Zseniális Photoshop kísérlettel szórakoztatja követőit egy művész!

  A kreativitás és a humor különös dolgokra képes. Erre pedig jó bizonyíték Matt Bonito sorozata is, aki újragondolta a világ híres festményeit, ennek eredménye pedig egy igazán szórakoztató sorozat lett.

  leadkep_62.jpg

   

  A világ híres műalkotásait már olyannyira ismerjük, olyan sokszor láttuk, hogy szinte lehetetlen elképzelni, hogy az eredetitől eltérjenek. Ezen ötlet mentén indult el Matt Bonito is, aki újragondolta a világ leghíresebb festményeit az édesapja képeinek felhasználásával. 

  A grafikus érzékeny humorral, és kedvességgel alkotta újra ezeket az ikonikus képeket, és ahogy az várható volt, az eredmények elég mulatságosak lettek.

   

  kep1_53.jpg

   

  "Apám tanár volt a helyi gimnáziumban, és nagyon népszerű volt, ezért kezdetben sokakat izgatott az ötlet. Most már a 80-as éveiben jár, és rég nyugdíjas. Ezen túlmenően zenész, és a 60-as évek óta rendszeresen játszik. Számos helyi színházban játszott az évek során, szóval a szívében igazi előadóművész. A sorozattal neki is szeretnék kedveskedni, hiszen hatalmas öröm neki részt venni a montázsok megalkotásában.” - nyilatkozta az alkotó.

   

  kep2_47.jpg

  kep3_36.jpg

  kep4_26.jpg

  kep5_22.jpg

  kep6_17.jpg

  kep7_12.jpg

   

  Matt egyébként nem a festményekkel kezdte a kreatív alkotást. Egy korábbi sorozatban apját híres mozifilmek jeleneteibe photoshopolta bele. Az eredmény pedig rendkívül mulattató! A képeket itt tudod megnézni!