Szürreálisan optimista fotók egy webshopnak

  Meghökkentő grafikákkal támad a Pony

   

  01 nyito.jpg

  Vannak grafikusok, vagy reklámügynökségek, akik szinte kizárólag olyan dolgokat készítenek, amelyek soha sem jutnának az ember eszébe, legalábbis a mi eszünkbe. Ez persze még nem jelenti azt, hogy az elkészült munka feltétlenül jó is, még kevésbé azt, hogy ez mindenkinek tetszeni fog, azonban ha az adott reklám vagy egyéb munka csak azt találja telibe, akinek szólni akar, már akkor is nagyszerű sikerről beszélhetünk.
  A most bemutatandó brand designer, Gabrielle Laïla Tittley, és az LM Chabot fotóstúdió egyenként külön-külön is a fent említett kategóriába tartoznak, így amikor összeálltak, a végeredmény várhatóan meghökkentő volt. Közös projektjük, amely a Still Optimistic nevet kapta, alapvetően a Pony nevű kreatív webáruház számára készült, és a lényege, hogy szürreális módon mutassa be azt, hogy minden hátrány ellenére, és minden esetben fontos az optimizmus.
  Az elkészült képeken így a szétfolyt kosárlabdák ellenére is próbálkozó fiúval vagy az ellenfél hiányában győztes háromlábú kutyával is találkozhatunk, de mindegyik kép mögöttes tartalommal rendelkezik, még ha ezeket elsőre nehéznek is találjuk kibogozni.
  Az elkészült, és többek között Montréálban is kiállított fotók lényege a közös stílusban keresendő, amelyet többek között a rendkívül élénk színek, a valódi tárgyak és élőlények valamint a rajzolt grafikák ötvözete, illetve a szürreális összhatás adnak.
  Az elkészült képek vagy tetszenek az embernek, vagy nem, az azonban tagadhatatlan, hogy valamiféle hatást kiváltanak, márpedig a projekt célja ez volt, így összességében egy sikeres kampányról beszélhetünk akkor is, ha a webáruház eladási számaival nem is vagyunk tisztában.

  02.jpg

  03.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg