoftver esetében). 

A kedvezmény éves előfizetés esetén 20%

A kedvezmény 3-éves előfizetés esetén 25%

A kedvezmény felhasználható a következő előfizetésekre:

A kedvezmény igénybevétele 5 lépésben:

 1. A régi szériaszámod leellenőrzése a megadott linken, hogy jogos-e a kedvezmény.
 2. A következő adatokat kell megadnod: név, szériaszám és az, ahhoz tartozó e-mail cím.
 3. Beleegyezel, hogy az elfogadott szériaszámokat többé már nem használhatod!
 4. Ha mégis meggondolnád magad, ez a folyamat bármikor megszakítható. Nincs más dolgod, mint jelezni az autodesk_cs@pmci.com e-mail címen.
 5. Bármilyen hiba esetén jelezni fog az Autodesk ügyfélszolgálata.

A kedvezményt 2020.10.23-ig lehet igénybe venni.

A kedvezményt előfizetések megújítására nem lehet felhasználni.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A kedvezményt 1 szériaszám esetén 1 előfizetésre használhatod fel.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.08.04. 10:32

A Wacom Cintiq olyan professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

wacomspring_cintiq16.22_slider_0.png

 

A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

A Substance by Adobe szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

Clip Studio Paint EX

A Clip Studio Paint EX szoftvert 3+3 hónapig használhatod.*

A promóciós kódot 2021. március 31-ig válthatod be.

*Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

Substance by Adobe

A Substance by Adobe előfizetést 6 hónapig használhatod díjmentesen.

A promóciós kódot 2021. január 15-ig válthatod be.

Az ajándék szoftvereket a http://www.wacom.com/register oldalán igényelheted.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.06.30. 10:42

Minden Wacom Intuos Pro táblához ajándék Adobe szoftverek közül választhatsz.

intuospro_adobe_slider_0.png

 

Miért válaszd az Wacom Intuos Pro-t? Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez.

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel ismerős környezetet nyújtva a művészek számára.

Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

A promóciós kódok 2021. október 1-ig érvényesek és más Wacom promócióval összevonhatóak.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.06.25. 15:28

Hamarosan megszűnik a SketchUp Pro klasszikus örök érvényű licence és átveszi a helyét az új, előfizetői modell. Most azonban lehetőséged nyílik 60% kedvezménnyel megvásárolni az 1 éves SketchUp Pro előfizetést, ha a klasszikus örök érvényű SketchUp Pro licencel rendelkezel.

sketchup_slider.png

 

Az előfizetői modell sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az előfizetések költségeinek menedzselésére, továbbá megannyi lehetőséget biztosít a felhő tárhely használata, valamint az új funkciók és a megjelenő szoftver verziók automatikus letöltésének a lehetősége.

A kereskedelmi célú SketchUp Pro felhasználók minden új előfizetésre 60% kedvezményt kapnak. További előfizetésbővítésnél 25% kedvezmény jár.

Fontos tudnivalók:

 • Az klasszikus örök érvényű licenced továbbra is használhatod
 • Az aktív Karbantartó és Támogató csomagod nem tudod az előfizetői modellre átvinni
 • Az 1 éves előfizetésed a konvertálás napján aktiválódik
 • A kedvezmény csak az előfizetés első évére érvényes, a további megújításokat már a teljes áron kell megvenned
 • Felhasználóként maximum 50 előfizetés konvertálható

Ne feledd, hogy 2020. november 4-e a SketchUp klasszikus örök érvényű licencének, valamint a Karbantartó és Támogató csomag megújítás megvásárlásának határideje.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

2020.05.21. 15:35

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesedéséhez kellhetnek.

wacomone_blonde_slider_2.jpg

 

A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

Az ajánlatban szereplő szoftverek:

Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

 • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.
 • *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.
 • *Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

 • Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk!

Adobe Fresco (6 hónap)

 • A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt a digitális művészek számára.

Bamboo Paper (Pro Pack)

 • Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat. Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.04.30. 13:21

A tavasz a megújulás, a lehetőségek évszaka. Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztábláinkkal tökéletes társra lelsz a digitális alkotás útján.

wacomintuosspring_slider.png

 

Összeválogattuk tehát a legmenőbb kezdő szoftvereket a Wacom Intuos vásárlóink számára.

A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Ha most vásárolsz Wacom Intuos táblát választhatsz a lenti szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást.

Clip Studio Paint Pro (2 éves ajándék előfizetés)

 • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

Corel® Painter® Essentials™ 7 (90 napos kipróbálási időszak)

 • A Corel Painter Essentials az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

Corel® Aftershot™ Pro 3 (90 napos kipróbálási időszak)

 • Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, mint valaha. Egyszerű fotómenedzsment, rendkívül gyors munkafolyamat, nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás és Photoshop integráció. Minden, amire egy fotósnak szüksége van!

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2020.04.09. 15:05

Az ABBYY FineReader egy csúcskategóriás szövegfelismerő (OCR) szoftver és egy könnyen használható, hatékony PDF fájlkezelő kombinációja – kiegészítve egy kifinomult dokumentum összehasonlítóval.

ABBY_PROMO_slider.png

 

Az ABBYY FineReader 15 megkönnyíti és hatékonnyá teszi az összes PDF és papír alapú dokumentum digitalizálását, visszakeresését, szerkesztését, átalakítását, titkosítását, megosztását és az ezekkel kapcsolatos kollaborációs lehetőségeket.

Az akcióban szereplő termékek: ABBYY FineReader 15 Standard és Corporate ESD licencek.

Az ajánlat igénybevételéhez minimum 20 licence vásárlása szükséges.

Az SMU (szoftverkövetés) vásárlása nem kötelező.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.08.08. 12:00

December 1-től megszűnt a CorelDRAW Graphics Suite 2019 Upgrade frissítési formája!

 

corelgs2019_header.png


Eddig kétféle konstrukció közül választhattunk. Vagy megvásároljuk az örökös szoftvert, de nem leszünk jogosultak az újabb verziókra, vagy előfizetők leszünk, és akkor megkapjuk a legfrissebb verziókat, ám az előfizetés lejártával a szoftvert nem tudjuk tovább használni.

Az Upgrade Protection Program megoldást nyújt erre a problémára.

Amennyiben az örökös szoftverrel együtt UPP-t is vásárolsz, jogosult leszel az elérhető legújabb frissítésekre, és a legfontosabb, hogy az UPP lejárta után is megtarthatod a szoftvert.

 

Az Upgrade Protection Program előnyei:

UPP_1.png

 

Utolsó darabok!

Ha szeretnéd frissíteni a régi CorelDRAW Graphics Suite szoftvered most még megteheted.

Raktáron lévő Upgrade termékeinket korlátozott számban értékesítjük.

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

2019.04.02. 10:23

Autodesk® - Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások egy helyen.

 

autocadakciojunius_emailheader.png

 

A kiemelt Autodesk® szoftverekhez MOST 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá 3-éves előfizetés esetén!

Megújításokra nem érvényes.

A promócióban szereplő szoftverek:

AutoCAD® 2019 - CAD-szoftver, amelyet bárki, bármikor, bárhol használhat.
•    Széles körű 2D dokumentáció
•    Innovatív 3D tervezés
•    Személyre szabott élmény
•    Összekapcsolt csoportmunka

Az AutoCAD LT® 2019 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

A Revit® BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat is.

A 3ds Max® 3D modellező- és renderelő szoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez és lenyűgöző virtuális valóságbéli élmények hozhatók létre.

A Maya® 3D animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftver integrált, hatékony eszközkészletet kínál. Használható animációkhoz, környezetekhez, mozgóképekhez, virtuális valóságtervezéshez és karakteralkotáshoz.

 

A promóció visszavonásig érvényes!

Az AutoCAD árlista itt található.

 

Elérhetőségeink: 06/1/392-0700 || info@trans-europe.hu
 

2019.02.25. 16:50

Támogassa diákjait az érvényesüléshez szükséges alapvető készségek elsajátításában.

k12_powerof_slider.png

 

A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére.

Az Adobe elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásoknak szánt verziójával.

 

A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 8 500 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftvercsomaghoz való hozzáférést.

Az Adobe Creative Cloud csapatoknak szóló ajánlata évi 268 900 Forint.

Az Adobe Creative Cloud oktatási intézményeknek szóló ajánlata csak évi 8 500 Forint.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez az ajánlat különösen kedvező!

 

Ez lehetőséget biztosít a diákoknak és az oktatóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív szoftver palettájának a használatát.

Az Adobe szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki az alkotói pályát szeretné választani, vagy szabadidejében szívesen fejleszti kreativitását. A szoftvercsomag használatával a diákok és az oktatók betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztrációtervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is belekóstolhatnak, mint a prototípus tervezése (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok készítése.

asd4_0.png

Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív, alkotói területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki, a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.

 

Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak.

 

Az Adobe VIP licencelési program keretében az intézmény oktatói, dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és a hozzá tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.

 

A telepítéssel kapcsolatos technikai segítségre kollégáink készségesen rendelkezésükre állnak. Már több, mint 100 általános és középiskolában telepítettünk Adobe K-12 Oktatási rendszert.

 

Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat kérje az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladói partnereinknél.

 

A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelésük után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására is.

 

A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftverkészlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetők és meghosszabbíthatók.

 

Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.

Egy osztály pont 25-30 főből áll, így bátran kijelenthetjük, hogy ez az Adobe oktatási intézmények igényeihez legjobban passzoló ajánlata!

 

A licence használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez a számsor azonosítja be a felhasználót, továbbá szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!

A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) elérhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.

 

A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abban foglalt szoftverhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) a megjelenésükkel egyidőben áll rendelkezésükre.

 

Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftvercsomag által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

 

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest,

most 90% kedvezményt biztosítunk az általános és középiskolák számára.

Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.

 

2018.11.16. 12:34

A könyv a magyar tervezőgrafika kiemelkedő munkái közül 20 példa értékű arculatot mutat be a kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig.

arculat_kezikonyv_banner_0.jpg

 

Minden Adobe CC felhasználó, aki Magyarországon viszonteladóinkon keresztül vásárolt Adobe CC előfizetést, és jelenleg is élő licenccel rendelkezik, ingyenesen letöltheti a Activium Kommunikációs Tervezőiroda által kiadott Arculat és identitás c. könyv digitális változatát.. 

A tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett bemutatjuk a hozzá vezető utat is képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

 

Ehhez csupán egy rövid űrlapot kell kitölteni.
A link kiküldése ezután 24 órán belül megtörténik.

 

 

2018.04.24. 15:30

Az oktatási intézmények számára az Adobe most teljesen ingyenesen elérhetővé tette az Adobe Spark prémium verzióját.

Adobe CC plus Adobe Sprak (1).png

Az Adobe Spark segítségével a diákok egyszerűen és gyorsan készíthetnek animált videókat, gyönyörű weboldalakat és lenyűgöző grafikákat, bármilyen tervezési gyakorlat nélkül. Számos beépített stílus, sablon, téma, kép, filter, betűtípus és elrendezés választható, de természetesen saját fotókból, zenékből is megannyi egyedi alkotás kreálható, percek alatt, azonnali letöltési és megosztási lehetőséggel. Ezzel új távlatok nyílnak a prezentációk, esszék, házi feladatok és inspiratív ötletek elkészítésében. A projektekhez ihlet meríthető a galériában található rengeteg kész alkotás által, és a blogbejegyzések is segítik a kezdeti lépéseket és a haladó szintű gyakorlat elsajátítását. A Spark minden böngészőben és eszközön működik.

A K-12 licenccel rendelkező iskolák részére a Creative Cloudban található Admin Console-ból aktiválható a Spark prémium verziója.  A telepítéshez itt található segítség. Azon iskolák, amelyek nem rendelkeznek Adobe Creative Cloud előfizetéssel, egy személyes fiók létrehozásával szintén ingyenesen és korlátlanul használhatják a Spark prémiumot.

Az Adobe K-12 iskolai licenc tartalmazza a Creative Cloud alkalmazások teljes portfólióját - mint az Adobe Photoshop CC, Lightroom CC, Illustrator CC, Experience Design CC, és sok más - melynek birtokában bármikor és bármilyen eszközről elérhetők a legfrissebb professzionális kreatív szoftverek. Ez a csomagajánlat általános- és középiskolák rendelkezésére áll, jóval kedvezőbb áron, mint a hagyományos oktatási licenckonstrukció, így biztosítható a szoftverlegalitás és az alkotó szellemű foglalkozások profi szintre emelése. 

A K-12 megoldás angol és magyar nyelvű Adobe Creative Cloud termékekre vonatkozik. A kreatív szoftverekhez egy helyen lehet hozzáférni, a pedagógusok és a tanulók akár otthon is használhatják a programokat és elérhetik a felhőben tárolt fájlokat. Az Admin Console segítségével egyszerű a licenc, a felhasználók és a jogosultságok kezelése.

Az Adobe Spark alap verziója mindenki számára elérhető és ingyenes, viszont korlátozott eszközpalettával lehet dolgozni benne.

Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!