Új Cinema 4D Lite-al érkezik az új After Effects

  A vállalat díjnyertes Cinema 4D Release S24 kiadásán alapuló szoftvere azonnal letölthető az Adobe Creative Cloud® tagok számára.

  A Maxon bejelentette, hogy az Adobe® After Effects® legújabb kiadása már tartalmazza a Maxon Cinema 4D Lite frissített verzióját is.

  A kompatibilitási és munkafolyamat-javítások mellett ez a legújabb verzió tartalmazza az Asset Browser-t, amely kész és animálható 3D modelleket, anyagokat és egyéb eszközöket tartalmaz. Ez a legújabb frissítés a Maxon és az Adobe folyamatos együttműködését eredménye. Ennek a kooperációnak a célja, hogy a Maxon nagy teljesítményű 3D alkalmazását, a Cinema 4D-t és az Adobe After Effects-et, az iparági szabványnak számító mozgóképes grafikai és vizuális szoftvert a lehető legjobban integrálják.

   

   

  A művészek a Cinema 4D Lite segítségével 3D-s tartalmakat hozhatnak létre és importálhatnak After Effects projektjeikbe. A Cinema 4D tartalmak ugyanúgy hozzáadhatók az After Effects projektekhez, mint a felvételek, és a művészek úgy nyerhetnek ki scene adatokat, mint például kamerákat, 3D objektumokat, objektummaszkokat stb., hogy ezeket az After Effectsben utólag is parametrikusan manipulálhatják. Az After Effects felhasználók számára ez egy remek lehetőség arra, hogy ingyenesen felfedezzék a 3D mozgóképes grafika izgalmas világát - beleértve az alapszintű modellezést, textúrázást, világítást és animációkat.

  A kompatibilitás és a munkafolyamat javításai mellett a Cinema 4D Lite S24 hozzáadott funkciói közé tartozik az új Asset Browser, amely megkönnyíti a művészek számára a 3D modellek, anyagok és egyéb eszközök egyszerű böngészését és beszerzését. Az eszközök könyvtárát kifejezetten a Cinema 4D Lite felhasználók számára állították össze és tették elérhetővé. Az eszközök gazdag metaadatokkal és kulcsszavakkal vannak rendszerezve, és igény szerint helyben letöltődnek és gyorsítótárba kerülnek.

  A Cinema 4D Lite legújabb kiadása az After Effects programon belül és önálló alkalmazásként is elindítható. És mivel a Cinema 4D Lite a Maxon új jogosultsági rendszerét használja, a felhasználók bármikor azonnal frissíthetnek a teljes kereskedelmi verzióra közvetlenül a Cinema 4D-ből.