Nem tartott soká: a Meta hirdetésekbe is integrálják az AI-t

2023-05-23 13:20
A Meta bejelentette, hogy integrálja a mesterséges intelligenciát a legtöbb platformjába. A legnagyobb fókuszt ezen a területen a hirdetéskezelés fogja kapni.

A Meta bejelentette, hogy integrálja a mesterséges intelligenciát a legtöbb platformjába. A legnagyobb fókuszt ezen a területen a hirdetéskezelés fogja kapni.


fd7e2d4f-091f-4333-91ca-b49114d2694c-62f46002c4c8f-sej.jpeg

A Google az elmúlt fél év AI őrületére reagálva korábban kilátásba helyezte a mesterséges intelligencia integrálását hirdetési platformjába. Ezzel a húzással nagyban javulhat a felhasználók hirdetéseinek hatásfoka, ami a jobb felhasználói élmény miatt természetesen amiatt is előnyös a Google számára, mert így a hirdetők még többet fognak költeni a felületen. Nem kellett sokáig várni, hogy a Meta is lépjen: bejelentették, hogy platformjaik hatékonyságának növelése érdekében integrálják az AI-t elsősorban a hirdetési felületekbe.

Ha Meta hirdetéseket szeretnénk készíteni, a rendszer más most is számos mentőövet dob, ha elakadnánk: csomó szempontból bízhatjuk a beállításokat a rendszerre az eredmény optimalizálása érdekében. Azonban ez a folyamat a jelek szerint most szintet lép. A bejelentés szerint

A mostani újítások például lehetővé teszik majd, hogy ugyanannak a hirdetési szövegnek különböző változatai jelenjenek meg a potenciális vásárlóknak.

Ezen kívül természetesen más újítások is várhatók.

A Meta kommunikációja szerint az új funkciók egy része bizonyos hirdetőknek már most is elérhető. Miután vége ennek a tesztidőszaknak, már mindegyik felhasználó használhatja ezeket a funkciókat.

Az AI felé való közeledés ezen kezdeti lépések után sem áll majd meg és a Metába is megérkezik egy ChatGPT-hez hasonlító mesterséges intelligencia.

(Index)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram