Vegyél részt a Thinwood szemüvegkeret-tervező versenyén!

  Engedd szabadjára a kreativitásod és jelentkezz a Thinwood szemüvegkeret-tervező versenyére augusztus 21-ig!

  Thinwood-Szemuvegszabosag-9-1024x686.jpeg

   

  Ma már szinte mindenki hord valamilyen szemüveget, legyen az sima, vagy napszemüveg. Ha pedig az öltözékünk egy ilyen meghatározó részéről van szó, miért ne legyen egyedi és kreatív kinézetű? A kényelem mellett a kinézet a szemüvegek másik fontos jellemzője. Tervezz most egyet te is!

  Nem kell mást tenned, mint jelentkezned a Thinwood idei szemüvegkeret-tervező versenyére. A versenyzőknek három kategóriában kell szemüvegkeret-terveket leadniuk:

  • férfi optikai szemüvegkeret
  • női optikai szemüvegkeret
  • napszemüveg (melyet kifejezetten az egyik zsűritagnak – Korn Anitának – kell tervezni)

   

  Hogyan zajlik majd a verseny?

  A beérkezett terveket a zsűri értékeli a felhívásban megadott kritériumok és a saját véleményük alapján. Az első körben a zsűri kiválasztja a TOP 4 pályaművet mind a három kategóriában, ezek bekerülnek a döntőbe. Ezen felül, a döntő 5. tagját a közönség választja majd ki mindhárom kategóriában. A második körben a zsűri kihirdeti minden kategóriában az első 3 helyezettet.

   

  Mit tudsz nyerni?

  Az egyes kategóriák győztesei többek között 100 000 forintot kapnak, emellett lehetőségük nyílik hosszútávú együttműködésre a Thinwood csapatával, továbbá szakmai és design felületeken való megjelenésre is lehetőségük lesz. A nyereményekről bővebben itt olvashatsz.

   

  Kik lesznek a zsűri tagjai?

  Egervári Éva 1996 óta - kisebb nagyobb megszakításokkal - foglalkozik szemüvegkeretekkel és lencsékkel, jelenleg az Interoptik Lenses Kft. ügyvezetője.

  Korn Anita designmenedzser, a szürke hétköznapokban pedig kreatív producerként tevékenykedik.

  Márkus András formatervezőként 10 éve foglalkozik szemüvegekkel.

  Csalár Bence amellett, hogy divatszakértő és divatújságíró, a Werk Akadémia oktatója, a Színfalak mögött és a Fenntartható divat kézikönyve szerzője.

  Varga Róbert, optometrista, optikus és szemüveges. A tervezést illetően azt vallja, hogy „az extrém legyen még extrémebb, a színes színesebb”.

  Kis Arnold, a Thinwood alapítója. Első szemüvegét 10 éve tervezte, most pedig nemzetközi kiállításokon szerepel termékeivel.

  A jelentkezési határidő 2022. augusztus 21.

  A versennyel kapcsolatban minden lényeges információt megtalálsz ide kattintva.