Téged is várnak Falcon City rejtélyei!

  A rengeteg kiválóbbnál kiválóbb játék között az ember - ha figyelmes - időnként kiszúrhat kiemelkedően kreatív és jól összerakott, különleges alkotásokat is, a Falcon City pedig pont ilyen!

  Az indie fejlesztő Likely Games által 2020. június 4-én piacra dobott Wacom táblával és Adobe programokkal készített noir-style újdonsága rövid idő alatt is rengeteg pozitív visszajelzést kapott a különböző platformokon. De mitől olyan megnyerő?

  Falcon Cityben, mint a világ legtöbb városában, sok problémát okoz a bűnözés. Viszont Kurt Tracker mesterdetektív - kiábrándult és cinikus hozzáállása ellenére - a valaha volt legjobb nyomozó a város történetében. Vajon keresztbe törheti karrierjét egy emberrablás, amely esetében eleinte sem megbízható tanúk, sem bizonyítékok nem állnak rendelkezésre?

   

   

  Ez a point and click kalandjáték végül „egy menedzser halon, egy hippi szurikátán, egy csalódott kaktuszon, egy iszákos puputevén, egy aljas varjún és egy simlis gyíkon át vezet el minket a megoldáshoz.”

   

  bg-6_0.jpg

   

  A kézzel rajzolt figurák, hátterek és animációk azon túl, hogy egészen egyedi stílusban készültek, angol szinkronnal, saját zenével is szórakoztatnak minket, valamint nagyon izgalmas feladatokat adnak számunkra. És hogy mi lesz a játék végkimenetele? Hogy megmarad-e Kurt Tracker jó hírneve és az ügyet is sikerül-e felgöngyölíteni, az csak a mi döntéseinken múlik!

   

  bg-7.jpg

   

  A METU hallgatója, Illés Dániel diplomamunkájaként induló játék végül számos magyar szakember közreműködésének köszönhetően nyerte el végső, különleges formáját, ami már mindenki számára elérhető a Steam oldalán.

  Még több érdekességet és információt találtok a játék Facebook és Instagram oldalán.

   

  bg-5.jpg

   

  A szoftver.hu csapata felkereste a játék alkotóit, és egy interjú keretein belül megpróbált minden kérdésre választ kapni a játék elkészítésével kapcsolatban. Az interjút pénteken fogjuk megosztani Veletek, úgyhogy most igazán megéri követni az oldalunkat.

  Plusz van még egy jó hírünk! Hétfőn (06.22.) kisorsolunk 1 darab Falcon City játékot a beregisztráltak között. Ehhez nincs más dolgod, mint kitölteni a lenti űrlapot.

  Készen áll mindenki? Nyomozásra fel!

  A nyertest e-mailben fogjuk értesíteni.

  A "Regisztráció" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.