Így keresett több ezer dollárt egy srác a Chat GPT-t használva

2023-03-24 09:45
Jackson Fall egy egyszerű utasítást adott a GPT-4 chatbotnak: 100 dollárból hozza ki a legtöbbet és keressen annyi pénzt, amennyit csak tud.

Jackson Fall egy egyszerű utasítást adott a GPT-4 chatbotnak: 100 dollárból hozza ki a legtöbbet és keressen annyi pénzt, amennyit csak tud.


chat_gpt_money.jpg

Jackson Fall arra volt kíváncsi, hogy a mesterséges intelligencia sikeressé tud-e tenni egy online vállalkozást. Ő a projektben csupán „emberi összekötőkén” van jelen egyetlen feltétellel, hogy nem végez kétkezi munkát.

A Chat GPT ajánlata alapján létrejött a Green Gadget Guru oldal, amin környezetbarát és fenntartható életmóddal kapcsolatos termékeket értékelhetnek és promótálhatnak a felhasználók. A .com domain megszerzése valamivel drágább volt, mint amennyi pénzt szántak rá, azonban a jelek szerint megérte, mert a Chat GPT 100 dollárból már több, mint 25 ezret keresett.

A GPT tanácsát követve a DALL-E képeket alkotó mesterséges intelligencia készített nekik egy logót is, míg Fall, akinek ez a foglalkozása, is csinált egy másikat. A két megoldás meglepően hasonló lett.

hafoo.png

gedegn_greden.png

A chatbot pillanatok alatt megálmodta azt is, hogyan nézzen ki a weboldal és hogy miről szóljon az első cikk. A cikk borítóképét is a  GPT-4 készítette el, a cikkben pedig tényleg olyan termékek vannak, amik valóban léteznek.

A marketing területén a mesterséges intelligencia azt ajánlotta, hogy „pontosan 40 dollárt” költsenek el hirdetésre a Facebookon és az Instagramon.

Eközben a vállalkozásba több befektető is beszállt, úgyhogy a weboldal már 25 ezer dollárt ér.

(24.hu)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram