Webinár sorozatot indít a SketchUp 3D!

  A szervezők az idei 3D Basecamp eseményt az online térbe helyezik, és egy rendezvény helyett, egy komplett sorozatot indítanak a felhasználók, digitális művészek, 3D iránt érdeklődők számára!

  leadkep (2)_0.png

   

  A SketchUp a világ egyik legismertebb 3D-s modellező programja. Sokféleképpen lehet jellemezni, de az egyik legfontosabb talán az, hogy a készítők a legkisebb részletre is odafigyeltek a szoftver fejlesztésekor: legyen szó a rajzolásról, a 3D navigáció gördülékenységéről vagy az eszközök közötti átjárhatóságról. Naponta több százezer szakember használja az építészet, tervezés, lakberendezés, világítás tervezés, tájépítészet, játéktervezés, film és színpad kialakítás, famegmunkálás területén.

  Egy ilyen népszerű programnál nem meglepő, hogy a készítők alkalmanként közönségtalálkozót rendeznek. Erre jött létre a 3D Basecamp. A szervezők azonban úgy döntöttek elhalasztják az eseményt a pandémia miatt, és a tervek szerint a következő konferenciát 2022. szeptember 26-ra tették át. 

  “Ez az időeltolás reményeink szerint mindenki számára lehetőséget nyújt, hogy helyreállítsa a koronavírus okozta károkat, emellett segít biztosítani résztvevőink és alkalmazottaink biztonságát. Az esemény házigazdája továbbra is a kanadai gyönyörű Vancouverben található Vancouveri Kongresszusi Központ lesz.”

  Nyilatkozták az esemény honlapján. A “tűz életben tartása” érdekében, idén pedig egy nyolc hetes webináriumot tartanak, ami a 3D Basecamp Fireside Chats nevet kapta és szeptember 16-tól november 4-ig fog tartani. Az online előadásokon várhatóan számos művész, szakember és híresség fogja szórakoztatni a közönséget, és online chat szobákban lehet majd kérdezni, eszmét és tapasztalatokat cserélni a résztvevőkkel.

  További részletekért kattints a linkre!