Symantec

    Bizalommal a hálózatok világában.

    A Symantec NetBackup platform a fejlett technológiák automatizálása és az alkalmazások, platformok és virtuális környezetek folyamatainak szabványosítása révén egyszerűbbé teszi az üzleti adatok védelmét. Az integrált deduplikáció, a replikáció, valamint a szabadalomra váró virtuálisgép-védelem segít a tárhely és az infrastruktúra hatékonyabb kihasználásában, és a helyreállítási idő rövidebbé tételében.
    A Symantec Backup Exec 2010 megbízható megoldást biztosít a Windows, a Linux, a Macintosh, az ESX, a VSphere és a Hyper-V szerverek mentéséhez és helyreállításához. Könnyedén védhet meg több adatot, miközben csökkenti a tárhelyigényt és a felügyeleti költségeket.
    A Symantec Endpoint Protection Small Business biztosítja a számítógépek, a munkatársak és az adatok biztonságát egy hatékony anti-vírus és anti-malware szolgáltatással, amely nem lassítja le a számítógépeket. A megfelelő védelem nélkül könnyen lehet áldozata elektronikus támadásoknak, amik adatvesztést és leállást okozhatnak.
    A Symantec Insight technológiával működő Symantec Endpoint Protection egy gyors, nagyteljesítményű megoldás a végpontok védelmére. Továbbfejlesztett védelmet biztosít az összes ismert támadástípus ellen, legyen szó valós vagy virtuális rendszerről.