Támadnak a mörcsök!

  A Lidl, az Aldi és az IKEA után, most a Burger King, és a Bécsi Közlekedési vállalat is piacra dobta saját kollekcióját!

  lead_merch.jpg

   

  Tavaly április 1-jén egy viccel jelentkezett a Lidl németországi Facebook-oldala: felraktak egy képet egy saját márkás sportcipőről. A Lidl sárga-kék-piros színeit viselő cipő grafikáját olyan lelkesen fogadták, hogy ősszel négyszázat le is gyártottak belőle, és egy nyereményjátékon keresztül osztották szét. Talán innen indult el igazán az az őrület, ami azóta is tart, később ugyanis az Aldi és az IKEA is merch kollekcióval jelentkezett.

   

  merch_kep1.jpg

   

  Az ironikus viseletek rajongói most ismét ujjonghatnak örömükben, ugyanis a nagy mörcshábórúba egyre több márka száll be. Bár a BKV-s sportcipőre még minden bizonnyal várnunk kell, a Bécsi Közlekedési Vállalat egy komplett nyári kollekcióval rukkolt elő. A sulit kezdő gyerekeknek szóló csomag mellett, van új törölköző, legyező, vízhatlan táska, fürdőruha és napszemüveg is a kínálatban. Népszerű a piros-fehér strandpapucs is, amihez most egy pamut tárolózsák is jár.

   

  kep2_mörcs.jpg

   

  A cég arra is figyelt, hogy egyes termékek újrahasznosított műanyagból készüljenek. És ha mindez nem lenne elég a fanok kiélheti magukat még korábbi vonatos vászontáskák, térképes maszkok, sőt villamosos karácsonyfadíszek beszerzésével is.

  Azonban itt még nem áll meg a menet. A magyar Burger King Váppörshopjában a felsők mellett papucs, a népszerű burgerező logójával, színeivel ellátott zokni, grillkötény, grillkesztyű is akad, sőt még egy komplett grillszettet is beszerezhetünk. A Burger King ezzel az akcióval ünnepli a 30. születésnapját Magyarországon.