[MEGHÍVÓ] iSpring Suite - eLearning fejlesztés pofonegyszerűen

2023-10-30 11:35
Az iSpring Suite kiváló eszköz az e-learning tartalmak és interaktív képzések készítéséhez. Tanuld meg a szoftver használatát webinárunkból.

ispring suite webinar

Az iSpring Suite kiváló eszköz az e-learning tartalmak készítéséhez és képzések interaktív elemekkel történő gazdagításához. Ha nagy mennyiségű, minőségi eLearning tananyagot szeretnénk készíteni, egyértelműen az iSpring terméke a legjobb választás.

A szoftverrel nem csupán a tananyagok elkészítése hanem a szerkesztés és a megosztás is könnyedén megoldható, mivel a program rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Ezen kívül a Microsoft Powerpoint alapú, moduláris eszközkészlet rendkívül gyorsan testreszabható, így teljes mértékben úgy dolgozhatsz, ahogy szeretnél. A szoftver ezen kívül támogatja videók, hangfájlok, animációk és egyéb elemek egyszerű integrálását, ezen felül az elkészült anyagok mobileszközökkel is kompatibilisek.

ispring suite

Következő webinárunkban az iSpring Suite főbb funkcióival ismerkedhetsz meg, valamint az LMS kiegészítő platformmal kapcsolatos ismereteidet is bővítheted. Vegyél részt ingyenes webinárunkon, melyet Olejnyik Attila szakértő kollégánk tart.

A webinár időpontja: 2023. 11. 07. 11:00 óra.

A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött.

Ezt itt tudod megtenni.

Találkozzunk a webináron! Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram