Intellihance Pro

  onOne Intellihance Pro 4.1

  A színek életre kelnek
  Intellihance Pro

  Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük. Míg az Adobe Photoshop programban sok időbe telhet például egy digitális kamerával készített kép kijavítása, az Intellihance Pro 25 beépített korrekciós beállításával mindezt egyetlen kattintással elvégezhetjük. Az általunk kialakított új beállítási kombinációkat elmenthetjük, így bármikor újra hasznosíthatjuk őket.

  Áttekintés

  Az onOne Intellihance Pro egy professzionális, Adobe Photoshop plugin, amelynek segítségével a digitális képek korrekcióját egy szempillantás alatt elvégezhetjük. Míg az Adobe Photoshop programban sok időbe telhet például egy digitális kamerával készített kép kijavítása, az Intellihance Pro 25 beépített korrekciós beállításával mindezt egyetlen kattintással elvégezhetjük. Az általunk kialakított új beállítási kombinációkat elmenthetjük, így bármikor újra hasznosíthatjuk őket.A digitális fényképezés térhódításával párhuzamosan felmerült az igény egy olyan szoftverre, amely képes könnyen és gyorsan elvégezni digitális képek korrekcióját, és amelynek használata nem igényel szakmai előismereteket. Az onOne Intellihance Pro bővítmény pontosan ilyen megoldást kínál. Előnézeti képek kíséretében mutatja a módosítási lehetőségeket, egyesével elemzi a képeket, és amelyeket rossznak talál, azokhoz optimális javítási lehetőséget készít.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 2000 vagy XP
  Processzor
  500 MHz processzor (nagyobb teljesítményû ajánlott)
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  5 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb

  Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 vagy 4.0

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.3.9 - 10.4
  Processzor
  PowerPC G4, G5, vagy újabb
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  5 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb

  Adobe Photoshop CS vagy CS2 Adobe Photoshop Elements 3.0 (Mac OS 9-hez külön telepítő szükséges)

  Funkciók

  Intelligens képkorrekció Az onOne Intellihance Pro díjnyertes technológiája minden képet egyesével elemez kontraszt, világosság, telítettség, élesség, minőségi hiányosságok (foltok, karcolások), színek, és még számos egyéb szempont szerint.

  Több kép automatikus korrekciója A Quick Enhance nevű beállítás-kombináció egyetlen kattintásra elemzi és javítja a képet. A kötegelt feldolgozás segítségével teljes képkönyvtárak feldolgozására is képes.

  Fine Tune mód Precíz beállításokra a Fine Tune mód alkalmas, ahol manuálisan módosíthatjuk az egyes beállításokat.

  Kinek ajánljuk?

  Az onOne Intellihance Pro eszközt ajánljuk mindazok számára, akik:

  • egy-két kattintással ki szeretnék javítani digitális fényképezőgéppel készített képeiket
  • képeikből szeretnék kihozni a legjobbat
  • professzionális és amatőr grafikusok