Különleges virtuális múzeum született az AI segítségével!

2023-04-24 10:45
A Xenobiológiai Múzeum egy olyan egyedülálló intézmény, amely a galaxis szerte fellelhető földönkívüli életformák tanulmányozását és megőrzését tűzte ki célul,

A Xenobiológiai Múzeum egy olyan egyedülálló intézmény, amely a galaxis szerte fellelhető földönkívüli életformák tanulmányozását és megőrzését tűzte ki célul,

és egyben egy olyan kreatív projekt, ami kiaknázza az AI-ban rejlő lehetőségeket.   Marie-Sophie Germain az idegenek és a zoológia rajongója, izgatottan vetette bele magát a MidJourney nevű alkalmazásba, hogy különleges lényeket hozzon létre. Így született meg […]


aileadkep.jpg

Marie-Sophie Germain az idegenek és a zoológia rajongója, izgatottan vetette bele magát a MidJourney nevű alkalmazásba, hogy különleges lényeket hozzon létre. Így született meg egy fantasztikus gyűjtemény, ami lehetővé tette számára, hogy megalkosson egy teljes virtuális múzeumot az idegen életformákról. 

A Xenobiológiai Múzeum egy egyedi intézmény, amely kizárólag a nem ember alakú földönkívüli állatok zoológiájára összpontosít. Bár számos intézmény foglalkozik az idegen fajok kultúrájának és civilizációjának tanulmányozásával, az Xenobiológiai Múzeum kizárólag a nem ember alakú idegen állatok zoológiájára összpontosít.

“A múzeum honlapján minden tartalom teljes mértékben mesterséges intelligencia által generált, az általam adott utasítások alapján. A múzeumban természetesen "konzervált minták" és "művészeti kiállítások" gyűjteménye található, de vannak fotógalériák is, amelyek lenyűgöző portrékat mutatnak az idegen lényekről fotósok által készítve. Köztük található egy különleges projekt, amely a "Kozmikus Bölcső: Az idegen csecsemőkor felfedezése" címet viseli.” - nyilatkozta az alkotó.

Az AI segítségével elképesztő mennyiségű és változatosságú képet generálhatunk, amelyek lehetővé teszik a kreativitás teljes kibontakoztatását és új ötletek megalkotását. Íme néhány portré az űrbéli újszülöttekről!

aikep1.jpg

aikep2.jpg

aikep3.jpg

További hasonló érdekes képeket itt találsz!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram