Új Photoshop plug-in digitális kamerákhoz

Az Adobe Photoshopban CS2 programban most megjelenő RAW funkcionalitást biztosító kiegészítő gyors és könnyű hozzáférést biztosít a középkategóriájú és professzionális digitális fényképezőgépek ilyen formátumú képeihez.

E "digitális negatívok" felhasználása nagyobb művészi kontrollt és rugalmasságot biztosít, miközben megmaradnak az eredeti RAW fájlok előnyei.

A Photoshop Camera RAW plug-in az egyik legszükségesebb eszközzé vált a profi fotósok arzenáljában már első megjelenése óta is (2003 február). A nagyszerű plug-in mostani update-je több lehetőséget és több kamerát is támogat, és az Adobe Photoshop CS2 részeként elérhető. Az Adobe Photoshop CS2 képszerkesztő programmal nemcsak a legújabb kamera plug-inhez juthatunk, hanem az összes olyan új izgalmas lehetőséghez is ami e kiadásban megjelent.

A Photoshop Camera RAW plug-in (2.3 vagy magasabb verziószámú) most már a RAW fájlokat DNG (Digital Negative) formátumban is támogatja. Ha ennek az előnyeire kíváncsi, akkor tekintse meg az erről szóló nemrég megjelent dokumentumokat az Adobe weboldalán.

Forrás: Photoshop Camera RAW plug-in

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram