ChatGPT kamu appok terjednek a neten!

2023-03-03 09:45
Az OpenAI mesterséges intelligenciájának azonban nincs hivatalos mobilappja, ezért jobb lesz velük vigyázni!  

Az OpenAI mesterséges intelligenciájának azonban nincs hivatalos mobilappja, ezért jobb lesz velük vigyázni!  


chatgpt_lead.jpg

Amióta nyilvánosan is elérhetővé tette az OpenAI a ChatGPT-t, hatalmas érdeklődés övezi. Lassan a legnépszerűbb alkalmazásokat, mint például a TikTok, is lekörözi a mesterséges intelligencia chatbot.

Ezért sem meglepő, hogy rengetegen keresik a szolgáltatást mobilos applikáció formájában. A szoftver azonban egyelőre hivatalosan csak egy webes felületről érhető el, az Androidos és iOS-es appra valószínűleg még sokat kell várni. Ennek ellenére a Google és az Apple virtuális boltjában rengeteg applikáció bukkant fel, amelyek magukat ChatGPT-nek adják ki, sőt, a mobilos Google keresések tetején fizetett hirdetésben is találkozhatunk hasonlókkal.

Fontos leszögezni, hogy ezek amellett, hogy nem hivatalosak, de sok esetben fizetősek is: a pár dolláros havidíjtól akár több tízezres korlátlan előfizetésig is találhatunk kamu appokat, miközben maga a ChatGPT egy teljesen ingyenes felület. Éppen ezért ne dőljünk be ezeknek, sőt, ha tehetjünk, az ingyenes verziókat is kerüljük el, mert akár veszélyesek is lehetnek az adatainkra, eszközeinkre.

(PCWorld)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram