A világ leggazdagabb emberei egy kicsit másképp

2023-05-12 09:23
Egy művész az AI segítségével elképzelte, hogyan nézhetnének ki a világ leggazdagabbjai, ha szegények lennének.

Egy művész az AI segítségével elképzelte, hogyan nézhetnének ki a világ leggazdagabbjai, ha szegények lennének.


leadkep_84.jpg

Játszunk el a gondolattal, hogy eltaláljuk a lottószámokat, aláírunk egy jövedelmező üzleti megállapodást, vagy akár egy olyan mértékű vagyon hullik az ölünkbe, amely elképzelhetetlen gazdagságot hoz számunkra. Ugyanakkor egyetlen szerencsétlen esemény, mint például egy tőzsdei összeomlás, egy természeti katasztrófa vagy egy súlyos betegség, gyorsan eltüntetheti az ember megtakarításait, és teljes nyomorba taszíthatja. Az ilyen véletlenszerű események bizonytalansága emlékeztet minket arra, hogy a pénzügyi siker nem kizárólag a kemény munkán és a kitartáson múlik, hanem a szerencsén és az időzítésen is.

Mindezt szem előtt tartva, Gokul Pillai elképzelte, hogyan nézhetnének ki a világ leggazdagabb emberei, ha szegények lennének. Azt mondta, hogy a témát egy hollywoodi film, a "Gettómilliomos" ihlette. 

Az AI segítségével generált képek rendkívül élethűek, és sokkolóan mutatnak rá arra, hogy a gazdagok és szegények közötti különbségek gyakran véletlenszerű eseményeken múlnak. A vizuális ábrázolás révén sokkal könnyebben tudunk azonosulni az elképzelt szituációval, és megérteni, milyen nehézségekkel küzdenek a kevésbé szerencsések.

Emellett persze a projekt egy érdekes kihívásként is felfogható Gokul Pillai számára, aki számos, az alábbihoz hasonló képet készített az AI segítségével.

Elon-Musk.jpg

Jeff-Bezos.jpg

Hasonló képekért kattints ide!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram